Düğün 2020 Gelinleri

Cumhurbaşkanlığı logosu var. İş yeri gruplarında da paylaşıldığına göre gerçek olan misler gibi bir haber

Evet gerçek bir haber bize de yöneticimiz atmış gruptan bakalım tedbirler ne olacak merak konusu tabii ki

Kızlar salonu aradık internette bu Bilgi dönüyor ama kesin net bir açıklama yok dedi şuan düğün yapılsa bile düğün tadında olmaz Ağustos ya da Eylül’ü bekleyin derim ben dedi

Kızlar salonu aradık internette bu Bilgi dönüyor ama kesin net bir açıklama yok dedi şuan düğün yapılsa bile düğün tadında olmaz Ağustos ya da Eylül’ü bekleyin derim ben dedi
Bakanlığın logosu vardı bilemiyorum tadı olmasa bile kimin neyden nasıl mutlu olacağını nasıl bilebilir ki bunu söyleyen insan atıyorum burada maske takıntısı olup da düğünde öylemi gezeceğiz diyen bir arkadaş vardı mesela ben buna takılmam maskeli olsun ama olsun yani düğünüm. Ha temmuz ha ağustos ne farkediyormuş ki merak ettim doğrusu

kızlar mobilyacılar acıkmı bilginiz varmı yatak odamızı alıcaz ama hiç arastırmadım

şuanda internette gazete sayfalarındada paylaşılmış bence doğrudur , kuruntu olsa sadece whatsaplarda dolanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…