- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Ay hadi inşallahÇok fazla sayfa var ama düğün kısmı burasııı ❣
Eğer öyle şart koşarlarsa ben düğünde halaya izin vermicem gerek yok benceama yine kısıtlamalımı olcak acaba halay cubukalarıylamı halay ceklicezzz :))
bencede halay olmasada olur :))Eğer öyle şart koşarlarsa ben düğünde halaya izin vermicem gerek yok bence
Bakanlığın logosu vardı bilemiyorum tadı olmasa bile kimin neyden nasıl mutlu olacağını nasıl bilebilir ki bunu söyleyen insan atıyorum burada maske takıntısı olup da düğünde öylemi gezeceğiz diyen bir arkadaş vardı mesela ben buna takılmam maskeli olsun ama olsun yani düğünüm. Ha temmuz ha ağustos ne farkediyormuş ki merak ettim doğrusuKızlar salonu aradık internette bu Bilgi dönüyor ama kesin net bir açıklama yok dedi şuan düğün yapılsa bile düğün tadında olmaz Ağustos ya da Eylül’ü bekleyin derim ben dedi
2. dakikadan itibaren izleKızlar salonu aradık internette bu Bilgi dönüyor ama kesin net bir açıklama yok dedi şuan düğün yapılsa bile düğün tadında olmaz Ağustos ya da Eylül’ü bekleyin derim ben dedi
Canım senin kayınpederine bi haber geldi mi :)Kızlarr mutluluktan ağlıyorum nolur gerçek olsun hepimiz çokkk mutlu olalımm
Salon sahibini aramış henüz bize gelen bir bilgi yok demiş.Canım senin kayınpederine bi haber geldi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?