2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktor öyle dedi nebiliyim.butun düzeni bozuldu yavrumun.iki tane bacagina 1 tane koluna rotayida agizdan verdiler.rotayi aldimi oda mechul.rotayi yaptiktan yaptiktan hemen sonra cok fazla kustu.tekrar yapmiyoruz almistir dediler
Bana asm deki ebe 3 hafta kendi doktorum da 1 ay sonra dedi. Muhtemelen o rahataz etti yavruyu. Dediğin gibi kustuysa cogunu atmistir illaki

Bana asm deki ebe 3 hafta kendi doktorum da 1 ay sonra dedi. Muhtemelen o rahataz etti yavruyu. Dediğin gibi kustuysa cogunu atmistir illaki
2.5.ayi geçmeden ilk doz yapılmış olmalı dedi bize bizim 2 ay 1 haftalik bugun yapildi hepsi beraber. Kusarsa merak etme ağzina değdiği an etkisi basliyor dedi.

Aynen öyleydi kanguru ve sallanan ana kucağı imdadımıza yetişti resmen. Ya eşim kanguruyla kucağına alıyor, beli agrisa da yine de bel desteği var ya da elektrikli salincagina koyuyoruz tutresimde veriyor hafif alttan öyle sakinlesiyor. Ama zAten azaldı bu sebepsiz ağlamaları. Yine var ama her gün değil. Bir kaç gün çok iyi, diğer gün birden cildiriyor. Niye ben de anlamadım ama genel halı iyi. Son on gündür özellikle düzeldi.
Masallah darısı bizim başımıza senin bebiş benimkinden büyük demekki güzel günler ilerde 😁 bende sling ile sakinlestiriyordum elektrikli anakucagini hic sevmedi cok hevesle almistim ama nafile simdi koronada olduk annemlerdeyiz sling evde kaldi cocugun düzeni bozulunca iyice huysuz oldu inslh agulu gülüslü günler gelir😇

Kucukken memlekette bi kuyumcu vardi bende biraz yaramazdm tabi o zmnlar hep korkuturdu beni gel kulaklarini delcm die o zmnlar deldirmedim buyudukce de alistim rahatina abdest alırken fln cok rahat valla😁

Dugunde takmadim bise setimin de kupelerini almadim bile o yuzdn

Hic de eksikliğini hissetmedim valla ama kizim olsa deldirirdim

Sut poseti al canim benim bitti 2 kutu buzluga stok yaptim tekrar almam lazim

Bende gecenin bi yarisi sinirlenip trendyola girip aldim bibs aldigim 4. Emzikti cok pahali fiyat olarak ne olursa olsun dedim ama iyiki almisim bunu tuttu
Stok ne ara yapıyorsunuz bebek emerken bende yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor

P Pelinimben kaçar cclik atıyorsun dolaba? iki süt aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin. hepsini ayrı yapma. ben mesela sabah sağdım koydum. az önce mochi ile tekrar aldım onu da attım dolaba. birazdan birleştirip buzluğa atacağım. ben 100cc atıyorum. aralarsa 30-40-50cc lik paketlerde koyuyorum ki 100yetmediğinde ondan ilave edilebilir
P Pelinimben kaçar cclik atıyorsun dolaba? iki süt aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin. hepsini ayrı yapma. ben mesela sabah sağdım koydum. az önce mochi ile tekrar aldım onu da attım dolaba. birazdan birleştirip buzluğa atacağım. ben 100cc atıyorum. aralarsa 30-40-50cc lik paketlerde koyuyorum ki 100yetmediğinde ondan ilave edilebilir
Ne ara sağıyorsun canım bebek emdikten sonramı
Cnm uyku tulumu kullanıyorum.gunduzde ebebekte ekstra sıcak uzun kollu çıtçıtlı badi alt pijama üstüne de tulum giydiriyorum.uyutuyorum.derin uykuya geçişte Müslin örtüyorm gündüzleri.gece sadece uyku tulumu.ev 24 derece
Canım resim atarmısım uyku tulumu nasıl bir kalınlıkta ve tipte

