Benim düğün olacak inş tatlım. Zaten ağustosa aldım . Ağustos olma ihtimali yüksekİlla bir huzursuzluk çıkartıyorlar böyle günlerde, önemli bişey yok ya, sinek vızıldadı :)
Siz napıyosunuz, düğünler olacak gibi mi?
1 Haziranda okullar açılabilir diyorlar.Benim düğün olacak inş tatlım. Zaten ağustosa aldım . Ağustos olma ihtimali yüksek
Evet ya öyle olursa yani ha okul ha düğün bence :) 15 haziran sonrası olabilir düğünler bence ya da 1 temmuz itibariyle de diyebilirler1 Haziranda okullar açılabilir diyorlar.
Evet her haberden bi şey çıkarmaya çalışıyoruz yoruldum artık.Offf offf bir açıklama yapsalarda insanlar rahatlasa keske belirsizlik mafetti bizi
Peki hangi ay olarak ön görüyormuşArkadaşlar kayınpederimin işlettiği salonun sahibi haziranda açılmayacak büyük ihtimalle demiş. Tabi kesin değil gelen bi yazı vs. yok ama yine de paylaşmak istedim sizinle.
Onu ben de sordum canım ama bi tahminleri olmadığını söylediler.Peki hangi ay olarak ön görüyormuş
Resmi bir şey değil tabi canım ama arkadaşı da hazirandaki düğününüz olmayacak diye aramışlar baksana. Keşke resmi bir açıklama yapılsa artık1 haziranda okulların açılmasını düşünürlerken düğün mü yokmuş
Gerçekten ya insanlar bekliyor maddi manevi yükün altına giriyor yazıkResmi bir şey değil tabi canım ama arkadaşı da hazirandaki düğününüz olmayacak diye aramışlar baksana. Keşke resmi bir açıklama yapılsa artık
Ayy inşallahKızlar habertürkte uzmanlar düğünlerle ilgili tahmünde bulunuyolqr uzmanlar ele aldıysa zaman yetkililerede gelir inş yavastan temmuz gbi baslar diolar tahmini
Temmuz’da olcak mı peki öngörüleri ne durumda ?Kızlar 26 haziranda düğünüm vardı bu gün salon tarafından arandim haziran düğünleri olmayacak yeni tarih için gelin görüşelim diye size böyle birşey söyledindimi acaba merak ettim
Canımm hayırlı olsun inşallah nasip olur. Salon sahibi ne dedi umutlu mu o tarihtenBiz 19 temmuza aldık yeni tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?