- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Çalışamıyor derken isyerinde sürekli dalginm diyor yaptigim isi bile yanlis yapiyom diyor. Simdi arkadaslar bendemi sorun var ya beklememkle hatami ediyirum Allah askina bisey diyin ya kime sorsam ya bekle diyor ki bekle diyenlerin cogu artik nikahtan git diykrda vala iyce mahvoldum.ya.Adam haklı, dört ay bu, kirası, elektriği,suyu,doğalgazı.
Ve bu adam çalışamıyor. Evlenmiş ama eşi yok, kira ödüyor ama evi boş, önüne düğün olacak şartı koymuşlar, ama düğünün ne zaman olacağı belirsiz. İşini tekrar ne zaman kazanacak, belki de bilmiyor. Bu evlilik meraklısı olmak değil, bu acele etmek de değil. Bu mantıklı düşünmek, söyledikleri gayet yerinde. Yerden göğe kadar haklı. A Asibela
Sen olsan dalgın olmaz mısın, duruma baksana..Çalışamıyor derken isyerinde sürekli dalginm diyor yaptigim isi bile yanlis yapiyom diyor.
Yaa bende işte can sıkıntısı nasıl memnun Muş’un benim ikinci ameliyat olacak geçen yıl beğenmedim benBen şubat ayında oldum burun ameliyatımı doktoruda çok darlamiştim Haziranda düğünüm var hocam yetişir mi diye kontrolüm vardı doktorum bile şakalışıyor artık vaktin bol diye
Çok memnunum çok beğendim ve beğeniliyorYaa bende işte can sıkıntısı nasıl memnun Muş’un benim ikinci ameliyat olacak geçen yıl beğenmedim ben
Söyleme kimseye eve gittiğini, sadece annen baban bilsin, ne gerek var ki.Ocak ayından beri ev tutulmuş eşyalar gelmiş 1 nisanda düğün olucak diye iptal olunca hadi 1 temmuz olsun dedik yine iptalBu sefer nikahla evime gidicem 27 haziranda nikahım var
Bari nikahımıza 1. Derece aileler gelebilse
kına düğünü Eylül sonrasına atsak bu sefer gerekli gereksiz herkes zaten evine gitmiş daha düğün mü yapıcak diye laflar dolancak ortada2,5 yıldır nişanlıyız bide
Off herkes aynısını söylüyor inşallah öyle olur ya ve gerçekten o sektörler de çok zor durumda işin içindeyim borçlarını ödeyemiyor insanlar yani şu durumda ekonomik olarak konserler mi öncelikli düğün sektörü müArkadaşlar düğünleri sonra bırakamazlar bu kadar herşeyi açıp canınızı sıkmayın tüm foroğrafçılar düğün salonları kına salonları tüm organizasyon şirketleri cırlar Merak etmeyin artı biz de aynı şekilde ses etmeye başlayınca ortalık karışır
Canim ben nikahimi kiydim 10 kişiye kadar aliyorlar ben annem babam esimin ailesi abisi eltim amcasi yengesi ve sahitler gayette guzel oldu sonrasinda fotograf çekimine gittik eltim canonla çekti sonra ailcek yemek uedik .gayette guzel oldu hic stres etme anin tadini ckarmaya bak dönüp baktığımızda enazindan bunlar ani kaliyor.. Ve ogun evimde eltim gorumcem beni hazirladilar kıyafet makyaj cok guzeldi elhamdülillah ve kimsenin haberi yoktu oyuzden güzeldi ya sizdede oluyormu ben nezaman esimle evimle ilgili birsey söylesem bozuluyor arkadas gecen komsum herkese duyurdu nikah oldugunu sebebsiz yere kavga ettik .dugunu kimseye demedim sonda kuzenimin dugune gittik kayinvalidem gili cagirmislar mecbur soraara dedik ertesi gun yasak geldi.Ocak ayından beri ev tutulmuş eşyalar gelmiş 1 nisanda düğün olucak diye iptal olunca hadi 1 temmuz olsun dedik yine iptalBu sefer nikahla evime gidicem 27 haziranda nikahım var
Bari nikahımıza 1. Derece aileler gelebilse
kına düğünü Eylül sonrasına atsak bu sefer gerekli gereksiz herkes zaten evine gitmiş daha düğün mü yapıcak diye laflar dolancak ortada2,5 yıldır nişanlıyız bide
6 ay iş yapamadan durmalarını düşünsene ? Zaten salon bulamayız o zaman düğün yapacak benim salonum tarih ertelemeye gittiğimizde bize dedi ki ben 2 ay iş yapamazsam bittim zaten dedi çok sıkıntıya girerim dedi bunlar isyan edince 2 seçenek kalıyor geriye ya bu adamlara maddi yardım yapacaklar ya da açacaklar maddi olarak hepsine para veremeyeceklerine göre ki bu adamların en kötü yazın günlüğü 8-9 bin en ucuz salonlar böyle artık ha şöyle olursa bir şey diyemem konser sinema tiyatro cuma namazı da açmaz o zaman hepsi ses edemez aöa bunları açıp onları bırakamazOff herkes aynısını söylüyor inşallah öyle olur ya ve gerçekten o sektörler de çok zor durumda işin içindeyim borçlarını ödeyemiyor insanlar yani şu durumda ekonomik olarak konserler mi öncelikli düğün sektörü mü