Off çok karışık kafam, olmazsam sonra pişman olur muyum düşüncesi var hoş en fazla 1 ay sonra yeniden sıra gelecek sanırım onda da.
[/QUOTE]
Benim bir Dr arkadaşım 6 Aydan büyük bebeği olanlar olabilir dedi

Stok ne ara yapıyorsunuz bebek emerken bende yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor

Ne ara sağıyorsun canım bebek emdikten sonramı

Canım resim atarmısım uyku tulumu nasıl bir kalınlıkta ve tipte
emerken diğer göğse mochi takıyorum çoğunlukla. mochiyi çok kullanmadıysam yatmadan elektrikliyle sağıyorum. bir de sabah emdikten sonra sağım yapıyorum elektrikli ile

kittenlyy kittenlyy canim uzun uyudugu zaman sagiyorum gece yatarken ve sabah kalktigimda cok dolu oluyo bir memeyle doyuyo kalanini sagiyorum 2 memeden 200 cc cikiyo toplamda cok sukur

10 gündür falan bizimki de kakasını biriktirip yapıyor. Sikligi azaldı iyi de oldu, diğer türlü sürekli karın ağrısı oluyordu, sürekli ikiniyordu. Ben de sadece anne sütü veriyorum. dün ve bgun kakasını biraz sulu ve az az sık yapmaya başladı canımı sıktı karnı ağrıyor gibi. Usuttuk mu bilmiyorum. Yine fazla fazla da yapıyor ama arada sulu az da atıyor.
İşte benimde 3 gundur oyle acaba ishalmi oldu be yapmam lazim hic bilmiyorum doktorami gitsek ama keyfi yerinde bi huzursuzlugu yok
Canım aslında anne sütüyle beslenen bebekler genelde daha sulu kaka yaparmış bizim alerji de olunca hep öyle ishal gibi çok kaka biriktirmiyor cırt cırt yapıyor
İcimi rahatlattim cunku keyfi yerinde ishal olsa huzursuz olur
Benimde sanırım makat çatlağı yada basur gibi bişey oldu sezeryandan 1 ay sonra oldu tam iyileşmiyor her tuvalette tekrar tahriş oluyor 😔
aynen bende basur yoktu dogumda oldu acaba tutamama bu sebeptenmi 🤷‍♀️

Doktor öyle dedi nebiliyim.butun düzeni bozuldu yavrumun.iki tane bacagina 1 tane koluna rotayida agizdan verdiler.rotayi aldimi oda mechul.rotayi yaptiktan yaptiktan hemen sonra cok fazla kustu.tekrar yapmiyoruz almistir dediler
Onu yapınca kusmaması gerekirdir canim ne cok ac ne cok tok getirin dedi doktor bize .Bizim 2.ay aşımız gec vuruldu 3.ayda rota ve menenjit var yani o 3 aşıdan sonra aradan 10 gün falan geçiyor doktor rotayi yaparız ama menenjit için 28 gün geçmek zorunda dedi.Canli aşı olmadığı için sorun değilmiş. Keşke kusmasaydi

Galiba üşüttüm kızlar dün bir kaç posta balkona çamaşır serdim balkonu yıka akşam o soğukta çamaşırları topla falan üşüttüm galiba.
Kasiklarim çok ağrıyor sanki dikişlerime yakıyorlar afedersiniz benim hiç akintim olmazdı yoğun akintim var .Bebeği zor taşıyorum göbek kaşık ağrısı yüzünden ne iyi gelir.
Cok gecmis olsun canim ayaklarini usutmussun belli benimde idrar yollarim ya yanmaya basladi bol su icmeye calisiyorum artmasin diye

İşte benimde 3 gundur oyle acaba ishalmi oldu be yapmam lazim hic bilmiyorum doktorami gitsek ama keyfi yerinde bi huzursuzlugu yok

İcimi rahatlattim cunku keyfi yerinde ishal olsa huzursuz olur

aynen bende basur yoktu dogumda oldu acaba tutamama bu sebeptenmi 🤷‍♀️
Ishal denilmesi için günde 6 7 kez sulu kaka yapması gerekirmiş ateş kusma halsizlik yoksa takip et canım yüzünde solgunluk falan yoksa sorun olacahini sanmiyirhm .

