Yemekli nikah olacaktı, içerik yemek - takı - sohbet ve gidiş :)Müziksiz oyunsuz nasıl birsey olacaktı ya merak ettim
Ben kına gecesini evin terasında 20 kişilik yapmayı planlıyorum :))))Benim kendi memleketimde nikah olacak nişanlımın memleketinde sohbetli olacaktı oyun vs olmadığı için etkilemez bizi
Semazen gösterisi tutacaktık Allahtan erkenden tutmamışız. O da olmasın artık napalım çok da lazım bisey değil zaten
Kına gecesi yalan oldu bence
Sizce kına gecesini evde yapsam mı nasıl olur evde saçma olur bence ama bilmiyorum
Evine gecicekmisin bekleyecekmisin?Ben kınayı düğünün içinde yapacaktım da dügün haziranda eylül sonuna ertledim gibi ma kafam da karışık yaşım da 28 nikah yapıcaz haziranda
Onlara ne canım, nikahlı kocan.Beklemicem gecicem diyorum ben ama sanki karşı taraf sıcak bakmıyor gibi benim ailem kabullendi onlara ne oluyorsa
Canım ben ilk bakmaya çıktığımda normal iç çamaşırıyla gitmiştim gelinliğe karar verip ölçü alınacağı zaman düğün için aldığımı giydim ölçüsü ona göre alınsın istedim çok da fark etmezdi ama öyle olsun istedim :)Gelinliğini alan ya da gelinlik denemeye giden arkadaşlar gelinliği denemeye gittiğinizde iç çamaşır önemli mi?
Teşekkür ederim canım :)Canım ben ilk bakmaya çıktığımda normal iç çamaşırıyla gitmiştim gelinliğe karar verip ölçü alınacağı zaman düğün için aldığımı giydim ölçüsü ona göre alınsın istedim çok da fark etmezdi ama öyle olsun istedim :)
Eğer ölçü vermeye gideceksen düğün günü giyeceğin iç çamaşırı, korse vs giyip gitmen gerekiyorGelinliğini alan ya da gelinlik denemeye giden arkadaşlar gelinliği denemeye gittiğinizde iç çamaşır önemli mi?
Teşekkür ederim gitmeden önce bunları öğrendiğim iyi oldu :))Eğer ölçü vermeye gideceksen düğün günü giyeceğin iç çamaşırı, korse vs giyip gitmen gerekiyor
Mutlu olmanın, keyif almanın, eğlenmenin tek bir yolu olduğuna dair inancımız kırılırsa daha az hayal kırıklıkları olur diye düşünüyorum. Herkes her şeyi aynı yapıyor aşağı yukarı, peki her birliktelikte insanlar aynı düzeyde mutlu mu? Evlenme süreçlerini başka türlü yaşayıp yine de mutlu olmak mümkün değil mi? Ben sizin yerinizde olsam gerçekten önemli olanın ne olduğu üzerinde düşünürdüm. Mutluluk üzerine yapılan bilimsel çalışmalar, bizi mutlu edeceğini sandığımız pek çok şeyin aslında mutluluk getirmediğini gösteriyor. Umarım sade bir nihakla mı evleneceğim düşüncesi yüzünden kendinizi mutsuz etmezsiniz. Umaırm bu günler geçtiğinde, mutlu birlikteliğinizin 1. yılında sevdiklerinizle büyük bir kutlama yaparsınız ya da güzel bir balayına çıkarsınız, sizi ne mutlu edecekse onu yaparsınız özetle. Başta hayal ettiğinizden de daha keyifli anlarınız olur. Sizin için her şeyin en iyi olmasını dilerim.
Arkadaşlar elimde normalleşme planı var; yöneticim tarafından paylaşıldı. Temmuz 1'de düğünlerin yapılması yazıyor. Sevgiler.
Arkadaşlar elimde normalleşme planı var; yöneticim tarafından paylaşıldı. Temmuz 1'de düğünlerin yapılması yazıyor. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?