Düğün 2020 Gelinleri

O kadar tatlı anlatmışsın ki, aslında trajik ama güleceğim çıktı :))) Psikopatlaştık iyice, evlendikten sonra uzun bir tedavi gerekebilir, grup indirimi alırız belki beraber gidelim A Asibela
Ay kiz doktor kacar vala hayır onlarda pskoloji bozuk onlar nere gidecek bence evimize gidelim kocalarda gelmesin bi kafa dinleyek telefonlarida atak balkona çıkıp ay şiştim yeterrr diye bagirmak istiyorum hahay delilikte guzel kiz guluyon ne güzel

Şey saka yapiyon demi suan hastanenin önünden gecmeye korkar oldu millet senin ne var burnunda benimde olmam lazim
Ben hokka istiyorum ihtiyacın yok diyorlar hafif eğrilik var o rahatsız ediyor onun için eşimde tamam dedi Allah izin verir de düğün Eylül’e kalırsa düşünüyorum

Sizce avmlerin aciasi cok can skci degilmi cokmu gerekli hayir anlamiyorumki bence oteller falanda acilmayacak sadece rwklam.yapiyorlar randevu icin eger boyle olursa iyce artcak eylul ekim bile skntya girer umarim avmler açılmaz ondan daha öncelikler var..

Eklentiler

• Screenshot_20200507-233502_Instagram.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 41
Ay kizlar normalde nisanlilk en guzel zamanlar degilmi ama bizim durumlara bak
Teyzelerim evimin kapısını açmadı corona var diye ( iş için, alışveriş için vs çıkarlar ) evimi kayınvalidem temizledi, annem bile yoktu, sonra onun lafını etti, haklıydı. Böyle tartışmalar bir yandan, dalga geçer gibi dışardan oh herşeyi tek başına yapıyorsun diye dalga geçiyorlar. Oysa ben iş istemedim onlardan hiç, yanımda olsalar, hadi o da olmasın, gelemedik kusura bakma desinler, karşı tarafa karşı benim ailem de benim arkamda diyebilseydim.
Bıraktılar beni bir başıma. Ne aradılar ne sordular, çeyizimin gittiği gün bile biri arayıp kolay gelsin demedi.
Dayıma kiralık ev bakıyorum, aklında olsun yazdım, gördü cevap vermeye tenezzül bile etmedi, hep tek başımaydım.
Bugüne kadar kimsenin bir düğününden kınasından kendimi geri çekmedim, temizliğini de yaptım, servisini de dört dörtlük.
Bir kez işim düştü, kimse yok etrafımda. Yapayalnız kaldım. Karşı tarafa belli etmemek için hep çabaladım, ben istemedim dedm, çağırmadım dedim, sürpriz olsun istiyorum dedim, etrafımda kimse olmasın tek başıma daha rahat yapıyorum dedim, dedim de dedim işte. En yakınlarım yanımda olmadı diyemedim.
Şimdi nasıl güzel olsun nişanlılık?

Ya ben hep akrabalarimi sevmedimen dugunume gelmesinler gelmesinler istemiyorum deyip durdum simdi gelemiyolar ne guzel sknti bemde gidemiyom bide onlar dugun yapmadi ditr veklemek yokmu zaten istemiyom yardimlarini istemem kalabaloklari laflari olmasin zaten bi ihtiyacin eksigin varmi diye sormayanlar somdi laf aramaya ararlar nosanlandimdan beri 1 gin aramadilar dugune 1 aydan az var eksigin varmi alaim demediler..

Ya ben hep akrabalarimi sevmedimen dugunume gelmesinler gelmesinler istemiyorum deyip durdum simdi gelemiyolar ne guzel sknti bemde gidemiyom bide onlar dugun yapmadi ditr veklemek yokmu zaten istemiyom
Karşılıklı evlerimiz teyzemle, gelme diyemem ki, uzak olsak derim ki uzağız :))

Ben de seninle çok benzerim canım dayım oğlunun oturduğu apartmandan bize ev buldu beğenmedik başka kuzenimin sokağından ev tuttuk diye sağda solda lafımızı yaptı, sana denilen gibi bana da her işini kendin yapıyon dediler ama hep iş bittikten sonra aradılar.

Mesele iş değil de, bu tavır insanın zoruna gidiyor.

Kesinlikle öyle ama insan bi aranma bekliyor arasalar da zaten teşekkür ederim der kendi işimi kendim yapardım ama hatırlanmak önemli
O saatten sonra arayana, evdeki tüm işler bitsin yerleşsin, ondan sonra isterseniz görmeye gelirsiniz dedim, pişman değilim.

Aynen kesinlikle is degil aradiginda kimse yok sonra lafa gelince soyle yapcaz boyke yapca z sonrada ben bahane uydurcam onlar gibi gelenler niye gelcek gene neyi eksik neyi yuksek zor gunumde yanimda olmayanlar iyi gunumde olmasin yarin duzelirse gorun bakin nasil iyi olcaklar yanascaklar her is bitince bu corona olmasada boyke bi uere gidiyon kim evlwnmis kim kacmis kim evde kalmis kime nekadar altin takmislar kimin cocugu var yok herkesinn burnu bi karis havada kimse kimseyi beğenmez ben o insanlar gormeyecek diye niye bekliyim bi soyleyin ya

Neyse ben kacar yine cok dolmustum Neyse kizlar yakarsa dunyayi garipler yakarmis birde 2020 gelinleri

Akraba mı akrep mübarek hepsi kızlar biz de bugün annemle konuştuk teyzem bastı köye gitti iki gün önce biz onun çocuklarının düğününü kendimiz yaptık resmen neler çektik tüm kalabalık bizden çıktı bize dönüp de demedi ki gidiyorum geri gelirim veya düğün ne zaman ne yapacaksınız demedi annemin zoruna gitti biraz bende daha Eve almam dedim kötü günümde böyleyse iyi günümde ben yoldan da adam toplarım bu şerefsizlerin akrabalığı batsın zaten varya nazar değdirmekte başka halta yaramıyorlar inanın

Aynen oyle nişanlım diyorum halada ben saklarim.ama.bisey oldumu anam.der ev di esya döşeme nikah falan duuyuldumu kesin ogun sebebsiz yere kavga ederiz kesinnn..

Mutlu olmanın, keyif almanın, eğlenmenin tek bir yolu olduğuna dair inancımız kırılırsa daha az hayal kırıklıkları olur diye düşünüyorum. Herkes her şeyi aynı yapıyor aşağı yukarı, peki her birliktelikte insanlar aynı düzeyde mutlu mu? Evlenme süreçlerini başka türlü yaşayıp yine de mutlu olmak mümkün değil mi? Ben sizin yerinizde olsam gerçekten önemli olanın ne olduğu üzerinde düşünürdüm. Mutluluk üzerine yapılan bilimsel çalışmalar, bizi mutlu edeceğini sandığımız pek çok şeyin aslında mutluluk getirmediğini gösteriyor. Umarım sade bir nihakla mı evleneceğim düşüncesi yüzünden kendinizi mutsuz etmezsiniz. Umaırm bu günler geçtiğinde, mutlu birlikteliğinizin 1. yılında sevdiklerinizle büyük bir kutlama yaparsınız ya da güzel bir balayına çıkarsınız, sizi ne mutlu edecekse onu yaparsınız özetle. Başta hayal ettiğinizden de daha keyifli anlarınız olur. Sizin için her şeyin en iyi olmasını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…