- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Normalde üç gün vardı ya, bir de tam tersi geciktirir diye yazıyordu nette, M merakliminnos söyleyince bıraktım gibi ama, artık çok geç kalmıştım.Gerçekten tarçın erken mi getirdi ? İnternet değil ki kocakarı ilacı vari bir şey bu . Çocuktan söylerlerdi. Bende kilo için tarçınlı süt içiyorum. Böyle olunca sende korktum şimdi
Niye geciksin kız erkenden olsun bitsin işteNormalde üç gün vardı ya, bir de tam tersi geciktirir diye yazıyordu nette, M merakliminnos söyleyince bıraktım gibi ama, artık çok geç kalmıştım.
2 gün sonra güzellik merkezine gitcektim :)Niye geciksin kız erkenden olsun bitsin işte
Ben de senin gibiyim cok moralım bozuluyor olmuyor hiç bi şeyimiz diye hayır yok mu diyorum kafam cok karısıkOcak ayından beri ev tutulmuş eşyalar gelmiş 1 nisanda düğün olucak diye iptal olunca hadi 1 temmuz olsun dedik yine iptalBu sefer nikahla evime gidicem 27 haziranda nikahım var
Bari nikahımıza 1. Derece aileler gelebilse
kına düğünü Eylül sonrasına atsak bu sefer gerekli gereksiz herkes zaten evine gitmiş daha düğün mü yapıcak diye laflar dolancak ortada2,5 yıldır nişanlıyız bide
Hadi yaa üzüldüm kuzu aklında olsun tarçın maydonoz soğan suyu hepsi erken getirir ben hep geciktiğim için bu aralar stresten öğrendim artık ahahNormalde üç gün vardı ya, bir de tam tersi geciktirir diye yazıyordu nette, M merakliminnos söyleyince bıraktım gibi ama, artık çok geç kalmıştım.
Karnım ağrıyo beni kendi halime bırakınHadi yaa üzüldüm kuzu aklında olsun tarçın maydonoz soğan suyu hepsi erken getirir ben hep geciktiğim için bu aralar stresten öğrendim artık ahah
Evet bide altında yazılan yorumları okudukça daha çok sinirlendim yok efendim ben olsam düğünden vazgeçerim yok işte asla kamera kaydı yaptırmam ilerde çocuklarıma nasıl anlatırım deyip güleni mi dersin yok evlenmeyiversinler şart mı diyenler çıldırmamak elde değil. Ve hala net bir açıklama yapan yok herkes diken üstünde bekliyor bu kadar mı umursamaz olunur ya çok kızıyorum 2 aydır yaşamadığımız stres kalmadı oldu mu olacak mı diye psikolojik hasta oldum ya ruh gibiyim!Gordum cok sacma ve komik degilmi Allah Askina yapsan alay ederler vallaha ya.
Gulermisin ağlarmısin .
Ya yok ya öyle düşünme bence çok eğlenceli ve değişik . Hahaha ben çok eğlenebilirim böyle bir halayda çok değişik benim hoşuma gittiEvet bide altında yazılan yorumları okudukça daha çok sinirlendim yok efendim ben olsam düğünden vazgeçerim yok işte asla kamera kaydı yaptırmam ilerde çocuklarıma nasıl anlatırım deyip güleni mi dersin yok evlenmeyiversinler şart mı diyenler çıldırmamak elde değil. Ve hala net bir açıklama yapan yok herkes diken üstünde bekliyor bu kadar mı umursamaz olunur ya çok kızıyorum 2 aydır yaşamadığımız stres kalmadı oldu mu olacak mı diye psikolojik hasta oldum ya ruh gibiyim!
Yok ben ona takılmıyorum düğünüm olsunda ha sopayla halay çekmişler ha sopasız ben sadece insanların hayallerine yönelik dalga geçilmesine kızıyorum ayrıca bakanlığın hala resmi açıklama yapmayışına kızıyorum oteli, konseri, restorantı her şey konuşuldu ama düğünlerle ilgili hiç bir açıklama yok.Ya yok ya öyle düşünme bence çok eğlenceli ve değişik . Hahaha ben çok eğlenebilirim böyle bir halayda çok değişik benim hoşuma gitti
hem milletin terli elini ne tutacan
Sen o salon sahibine bakma herkes çok biliyor gibi bir yorumda bulunuyor ama sadece insanlara umut veriyorlar ben temmuzdaki düğünümün olmayacağını düşünüyorum artık. Hayırlısı olsun ne yapalım.Düğünümü seneye erteledim kızlar
21-22 mayıs ya da 4-5 haziran ikisinden biri olacak
Sonunda salonu ikna edebildik
Ve salonumuz hazırlık yaptıklarını, en geç temmuzda düğünlerin başlayacağını, acele ettiğimizi söyledi defalarca
Ya evet o konuda haklısın . Düğünler ne olcak kimseden ses çıkmıyor. Detaylı bir açıklama gerekiyor gerçekten. Bir sonraki cb açıklamasında detaylı düğün açıklaması gelecek gibi geliyor banaYok ben ona takılmıyorum düğünüm olsunda ha sopayla halay çekmişler ha sopasız ben sadece insanların hayallerine yönelik dalga geçilmesine kızıyorum ayrıca bakanlığın hala resmi açıklama yapmayışına kızıyorum oteli, konseri, restorantı her şey konuşuldu ama düğünlerle ilgili hiç bir açıklama yok.
Sen o salon sahibine bakma herkes çok biliyor gibi bir yorumda bulunuyor ama sadece insanlara umut veriyorlar ben temmuzdaki düğünümün olmayacağını düşünüyorum artık. Hayırlısı olsun ne yapalım.
Hayırlı olsunDüğünümü seneye erteledim kızlar
21-22 mayıs ya da 4-5 haziran ikisinden biri olacak
Sonunda salonu ikna edebildik
Ve salonumuz hazırlık yaptıklarını, en geç temmuzda düğünlerin başlayacağını, acele ettiğimizi söyledi defalarca
Bilmiyorum hiç, eylüldeki kimse iptal etmedi bekleyin dedi defalarca. Fotoğrafçılar da rezervasyon yapmaya başladı hep.Yok ben ona takılmıyorum düğünüm olsunda ha sopayla halay çekmişler ha sopasız ben sadece insanların hayallerine yönelik dalga geçilmesine kızıyorum ayrıca bakanlığın hala resmi açıklama yapmayışına kızıyorum oteli, konseri, restorantı her şey konuşuldu ama düğünlerle ilgili hiç bir açıklama yok.
Sen o salon sahibine bakma herkes çok biliyor gibi bir yorumda bulunuyor ama sadece insanlara umut veriyorlar ben temmuzdaki düğünümün olmayacağını düşünüyorum artık. Hayırlısı olsun ne yapalım.
Teşekkür ederim, inşallah iyi yapmışımdır.Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?