- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Olsun kız seneye filan ertelenmesinden iyidir bizimkilerde farklı olur işteHaberlerde izledim.
Haziran ortasından itibaren düğünler olacakmış
Ama moralim bozuldu herkes maskeyle olacakmış, tahmin ediyodum ama ne bileyim tuhaf olacak
Kalabalık olmucakmış, her masaya az kişi
Takı töreni ona göre düzenlenecekmiş falan filan. davetiyelerde açıklama olacakmış, maskeyle gelin diye
Girişte şeker yerine dezenfektan verilcekmiş bir de
Show tv de izledim hem düğün salonu sahibi hem de bi uzman konuştuOlsun kız seneye filan ertelenmesinden iyidir bizimkilerde farklı olur işte
Bı prof fılan tahmın mı yürüttü yoksa haberlerde mi açıkladılar ?
Eğer bu haber doğruysa göbek atıcam tam şuanda. Maskeli olsun bizimde 2020 gelinleri olarak farkımız olur bide kimseyle öpüşmemek, sarılmamak falan ooohHaberlerde izledim.
Ama moralim bozuldu herkes maskeyle olacakmış, tahmin ediyodum ama ne bileyim tuhaf olacak
Takı töreni ona göre düzenlenecekmiş falan filan. davetiyelerde açıklama olacakmış, maskeyle gelin diye
hangi kanalda, hadi inşallah yaHaberlerde izledim.
Ona ben de çok sevindim valla. Bu takı olayı zaten heryerde yapılmıyordu, bir sandık var, her masada da zarflar var, herkes ismini yazıp parasını da zarfa koyup sandığa atıyordu. Ben de öyle yapmayı düşünüyordum. Gramları, altınları da o şekilde yapıyorlar sadece bilezik takanlar takıyordu.Eğer bu haber doğruysa göbek atıcam tam şuanda. Maskeli olsun bizimde 2020 gelinleri olarak farkımız olur bide kimseyle öpüşmemek, sarılmamak falan oooh
Show tvhangi kanalda, hadi inşallah ya
Yüzyılın deyip haksızlık etme, 1000 yılın1 yıl beklesem de sanırım seneye de maske kuralı devam edecekmiş. O zaman boşa beklemiş olcam. Sanırım iyi kötü yapıcam ben de eylülde
Acaba kınayı iptal edip kına gecesi ve düğünü aynı gün mü yapsam ? Balayı için de çift kişilik butik oteller oluyo onlar en mantıklısı geliyo şu an.
Kısaca yüz yılın en değişik düğünlerini yapıcaz hadi bakalım
Pazartesi bize de yazın mutlaka olur muTemmuz ayı için bilgim yok pazartesi salonla görüşüp anlayacağız durumu
Gelinle damatta mı maskeli olcakOlsun kız seneye filan ertelenmesinden iyidir bizimkilerde farklı olur işte
Bı prof fılan tahmın mı yürüttü yoksa haberlerde mi açıkladılar ?
Sen böyle yazınca diyorum ki, Allah ım iyi ki kasımda şu nişan işi aradan çıkmış.evet kuaför olayını ben de düşüniyorum. tam düğüne karar verip nikah işlemleri, eşya seçimi vs sırasında virüs kapıp aileme bulaştırırsam
Düğünde herkes hasta olursa?
Kızlar bu konuda ne düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuz hiç
Gerçekten en mutlu günlerimizde düşündüğümüz şeyler bunlar olmamalıydı
Ben bir de araya nişan sıkıştırcam şimdi, tam o aralar hastalık kapmaktan korkuyorum
Düğünde oyun yok, halay yok, herkes oturup oturup gidecek, yakın temas olmayacak ama, yemekli yahu, maskeyle nasıl yapıcaz o yemek işini?
Gerçekten iyi ki nişanı halletmişsin.Sen böyle yazınca diyorum ki, Allah ım iyi ki kasımda şu nişan işi aradan çıkmış.
Benim alabildiğim önlemler bunlar, bu kadar sadeleştirebildim, sorun olursa yemek işini de kaldıracağım, misafirlerle bakışıp bakışıp evimize gideceğiz.
Sanırım evetGelinle damatta mı maskeli olcak
Sadece nişanım 120 kişiydi, şimdi düğünümde belki o kadar kişi bile olmayacak, kına zaten iptal ama senin düğününe kadar işler iyiye gider, ben öyle düşünüyorum. Mobilya zaten bir günlük iş, nikah tarihi hastaneye gidiyorsun diye biraz sıkıntı çıkarabilir ben ocak ayında aldım nikah tarihini, o zaman bile bu virüs olayı olduğu için çok tedirgin gitmiştik hastahaneye, tahlili, röntgeni derken. Ama korunursanız bir problem çıkmaz, o zamanlar çok kalabalıktı şimdi kimse gitmiyor hastahanelere, daha tenha.Gerçekten iyi ki nişanı halletmişsin.
Evde 30 kişi nasıl olcak anlamadım nişan
Gerçi düğünde de yine 100 kişi olur en az bilmiyorum ne kadar izin verilcek
Ve sizin her şeyiniz hazır, bende 0 hazırlık. Mobilya, nikah tarihi her şey halledilcek. Tam o aralar enfekte olurum diye korkuyorum
Haziranda inşallah vaka sayıları o kadar azalır ki şaşar kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?