Yani arkadas cikin deyin varsa var yoksa yok ki yok oarda soyleyip tpki almamak icin oyaliyorlar iste ona gore millet yoluna baksa. YARıNDA SOPALARIN DALGASINI YAPAR ARTIK MILLETEvet bide altında yazılan yorumları okudukça daha çok sinirlendim yok efendim ben olsam düğünden vazgeçerim yok işte asla kamera kaydı yaptırmam ilerde çocuklarıma nasıl anlatırım deyip güleni mi dersin yok evlenmeyiversinler şart mı diyenler çıldırmamak elde değil. Ve hala net bir açıklama yapan yok herkes diken üstünde bekliyor bu kadar mı umursamaz olunur ya çok kızıyorum 2 aydır yaşamadığımız stres kalmadı oldu mu olacak mı diye psikolojik hasta oldum ya ruh gibiyim!
Dediğin gibi herkesin düşüncesi farklıTeşekkür ederim inşallah hayırlısı olmuştur pişman olmam
Hakkında hayırlısı olsun canım . Bence resmi aciklama yok herkez kafasindan bi ongoru diyor noldu herkes mayis diyodu sonra bayramdan sonra diyolardi simdide temmuz ağustos kafadan milletin duygulariyla oynuyolar bende seneye erteleyeceğim baksana şu halde yaptigima degmez yazik okadar para vercez artik hersey duzelirse 1. Yil kutlamasi gibi bisey artik yani.
Fotoğrafçılar için zaten sorun olmaz ki düğün olmasa bile yine dış çekime çıkabilinir sonuçta bir gelin bir damat olacak çekimde de fotoğrafçıylada temas kurulmuyor yani olabilitesi olan birşey.Bilmiyorum hiç, eylüldeki kimse iptal etmedi bekleyin dedi defalarca. Fotoğrafçılar da rezervasyon yapmaya başladı hep.
Bence başlama ihtimali olmasa bu kadar haberlere de çıkmazdı bi şekilde olmak zorunda
Seneye ertelemekle iyi yapmışsınız hiçbir şeyiniz hazır değildi yanlış hatırlamıyorsam. yaşınız da gençti galiba. Bu yaz kısıtlamalarla düğün yapacağınıza bir sene sonra gönlünüzce yaparsınız. Ablamın yaş mevzusu olmasa biz de direkt seneye marta nisana falan ertelerdik. İzin verilirse tedbirlerle kısıtlamalarla yapacağız artık bu yaz.Dediğin gibi herkesin düşüncesi farklı
Takip ettiğim bi doktor var o haziran diyor, benim düğün salonu haziran dedi
Haberlerde eylül diyen var, yine temmuz diyen var
Bu sene hiç olmayacak diyen var (ben bunun imkansız olduğunu düşünüyorum, düğün salonu sahipleri düşünülcektir çünkü)
Pişman olursan da beraber pişman oluruz, anca beraber kanca beraberDediğin gibi herkesin düşüncesi farklı
Takip ettiğim bi doktor var o haziran diyor, benim düğün salonu haziran dedi
Haberlerde eylül diyen var, yine temmuz diyen var
Bu sene hiç olmayacak diyen var (ben bunun imkansız olduğunu düşünüyorum, düğün salonu sahipleri düşünülcektir çünkü)
Ama hep düğün sezonu da açılcak demişler. İnstagramdan bakabilirsiniz mesela çok var o tarz konuşanFotoğrafçılar için zaten sorun olmaz ki düğün olmasa bile yine dış çekime çıkabilinir sonuçta bir gelin bir damat olacak çekimde de fotoğrafçıylada temas kurulmuyor yani olabilitesi olan birşey.
Benim düğün kuaförümde bazı paylaşımlar yapıyor 2020 gelinlerime sürprizim olacak falan diye ama bizim bilmediğimiz neyi biliyor olabilirler ki bu kadar kesin konuşuyorlar.Ama hep düğün sezonu da açılcak demişler. İnstagramdan bakabilirsiniz mesela çok var o tarz konuşan
Tabii kesin bi karar çıkması lazım artık
Kızlar ya bu sene bence en erken eylül gibi olacak ya bu gidişata göre siz ne düşünüyorsunuz?
lcagla canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun :)
Seneye ertelemekle iyi yapmışsınız hiçbir şeyiniz hazır değildi yanlış hatırlamıyorsam. yaşınız da gençti galiba. Bu yaz kısıtlamalarla düğün yapacağınıza bir sene sonra gönlünüzce yaparsınız. Ablamın yaş mevzusu olmasa biz de direkt seneye marta nisana falan ertelerdik. İzin verilirse tedbirlerle kısıtlamalarla yapacağız artık bu yaz.
düğün yapılmayacak diyen yok herkes emin, ben de hepsinin boşa sallamayacağını düşünüyorum. Gelinlikçiler de aynısını söylüyolar, tüm sektörBenim düğün kuaförümde bazı paylaşımlar yapıyor 2020 gelinlerime sürprizim olacak falan diye ama bizim bilmediğimiz neyi biliyor olabilirler ki bu kadar kesin konuşuyorlar.
Erkek arkadaşım eylülde olsun istiyodu da, pişman olmayız umarım dedi o geldi aklımaPişman olursan da beraber pişman oluruz, anca beraber kanca beraberboşver düşünme :))))))))
Teşekkürler umarım doğrudur.Ben bugün bir düğün salonu ile görüştüm 18 mayısta resmi açıklama yapacaklar dedi. O yüzden bekliyoruz bizlerde size bilgi vermek istedim sevgiler.
Bana bi koca lazım o da bu gece lazım muhabbeti yapmışlar çok zoruma gitti ya cidden o kadar çok alay etmişler ki okumak istemiyorum artıkHepimizin mutluluğu sosyal medyada alay konusu oluyor vallahi zoruma gidiyor yapılan yorumları okudukça kan beynime sıçrıyorBuarada düğün salonlarında alınan tedbirlerden biri sopalarmış böyle halay, horon çekilecekmiş..
Eki Görüntüle 2632755
Müziksiz oyunsuz nasıl birsey olacaktı ya merak ettimBenimkisi müziksiz, oyunsuz olacaktı zaten. Öyle düğün mü olur diyenler vardı, oyun olmadığını söylersek gelmezler diyordu erkek tarafı, şimdi şükür ediyolar böyle olduğuna :)))
Bi akrabam evin çatısında yapmştı. Böyle süslemişti bi de. Sadece kadınlar vardı 20-30 kişiBenim kendi memleketimde nikah olacak nişanlımın memleketinde sohbetli olacaktı oyun vs olmadığı için etkilemez bizi
Semazen gösterisi tutacaktık Allahtan erkenden tutmamışız. O da olmasın artık napalım çok da lazım bisey değil zaten
Kına gecesi yalan oldu bence
Sizce kına gecesini evde yapsam mı nasıl olur evde saçma olur bence ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?