Peki rotanin yaninda diger asilarida ayni gunmu oldunuz.10 yasinda birde oglum var güya oynuyorlar bogusurlarken cocugum agladi buram acıdi diye.bende niye böyle oynuyosunuz biryeriniz kirilacak niye dikkat etmiyosun diye babayi fazla uyarmisim.oda bagirdi bana yeter artik tamam dedim diye o sirada bebegimde kucagimdaydi.O gece hic uyumadi yavrum.kendime kizdim esime kizdim.Birdaha cocuklarimin yaninda bagirma dedim.ustume fazla geliyorsun diyor.Marttan beri 1 yıl olacak nerdeyse karı koca olmayi zaten unuttuk.ben hala toparlayamadim dikiş yerim aciyor psikolojik olarak acayip yorgun hissediyorum.bebegime yetemiyormusum gibi geliyor.Eşimi düsunecek halde degilim.Tekim bi esim var.Yardımci yok milletin annesi kayinvalidesi yardim ediyor yine.1 bardak suyu zor iciyorum bazen.Tam bebegim azicik toparladi gulucuk yapmaya basladi derken tekrar huzursuzlandi
biz rotayı 3.ayımızda olacağız. 2.ayda doktor önermedi aşı çok diye. yan etkisi de var çünkü ishal kusma huzursuzluk gibi

Alla alla bana da asm deki ebe ve doktora yazdım ikiside rota olur sorun değil ama nimetrix bexsero aşıları için 28 gün geçmesi gerekiyor dedi.
Birinin bir dediğini öteki tutmuyor gerçekten

biz rotayı 3.ayımızda olacağız. 2.ayda doktor önermedi aşı çok diye. yan etkisi de var çünkü ishal kusma huzursuzluk gibi
Nettede rota diger asilarla birlikte yapilir diyor.Dr. isterseniz 3.aydada yaptirabilirsiniz ama ozamanda aşılari olacak ücretli aşılar 1500 tl falan dedi.üst üste gelmesin.rota diger asilarla yapilmaz diye birsey yok dedi.yavrum kustu zaten rotayida hemen.Bebekleriniz net bir sekilde gulucuk yapiyormu size odaklanip dinliyormu tepki veriyormu yani.benimki tek tük acelemi ediyorum.3.ayin basindayiz henuz.gulunce cok mutlu oluyorum

Onu yapınca kusmaması gerekirdir canim ne cok ac ne cok tok getirin dedi doktor bize .Bizim 2.ay aşımız gec vuruldu 3.ayda rota ve menenjit var yani o 3 aşıdan sonra aradan 10 gün falan geçiyor doktor rotayi yaparız ama menenjit için 28 gün geçmek zorunda dedi.Canli aşı olmadığı için sorun değilmiş. Keşke kusmasaydi
Dr.soylesydi keskeya.sonrasinda huzursuzlanir emmez diye.kalca usg sinden sonra hastanede besledim birde. pesine asi yaptilar hemen.bizde dusunemedik kusarsa diye

Nettede rota diger asilarla birlikte yapilir diyor.Dr. isterseniz 3.aydada yaptirabilirsiniz ama ozamanda aşılari olacak ücretli aşılar 1500 tl falan dedi.üst üste gelmesin.rota diger asilarla yapilmaz diye birsey yok dedi.yavrum kustu zaten rotayida hemen.Bebekleriniz net bir sekilde gulucuk yapiyormu size odaklanip dinliyormu tepki veriyormu yani.benimki tek tük acelemi ediyorum.3.ayin basindayiz henuz.gulunce cok mutlu oluyorum
menenjit vuracak o zaman 3.ay. biz onu da 1yaşta başlayacağımız için hep 3.aya planladık rotayı

X