Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar ciddi söylüyorum neden elalemin bu konu hakkında ne dediğini bu kadar takıyorsunuz ?
istersek savaşın ortasında düğün yaparız Kime neeeee ? Onlar kendilerine baksın . Ne demişler en günahsız olan atsın ilk taşı dimi ama
İnsanlar birilerini kınamak ve stres atmak için yer arıyorlar resmen. Sallayın ya cidden sallayın. Devlet izin verirse isteyen yapar düğününü kimse de karışamaz .
herkesin hayatına kimse karışamaz

Ben kına gecesini evin terasında 20 kişilik yapmayı planlıyorum :))))

Ben kınayı düğünün içinde yapacaktım da dügün haziranda eylül sonuna ertledim gibi ma kafam da karışık yaşım da 28 nikah yapıcaz haziranda

Beklemicem gecicem diyorum ben ama sanki karşı taraf sıcak bakmıyor gibi benim ailem kabullendi onlara ne oluyorsa

Kızlar 18 mayısta düğünlerle ilgili de açıklama yapacaklarmış diye duydum bilgisi olan var mı

Gelinliğini alan ya da gelinlik denemeye giden arkadaşlar gelinliği denemeye gittiğinizde iç çamaşır önemli mi?

Gelinliğini alan ya da gelinlik denemeye giden arkadaşlar gelinliği denemeye gittiğinizde iç çamaşır önemli mi?
Canım ben ilk bakmaya çıktığımda normal iç çamaşırıyla gitmiştim gelinliğe karar verip ölçü alınacağı zaman düğün için aldığımı giydim ölçüsü ona göre alınsın istedim çok da fark etmezdi ama öyle olsun istedim :)

Teşekkür ederim canım :)

Mutlu olmanın, keyif almanın, eğlenmenin tek bir yolu olduğuna dair inancımız... Bu cümle beni gerçekten tutup silkeledi. Bunları duymaya nasıl ihtiyacım varmış. Bakış açımın ne kadar dar bir alana sıkışıp kaldığını fark ettim. Herkes yapıyor ben de yapmalıyım, herkes bu şekilde yapıyor ben de bu şekilde yapmalıyım diye kendimi zorlayıp durmuşum. İşin aslında düğünlerden hoşlanmam bile ama kendi düğünüm iptal olabilir diye oturup üzülüyorum haftalardır! Çünkü düğün olmazsa sanki mutlu olamayacakmışım, evliliğim eksik kalacakmış gibi hissediyordum. Ne kadar saçmaymış... Yüz binlerce liraya mal olan düğünlerin ardından henüz bir yıl bile geçmeden boşanan çiftlerin örneklerini sık sık görüyoruz. Sade bir nikahla güllük gülistanlık evliliklerini sürdüren çiftleri de görüyoruz. Beni ve müstakbel eşimi neyin mutlu edeceğini, alternatif bir çözüm bulup bulamayacağımızı düşüneceğim. Bana yeni bir bakış açısı sunduğunuz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…