• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Haziranın 21'indeki düğünü erteliyim mi şimdi kızlar, ne diyosunuz bu konuda?

Salonları da anlamadım ben bazıları ısrarla Haziran’ın 2. Veya 3. Haftası açılacağız diyor bazıları temmuz bazıları Eylül ekim öncesi imkansız diyor ama İstanbul düğün salonları başkanı mı ne haberde okudum haziranı bekliyoruz diyordu her kafadan bir ses

Kızlar salonlar açılsa bile insanlar kendini tehlikeye atar mı bilemiyorum
Bi de bu normalleşme durumları en geç İstanbul için olacakmış sanırım
İstanbulda yaşıyorum ben nişanlım da farklı bir büyükşehirde nasıl gelecek yollar açılmazsa hiç bilmiyorum

Niye şubatta evlenmedin :kızgın:
Bütün gün böyleyim biri beni sakinleştirsin 😅

İsterse beş kişi gelsin, ben düğün yaparsam bunu insanlar içindeğil kendim için yaparım.
Gelene hoş geldin derim, gelmeyene de niye gelmedin demem.
Sakin ol azcık, valla sen böyle şubat diye tutturunca ben de kötü oluyorum :)

Ocak şubat gelinleri şuan kocişkolarına her gün farklı bi tatlı yapmakla mesgul
biz dans müziği belirleyeceğimiz zamanda düğün olacak mı diye düşünüyoruz 😅😅

Bu düğünlerin iptal olduğu mart- nisan zamanı
2019 yılında evlenen arkadaşlarım instagramda geçen sene bugün storyleri atıyodu ayıp değil mi ya bana mı öyle geliyo yoksa 🙄
Şöyleydi çok güzeldi böyleydi bilmem ne

Ocak şubat gelinleri şuan kocişkolarına her gün farklı bi tatlı yapmakla mesgul
biz dans müziği belirleyeceğimiz zamanda düğün olacak mı diye düşünüyoruz 😅😅
Biraz daha uzarsa, hevesim kaçtı evlenmiyom dicem, kına salon şu bu masraflarıyla da tatile çıkıcam, yetti gari :63:

Kızlar kuaförlere mayıs sonuna açılacak diye bilgi gidiyomuş haberiniz olsun az önce instagramda bi kuaföre mesaj attım böyle dedi

Mayıs başı dediler aslında ama ben güzellik merkeziyle konuştum geçen gün, yazdım buraya da, bayramdan sonra açılacak dedi.

Biraz daha uzarsa, hevesim kaçtı evlenmiyom dicem, kına salon şu bu masraflarıyla da tatile çıkıcam, yetti gari :63:
Bazıları öyle yapıyo para mı vercem millet eğlensin diye düşünüyo öyle biri vardı hatta Twitter da görmüştüm parasıyla da yurtdışına gezmeye gitmişler :KK55:

Haberlerde izledim.
Haziran ortasından itibaren düğünler olacakmış
Ama moralim bozuldu herkes maskeyle olacakmış, tahmin ediyodum ama ne bileyim tuhaf olacak :KK43:
Kalabalık olmucakmış, her masaya az kişi
Takı töreni ona göre düzenlenecekmiş falan filan. davetiyelerde açıklama olacakmış, maskeyle gelin diye
Girişte şeker yerine dezenfektan verilcekmiş bir de

Back