• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Ayy inşallah herşey çok güzel olur, yoluna girer, bu belirsizliklerden kurtuluruz güzel şeyler konuşuruz, heyecanlarımızı telaşlarımızı anlatırız innnşaaallllaaaahhhhh 🙏🏻🙏🏻

Türkiyede salgının yüzde 97 bitişine 17 mayıs tarihini vermiş bir araştırma 🤷‍♀️

Keyifler eh işte, evin eşyaları geldi bugün, yerleştirdik, çok içim sıkılıyor nedense ya.

İlla bir huzursuzluk çıkartıyorlar böyle günlerde, önemli bişey yok ya, sinek vızıldadı :)
Siz napıyosunuz, düğünler olacak gibi mi?
''Sinek vızıldadı'' bildim ben o sineği arada bana da uğruyor :KK70: Hala bilmiyorum düğünüm olacak mı :KK12:
Oh evi de düzdün ne güzel valla:KK49:

''Sinek vızıldadı'' bildim ben o sineği arada bana da uğruyor :KK70: Hala bilmiyorum düğünüm olacak mı :KK12:
Oh evi de düzdün ne güzel valla:KK49:
Yatak odası kurulmadı, 25 gündür hala eksik parçaları var zatı şahanelerinin.
O sineğin ağzını kapatırdım ben ama, işte arada hatrını saydığım insanlar var. :KK16: Doğrudan kapatamayacağım ama bu laf sokmayacağım anlamına da gelmez tabi.:kahve:

Yatak odası kurulmadı, 25 gündür hala eksik parçaları var zatı şahanelerinin.
O sineğin ağzını kapatırdım ben ama, işte arada hatrını saydığım insanlar var. :KK16: Doğrudan kapatamayacağım ama bu laf sokmayacağım anlamına da gelmez tabi.:kahve:
Benim hala mutfak dolaplarım bile yok + parkelerim henüz ustalar gelmedi onlarda ara vermişler :KK43: hoş bitse de gidemeyeceğim için yinede mutsuzum :110: Mutfağını falan yerleştirdin mi?

Benim hala mutfak dolaplarım bile yok + parkelerim henüz ustalar gelmedi onlarda ara vermişler :KK43: hoş bitse de gidemeyeceğim için yinede mutsuzum :110: Mutfağını falan yerleştirdin mi?
Mutfak, banyo, oturma odası ve yemek odası yerleşti, çalışma odasının masası gelcek, bir de yatak odası yok.

Back