Düğün 2020 Gelinleri

İlla bir huzursuzluk çıkartıyorlar böyle günlerde, önemli bişey yok ya, sinek vızıldadı :)
Siz napıyosunuz, düğünler olacak gibi mi?
Benim düğün olacak inş tatlım. Zaten ağustosa aldım . Ağustos olma ihtimali yüksek

Bende salonu arasım ertelemek için eylül ekim cumartesi akşamları dolu haziranda açılmasını bekliolarmış inşalllah acılır ama tabi biz yine haziranda yapamayız çünkü hazırlıklarımız yarım kaldı eylül ekim gbi olsun kafamız rahat olsun istiyorum

Arkadaşlar kayınpederimin işlettiği salonun sahibi haziranda açılmayacak büyük ihtimalle demiş. Tabi kesin değil gelen bi yazı vs. yok ama yine de paylaşmak istedim sizinle.

Offf offf bir açıklama yapsalarda insanlar rahatlasa keske belirsizlik mafetti bizi

Kızlar 26 haziranda düğünüm vardı bu gün salon tarafından arandim haziran düğünleri olmayacak yeni tarih için gelin görüşelim diye size böyle birşey söyledindimi acaba merak ettim

1 haziranda okulların açılmasını düşünürlerken düğün mü yokmuş

Resmi bir şey değil tabi canım ama arkadaşı da hazirandaki düğününüz olmayacak diye aramışlar baksana. Keşke resmi bir açıklama yapılsa artık
Gerçekten ya insanlar bekliyor maddi manevi yükün altına giriyor yazık

Kızlar habertürkte uzmanlar düğünlerle ilgili tahmünde bulunuyolqr uzmanlar ele aldıysa zaman yetkililerede gelir inş yavastan temmuz gbi baslar diolar tahmini

Kızlar 26 haziranda düğünüm vardı bu gün salon tarafından arandim haziran düğünleri olmayacak yeni tarih için gelin görüşelim diye size böyle birşey söyledindimi acaba merak ettim
Temmuz’da olcak mı peki öngörüleri ne durumda ?

Bari bir tane düğün günüm olsaydı. İkisini de aynı zamana nasıl ertelicem ertelemem gerekirse bilmiyorum. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…