- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Temmuzda kesin açılır diyor vallaCanımm hayırlı olsun inşallah nasip olur. Salon sahibi ne dedi umutlu mu o tarihten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temmuzda kesin açılır diyor vallaCanımm hayırlı olsun inşallah nasip olur. Salon sahibi ne dedi umutlu mu o tarihten
Ay inşallah yaTemmuzda kesin açılır diyor valla
Düğün salonuna gidip ya da arayıp bir görüşün bence net bir şey olmadığı için her salon kendi tahminine göre bir şeyler yapıyor gibiHaziranın 21'indeki düğünü erteliyim mi şimdi kızlar, ne diyosunuz bu konuda?
Hiç bilemiyorum pazartesi görüşüp durumu netleştireceğiz bana ağustosta müsaitlik var denildi belki bizi ağustosa almak istemiş olmalarından dolayı öyle söylenmiş olabilirTemmuz’da olcak mı peki öngörüleri ne durumda ?
Bence erteleyebiliyosan ertelemelisin. Ne kadar geç o kadar iyi gibi görünüyo şu anHaziranın 21'indeki düğünü erteliyim mi şimdi kızlar, ne diyosunuz bu konuda?
Biraz daha uzarsa, hevesim kaçtı evlenmiyom dicem, kına salon şu bu masraflarıyla da tatile çıkıcam, yetti gariOcak şubat gelinleri şuan kocişkolarına her gün farklı bi tatlı yapmakla mesgul
biz dans müziği belirleyeceğimiz zamanda düğün olacak mı diye düşünüyoruz![]()
Bazıları öyle yapıyo para mı vercem millet eğlensin diye düşünüyo öyle biri vardı hatta Twitter da görmüştüm parasıyla da yurtdışına gezmeye gitmişlerBiraz daha uzarsa, hevesim kaçtı evlenmiyom dicem, kına salon şu bu masraflarıyla da tatile çıkıcam, yetti gari![]()
16 mayıs tan bayram sonuna kadar sokağa çıkma yasağı olsa ne güzel olurMayıs başı dediler aslında ama ben güzellik merkeziyle konuştum geçen gün, yazdım buraya da, bayramdan sonra açılacak dedi.
ayın 16sında nişanlım geliyor, kuaförler kapalı, cilt bakımı yaptıramıyorum aylardır, oy ben nerelere gidem, bayram sonuna kadar nasıl dayanamm16 mayıs tan bayram sonuna kadar sokağa çıkma yasağı olsa ne güzel olur