Düğün 2020 Gelinleri

Gerçekten tarçın erken mi getirdi ? İnternet değil ki kocakarı ilacı vari bir şey bu . Çocuktan söylerlerdi. Bende kilo için tarçınlı süt içiyorum. Böyle olunca sende korktum şimdi
Normalde üç gün vardı ya, bir de tam tersi geciktirir diye yazıyordu nette, M merakliminnos söyleyince bıraktım gibi ama, artık çok geç kalmıştım. :KK12:

Ocak ayından beri ev tutulmuş eşyalar gelmiş 1 nisanda düğün olucak diye iptal olunca hadi 1 temmuz olsun dedik yine iptal 🤦🏼‍♀️ Bu sefer nikahla evime gidicem 27 haziranda nikahım var
Bari nikahımıza 1. Derece aileler gelebilse :olamaz:

kına düğünü Eylül sonrasına atsak bu sefer gerekli gereksiz herkes zaten evine gitmiş daha düğün mü yapıcak diye laflar dolancak ortada:kızgın: 2,5 yıldır nişanlıyız bide:cry:
Ben de senin gibiyim cok moralım bozuluyor olmuyor hiç bi şeyimiz diye hayır yok mu diyorum kafam cok karısık

Selam ,
Ben 31 yadindayim nisanlim 30. 02.02.2020 nisanlandik ( 50kisilik bir ortamda). Dügünümüz 10.10. olacakti. Almanyada yasiyoruz. Burda bu haftadan itibaren 100kisilik organizasyonlara izin veriyorlar. Ya 10.10.da 100kisi olsa bile bana yeter önemli olan kavusmak birlikte yuva kurmak yok büyüktür kücüktür ne önemli var

Hepimizin mutluluğu sosyal medyada alay konusu oluyor vallahi zoruma gidiyor yapılan yorumları okudukça kan beynime sıçrıyor:kızgın: Buarada düğün salonlarında alınan tedbirlerden biri sopalarmış böyle halay, horon çekilecekmiş..
5eb640365542821688b21bd1.jpg

Az önce cnn'de ateş kara vardı bilim kurulu üyesi.düğünleri sordu sunucu. Temmuz ağustos gibi bazı tedbirlerle izin verilebilir bu benim şahsi görüşüm resmi birşey yok henüz dedi

Gordum cok sacma ve komik degilmi Allah Askina yapsan alay ederler vallaha ya.:110:
Gulermisin ağlarmısin .
Evet bide altında yazılan yorumları okudukça daha çok sinirlendim yok efendim ben olsam düğünden vazgeçerim yok işte asla kamera kaydı yaptırmam ilerde çocuklarıma nasıl anlatırım deyip güleni mi dersin yok evlenmeyiversinler şart mı diyenler çıldırmamak elde değil. Ve hala net bir açıklama yapan yok herkes diken üstünde bekliyor bu kadar mı umursamaz olunur ya çok kızıyorum 2 aydır yaşamadığımız stres kalmadı oldu mu olacak mı diye psikolojik hasta oldum ya ruh gibiyim!

Evet bide altında yazılan yorumları okudukça daha çok sinirlendim yok efendim ben olsam düğünden vazgeçerim yok işte asla kamera kaydı yaptırmam ilerde çocuklarıma nasıl anlatırım deyip güleni mi dersin yok evlenmeyiversinler şart mı diyenler çıldırmamak elde değil. Ve hala net bir açıklama yapan yok herkes diken üstünde bekliyor bu kadar mı umursamaz olunur ya çok kızıyorum 2 aydır yaşamadığımız stres kalmadı oldu mu olacak mı diye psikolojik hasta oldum ya ruh gibiyim!
Ya yok ya öyle düşünme bence çok eğlenceli ve değişik . Hahaha ben çok eğlenebilirim böyle bir halayda çok değişik benim hoşuma gitti ✌🏻

hem milletin terli elini ne tutacan 🙈

Ya düğün olsun gelen gelsin de mesafeli bence çok iyi düşünsenize takı merasiminde teyzeler yanaklarınızı sulu sulu öpmicek bence bir nimet 😂😂

Düğünümü seneye erteledim kızlar
21-22 mayıs ya da 4-5 haziran ikisinden biri olacak
Sonunda salonu ikna edebildik
Ve salonumuz hazırlık yaptıklarını, en geç temmuzda düğünlerin başlayacağını, acele ettiğimizi söyledi defalarca

Ya yok ya öyle düşünme bence çok eğlenceli ve değişik . Hahaha ben çok eğlenebilirim böyle bir halayda çok değişik benim hoşuma gitti ✌🏻

hem milletin terli elini ne tutacan 🙈
Yok ben ona takılmıyorum düğünüm olsunda ha sopayla halay çekmişler ha sopasız ben sadece insanların hayallerine yönelik dalga geçilmesine kızıyorum ayrıca bakanlığın hala resmi açıklama yapmayışına kızıyorum oteli, konseri, restorantı her şey konuşuldu ama düğünlerle ilgili hiç bir açıklama yok.

Ve salonumuz hazırlık yaptıklarını, en geç temmuzda düğünlerin başlayacağını, acele ettiğimizi söyledi defalarca
Sen o salon sahibine bakma herkes çok biliyor gibi bir yorumda bulunuyor ama sadece insanlara umut veriyorlar ben temmuzdaki düğünümün olmayacağını düşünüyorum artık. Hayırlısı olsun ne yapalım.

Yok ben ona takılmıyorum düğünüm olsunda ha sopayla halay çekmişler ha sopasız ben sadece insanların hayallerine yönelik dalga geçilmesine kızıyorum ayrıca bakanlığın hala resmi açıklama yapmayışına kızıyorum oteli, konseri, restorantı her şey konuşuldu ama düğünlerle ilgili hiç bir açıklama yok.

Sen o salon sahibine bakma herkes çok biliyor gibi bir yorumda bulunuyor ama sadece insanlara umut veriyorlar ben temmuzdaki düğünümün olmayacağını düşünüyorum artık. Hayırlısı olsun ne yapalım.
Ya evet o konuda haklısın . Düğünler ne olcak kimseden ses çıkmıyor. Detaylı bir açıklama gerekiyor gerçekten. Bir sonraki cb açıklamasında detaylı düğün açıklaması gelecek gibi geliyor bana 🤷‍♀️

Hayırlı olsun 🥰

Bilmiyorum hiç, eylüldeki kimse iptal etmedi bekleyin dedi defalarca. Fotoğrafçılar da rezervasyon yapmaya başladı hep.
Bence başlama ihtimali olmasa bu kadar haberlere de çıkmazdı bi şekilde olmak zorunda

Back