Ay kiz doktor kacar vala hayır onlarda pskoloji bozuk onlar nere gidecek bence evimize gidelim kocalarda gelmesin bi kafa dinleyek telefonlarida atak balkona çıkıp ay şiştim yeterrr diye bagirmak istiyorum hahay delilikte guzel kiz guluyon ne güzel
Ben hokka istiyorum ihtiyacın yok diyorlar hafif eğrilik var o rahatsız ediyor onun için eşimde tamam dedi Allah izin verir de düğün Eylül’e kalırsa düşünüyorumŞey saka yapiyon demi suan hastanenin önünden gecmeye korkar oldu milletsenin ne var burnunda benimde olmam lazim
Teyzelerim evimin kapısını açmadı corona var diye ( iş için, alışveriş için vs çıkarlar ) evimi kayınvalidem temizledi, annem bile yoktu, sonra onun lafını etti, haklıydı. Böyle tartışmalar bir yandan, dalga geçer gibi dışardan oh herşeyi tek başına yapıyorsun diye dalga geçiyorlar. Oysa ben iş istemedim onlardan hiç, yanımda olsalar, hadi o da olmasın, gelemedik kusura bakma desinler, karşı tarafa karşı benim ailem de benim arkamda diyebilseydim.Ay kizlar normalde nisanlilk en guzel zamanlar degilmi ama bizim durumlara bak
Ya ben hep akrabalarimi sevmedimen dugunume gelmesinler gelmesinler istemiyorum deyip durdum simdi gelemiyolar ne guzelTeyzelerim evimin kapısını açmadı corona var diye ( iş için, alışveriş için vs çıkarlar ) evimi kayınvalidem temizledi, annem bile yoktu, sonra onun lafını etti, haklıydı. Böyle tartışmalar bir yandan, dalga geçer gibi dışardan oh herşeyi tek başına yapıyorsun diye dalga geçiyorlar. Oysa ben iş istemedim onlardan hiç, yanımda olsalar, hadi o da olmasın, gelemedik kusura bakma desinler, karşı tarafa karşı benim ailem de benim arkamda diyebilseydim.
Bıraktılar beni bir başıma. Ne aradılar ne sordular, çeyizimin gittiği gün bile biri arayıp kolay gelsin demedi.
Dayıma kiralık ev bakıyorum, aklında olsun yazdım, gördü cevap vermeye tenezzül bile etmedi, hep tek başımaydım.
Bugüne kadar kimsenin bir düğününden kınasından kendimi geri çekmedim, temizliğini de yaptım, servisini de dört dörtlük.
Bir kez işim düştü, kimse yok etrafımda. Yapayalnız kaldım. Karşı tarafa belli etmemek için hep çabaladım, ben istemedim dedm, çağırmadım dedim, sürpriz olsun istiyorum dedim, etrafımda kimse olmasın tek başıma daha rahat yapıyorum dedim, dedim de dedim işte. En yakınlarım yanımda olmadı diyemedim.
Şimdi nasıl güzel olsun nişanlılık?
Karşılıklı evlerimiz teyzemle, gelme diyemem ki, uzak olsak derim ki uzağız :))Ya ben hep akrabalarimi sevmedimen dugunume gelmesinler gelmesinler istemiyorum deyip durdum simdi gelemiyolar ne guzelsknti bemde gidemiyom bide onlar dugun yapmadi ditr veklemek yokmu zaten istemiyom
Ben de seninle çok benzerim canım dayım oğlunun oturduğu apartmandan bize ev buldu beğenmedik başka kuzenimin sokağından ev tuttuk diye sağda solda lafımızı yaptı, sana denilen gibi bana da her işini kendin yapıyon dediler ama hep iş bittikten sonra aradılar.Teyzelerim evimin kapısını açmadı corona var diye ( iş için, alışveriş için vs çıkarlar ) evimi kayınvalidem temizledi, annem bile yoktu, sonra onun lafını etti, haklıydı. Böyle tartışmalar bir yandan, dalga geçer gibi dışardan oh herşeyi tek başına yapıyorsun diye dalga geçiyorlar. Oysa ben iş istemedim onlardan hiç, yanımda olsalar, hadi o da olmasın, gelemedik kusura bakma desinler, karşı tarafa karşı benim ailem de benim arkamda diyebilseydim.
