Aynen annemde aynısını soyledi sen doktora bakma bol bol emzir dedi doktorun dedigini yapmaya calistim ya az kilo aldik yada fazla aldik bu seferde fazla ve duzensiz almis dedi neyse bende kafama gore kendim yapiyorum kendi bildigimi yaptigimda her hafta duzenli kilo aldi burdaki doktorlar baytar gibi sinir olmustum en sonunda bir tane iyi bir doktor bulduk onla devam edecegiz
oooo masallah seninki almis başını gidiyor işte benim kizda oyle az once mesrla emiyor karni tok haala gozu memede birakmiyor emiyor birakiyor sutude agzindan akitiyor ustu sirilsiklam oluyor fazlasini kusuyor
bende senin dedigin gibi yaptim ama sanirim arayi biraz acmisim 2 degilde 2.5 3 saat yapmistim bu sefer hem sutum azaldi hemde kilo alımımız eksikti bide sagmayi da birakmistim hepsi etkiledi bende 1.5 saatte bi vereyim karisik verince duzensiz kilo aliyor oda iyi degilmis seninki duzenlimi aliyor haftalik kac kg aliyor canim birde o hap geldi gunde kac tane iciyorsun sen ben 2 tane ictim ama bu seferde mastit olmayalim
bende stoga basladim korkumdan kesilir mesilir dedim atiyorum buzluga
yok canim emzirdiğin surece bisey olmaz aksine sagimda cogaltiyor bende sagimi birakinca azaldi bide bebegimi seyrek emzirince doktorun yuzunden ama simdi normale döndü cok sukur sende gunduzleri emzir gece sutunu sagip ver ben ilk baslarda oyle yaptim sonra tamamen biberonu biraktim bizimkide biberon asigiydi