Evet kesinlikle çok haklısın benim kayınpederim de salon işletiyor yaz aylarından çok umutlu dün eylül falan dendiğini görünce çok üzüldü iki aydır kredi kartı borcunu ödeyemiyor kendi düğünümüze de bir sürü masraf yapıldı, yazın çalıştığı kışa ancak yetiyor zaten6 ay iş yapamadan durmalarını düşünsene ? Zaten salon bulamayız o zaman düğün yapacak benim salonum tarih ertelemeye gittiğimizde bize dedi ki ben 2 ay iş yapamazsam bittim zaten dedi çok sıkıntıya girerim dedi bunlar isyan edince 2 seçenek kalıyor geriye ya bu adamlara maddi yardım yapacaklar ya da açacaklar maddi olarak hepsine para veremeyeceklerine göre ki bu adamların en kötü yazın günlüğü 8-9 bin en ucuz salonlar böyle artık ha şöyle olursa bir şey diyemem konser sinema tiyatro cuma namazı da açmaz o zaman hepsi ses edemez aöa bunları açıp onları bırakamaz
6 ay iş yapamadan durmalarını düşünsene ? Zaten salon bulamayız o zaman düğün yapacak benim salonum tarih ertelemeye gittiğimizde bize dedi ki ben 2 ay iş yapamazsam bittim zaten dedi çok sıkıntıya girerim dedi bunlar isyan edince 2 seçenek kalıyor geriye ya bu adamlara maddi yardım yapacaklar ya da açacaklar maddi olarak hepsine para veremeyeceklerine göre ki bu adamların en kötü yazın günlüğü 8-9 bin en ucuz salonlar böyle artık ha şöyle olursa bir şey diyemem konser sinema tiyatro cuma namazı da açmaz o zaman hepsi ses edemez aöa bunları açıp onları bırakamaz
Camiler düğünlerden önce cuma namazı diyor baksanacamilerle düğünleri en sona bırakmış zaten . Ama konserler açılıyor ya bu ne mana hiç anlamadım. Konser insanların en vıcık vıcık olduğu yer.
Onu farketmedim ben sonra sandım da cidden en saçması olmuş ya o zamanCamiler düğünlerden önce cuma namazı diyor baksana
Allah razı olsun bunları duymaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Sanırım düğün işini iptal edip sadece nikah işinde karar kıldık gibi. Ailemin yanına gideceğim orda nikah akşamına ailecek evde bir kına ve yemekle bu işi bitireceğiz sanırım. Her duygunun temeline inmeye kendi içimdeki savaşa son vermeye çalışıyorum. Hislerim duygularım her şey darmadağın çünkü içimde. Ne ben isterdim ne de nişanlım isterdi böyle olmasını ama şartlar çok zor. Memleketlerimiz uzak düğünü eylüle ekime ertelesek bi tarafta kış olacak soğuk olacak okullar açılmış olacak zaten nikahta takı taktım diyen gelmeyecek o kadar çok düşünecek şey var ki ... Peki diyorum benim yıllardır istediğim şey sevdiğim adamla birlikte yuva kurmak değil mi ? Kurduk çok şükür yuvamız var o zaman ha bunu ilan etmişim cümle aleme ha etmemişim aynı yuvaya gireceğiz biz yine. Çok şükür birbirini seven mutlu etmeye çalışan insanlarız dediğin gibi 1 sene sonra güzel bir kutlama ile bu anları güzelleştirmeye çabalayabiliriz. İçimden durdukça ağlamak geliyor stresimden bu hale geldim yazarken bile dayanamıyorum ama bunlar da bizim imtihanımızmış.Mutlu olmanın, keyif almanın, eğlenmenin tek bir yolu olduğuna dair inancımız kırılırsa daha az hayal kırıklıkları olur diye düşünüyorum. Herkes her şeyi aynı yapıyor aşağı yukarı, peki her birliktelikte insanlar aynı düzeyde mutlu mu? Evlenme süreçlerini başka türlü yaşayıp yine de mutlu olmak mümkün değil mi? Ben sizin yerinizde olsam gerçekten önemli olanın ne olduğu üzerinde düşünürdüm. Mutluluk üzerine yapılan bilimsel çalışmalar, bizi mutlu edeceğini sandığımız pek çok şeyin aslında mutluluk getirmediğini gösteriyor. Umarım sade bir nihakla mı evleneceğim düşüncesi yüzünden kendinizi mutsuz etmezsiniz. Umaırm bu günler geçtiğinde, mutlu birlikteliğinizin 1. yılında sevdiklerinizle büyük bir kutlama yaparsınız ya da güzel bir balayına çıkarsınız, sizi ne mutlu edecekse onu yaparsınız özetle. Başta hayal ettiğinizden de daha keyifli anlarınız olur. Sizin için her şeyin en iyi olmasını dilerim.
Pu Allah kahretmesin, geciksin derken daha erken oldu, napcam ben. Daha da bu internetin bişeyine güvenirsem.Miss Bride tarcın aksine erken gefirir ben ne zaman adetim gecikse bir kasık tarcını suda kaynatır içerim ertresi güna olurum.
Gerçekten tarçın erken mi getirdi ? İnternet değil ki kocakarı ilacı vari bir şey bu . Çocuktan söylerlerdi. Bende kilo için tarçınlı süt içiyorum. Böyle olunca sende korktum şimdiPu Allah kahretmesin, geciksin derken daha erken oldu, napcam ben. Daha da bu internetin bişeyine güvenirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?