- 25 Ocak 2019
- 1.268
- 2.066
860 bnm pitbulun olmayan disinin kovuguna yetmezTesadufen bugun bir arkadasim yollamis canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
860 bnm pitbulun olmayan disinin kovuguna yetmezTesadufen bugun bir arkadasim yollamis canim
Takilmiyorum aslinda ama o kdr da az beklemiyordum. 6da bid aha sagdim 60 cikti. 8de uyandi emdi geri uyudu demek ki doydu ki uyuduMiktarına çok takılma canım psikolojik olarak etkilerain kendini
Bir yerde okumuştum süt sağarken ne kadar süt geliyor diye bakmak bile etkiliyormuş
Insallah oyledirCanim tek bir sagmaya bakipta takilma fazla emmistir o an cok sut dolmamistir sut uretimi hep standart olmazmis caninj sikma hic
Bana cok geldi sanki bu hesaplar ya benimki 120cc de kusuyor fazla geliyor ortalama baz alinca 150 civari cikti kiloya gore bilemedim her bebek nekadar isterse okadar yiyorTesadufen bugun bir arkadasim yollamis canim
Çok teşekkürlerTesadufen bugun bir arkadasim yollamis canim
Benimkinin kilosu bile yok listede gerisini sen düsün artik860 bnm pitbulun olmayan disinin kovuguna yetmez
Bebeğin emmesine göre değişiyor demekki doyana kadar emmiştir yoksa uykuda uzun süre kalmaz 5dk sonra geri uyanırdıTakilmiyorum aslinda ama o kdr da az beklemiyordum. 6da bid aha sagdim 60 cikti. 8de uyandi emdi geri uyudu demek ki doydu ki uyudu
Insallah oyledir
Tamam canim cok sagolMiktarına çok takılma canım psikolojik olarak etkilerain kendini
Bir yerde okumuştum süt sağarken ne kadar süt geliyor diye bakmak bile etkiliyormuş
Bende halsizkeşmiştim gözümü açamıyordum canım şimdi multivitamine ve d vitaminine tekrar başladım ve faydasını gördüm
Ben sabah akşam aynı satte 5 damla veriyorum o da yeterli oluyor
ewt. ort yazdım100-130 derken her içmeye mi
buradayım canım benim sen ne yapıyorsun? bizim birkaç gündür aşırı gaz sıkıntımız var onla uğraşıyorum. onun harici biraz depresifim şu günlerde yıldım galibaMazerrr nerdesin?
Ayni ben kiziyolar hep bana soyleme herseyi diye napim agzim durmuyo yalan diyemiyomDeğer mi ya ben doğdu doğalı ne var ne yok Her şeyi söylüyorum sorana . Zaten resmi herkes de napiyim istiyorlar ☹
Canim bazi doktorlar soylemeden hemen aliyolar o bagi rahatsiz ediyomus cunkuKilo almış diyerek almadılar
Sen biraz zorlanacaksın yapacak bir şey yok dedi
Sorun benim zorlanmam ile emme sayısı az oldugu için süt üretimi azalıyor
Meme tam boşalmadıgı için mastit oluyorum
Bunları umursamıyor doktor ona sinir oluyorum
Yaaa insallah degildir canim insallah degildir gecmis olsunKızlar eşim covid testim pozitif çıktı zaten belirtiler de vardı. Bebişim bugün çok halsiz ateşi yükselme eğiliminde covid mi oldu acaba offffffffffff
Bende halen olmadim 58 gunluk oldu.Canim bebis kaka yaptimi merak ettim benKızlar ben sanırım adet oldum oysa lohusaligim yeni bitti hemen olan varmı ben gibi
Sagdikca daha cok artar canim devami gelsin diyeCanım süt sağıyorsun ya azalma olmuyor değil mi ?
Olmuyo canim kaybolma valla gozlerimiz herzaman yazanlari gercekten ariyoburadayım canım benim sen ne yapıyorsun? bizim birkaç gündür aşırı gaz sıkıntımız var onla uğraşıyorum. onun harici biraz depresifim şu günlerde yıldım galiba
Ay yazayım canım ne yazayım dün yurtdışından sipariş eTtiğim tulumlar içlikler gelmişti, normalde ütülemiyorum vakit mi var ama yeni yeni gelince heves ettim iki ütü açtım. Sonra terledim duş alayım dedim baktım bebe sakin. Oğluma dedim ağlarsa emzik ver 5 dk yıkanıp çıkcam. Ay suyu açar açmaz bastı çığlığı cadı, bir sabunlanıp çıktım ama nasıl ağlıyor. Benim oğlan da şapsik emzik ermek yerine şarkı söylüyor bebek daha çok ağlıyor sonra bebeği aldım emzircem ama sinirden kafayı geriAyni ben kiziyolar hep bana soyleme herseyi diye napim agzim durmuyo yalan diyemiyom
Canim bazi doktorlar soylemeden hemen aliyolar o bagi rahatsiz ediyomus cunku
Yaaa insallah degildir canim insallah degildir gecmis olsun
Bende halen olmadim 58 gunluk oldu.Canim bebis kaka yaptimi merak ettim ben
Sagdikca daha cok artar canim devami gelsin diye
Olmuyo canim kaybolma valla gozlerimiz herzaman yazanlari gercekten ariyo
Ben 36. Günde oldum canım nerdeyse 2. Adetim gelcekKızlar ben sanırım adet oldum oysa lohusaligim yeni bitti hemen olan varmı ben gibi
Benim dr sabah akşam 10 damla verdiKizlar eczaneden nurse harveys damla aldim sabah oglen aksam 10ar damla yazmis kullananlar bu sekilde mi kullaniyo
Geçmiş olsun canım inş yoktur sen sürekli ateşini kontrol etKızlar eşim covid testim pozitif çıktı zaten belirtiler de vardı. Bebişim bugün çok halsiz ateşi yükselme eğiliminde covid mi oldu acaba offffffffffff
Kulak çöpü ile babası aldi cnmAyni ben kiziyolar hep bana soyleme herseyi diye napim agzim durmuyo yalan diyemiyom
Canim bazi doktorlar soylemeden hemen aliyolar o bagi rahatsiz ediyomus cunku
Yaaa insallah degildir canim insallah degildir gecmis olsun
Bende halen olmadim 58 gunluk oldu.Canim bebis kaka yaptimi merak ettim ben
Sagdikca daha cok artar canim devami gelsin diye
Olmuyo canim kaybolma valla gozlerimiz herzaman yazanlari gercekten ariyo
Hmm bende simdi oldum herks erken olmussun dediBen 36. Günde oldum canım nerdeyse 2. Adetim gelcek
Hallettim bugün canım ikisine de gittim oldu şubat sonuna yatacakmışsosyal hizmetler il ilçe müd başvuru yapılıyor. eşin de yapabilir senin adına. 2 ay içinde pttye yatıyır. süt paradı 202tl çalışanlara veriliyor
Yok canım hiç ateşlenmediCanım nasıl oldu bebeğin ateşlendi mi gece