Bıraktılar beni bir başıma. Ne aradılar ne sordular, çeyizimin gittiği gün bile biri arayıp kolay gelsin demedi.
Dayıma kiralık ev bakıyorum, aklında olsun yazdım, gördü cevap vermeye tenezzül bile etmedi, hep tek başımaydım.
Bugüne kadar kimsenin bir düğününden kınasından kendimi geri çekmedim, temizliğini de yaptım, servisini de dört dörtlük.
Bir kez işim düştü, kimse yok etrafımda. Yapayalnız kaldım. Karşı tarafa belli etmemek için hep çabaladım, ben istemedim dedm, çağırmadım dedim, sürpriz olsun istiyorum dedim, etrafımda kimse olmasın tek başıma daha rahat yapıyorum dedim, dedim de dedim işte. En yakınlarım yanımda olmadı diyemedim.
Şimdi nasıl güzel olsun nişanlılık?
Mesele iş değil de, bu tavır insanın zoruna gidiyor.Ben de seninle çok benzerim canım dayım oğlunun oturduğu apartmandan bize ev buldu beğenmedik başka kuzenimin sokağından ev tuttuk diye sağda solda lafımızı yaptı, sana denilen gibi bana da her işini kendin yapıyon dediler ama hep iş bittikten sonra aradılar.
Kesinlikle öyle ama insan bi aranma bekliyor arasalar da zaten teşekkür ederim der kendi işimi kendim yapardım ama hatırlanmak önemliMesele iş değil de, bu tavır insanın zoruna gidiyor.
O saatten sonra arayana, evdeki tüm işler bitsin yerleşsin, ondan sonra isterseniz görmeye gelirsiniz dedim, pişman değilim.Kesinlikle öyle ama insan bi aranma bekliyor arasalar da zaten teşekkür ederim der kendi işimi kendim yapardım ama hatırlanmak önemli
Aynen oyle nişanlım diyorum halada ben saklarim.ama.bisey oldumu anam.der ev di esya döşeme nikah falan duuyuldumu kesin ogun sebebsiz yere kavga ederiz kesinnn..Akraba mı akrep mübarek hepsi kızlar biz de bugün annemle konuştuk teyzem bastı köye gitti iki gün önce biz onun çocuklarının düğününü kendimiz yaptık resmen neler çektik tüm kalabalık bizden çıktı bize dönüp de demedi ki gidiyorum geri gelirim veya düğün ne zaman ne yapacaksınız demedi annemin zoruna gitti biraz bende daha Eve almam dedim kötü günümde böyleyse iyi günümde ben yoldan da adam toplarım bu şerefsizlerin akrabalığı batsın zaten varya nazar değdirmekte başka halta yaramıyorlar inanın
Kızlar adamın hikayelerini de izleyin 17 mayısta ben maskemi çıkarıcam demiş (tabi ben takmaya devam ederim deKızlar aşırı pozitif yükledim sizde okuyun diye atıyorum
Kızlar bende son günlerde burayı okuyorum sürekli. Dayanamayıp yazmak isteyince üye oldum. Bende korona yüzünden nişanı iptal olan gelinlerdenim. Nişanımız kısıtlamaların olduğu döneme denk gelince aileler nişanı iptal edelim, söz nişan yerine sayılsın dedi. Sözümüz çok sade olmuştu sadece ailelerimiz vardı. Doğru düzgün bir fotoğrafımız bile yok o güne dair. Nasıl olsa nişan olacak istediğin her şeyi nişanda yaparız demişlerdi. Nişanla ilgili o kadar çok hevesim vardı ki nişan iptal olunca hepsi içimde kaldı. Sözü nişan yerine saydık ama düğünü napacağımızı hiç bilmiyorum. Aileler en kötü ihtimalle nikahınızı yaparız seneyede düğününüzü yaparız diyorlar ama nasıl olur bilmiyorum. Nikaha aileleri bile almıyorlarmış. Ben o gün sevdiklerimi yanımda isterim. Nikah bile olsa gelinlik giymek isterim. Bu şartlarda kıyılan nikahta bunlar olabilir mi hiç bilmiyorum. Bu seneyi hiç böyle hayal etmemiştim. İçim çok buruk. Kimseye bir şey anlatamıyorum çünkü insanlar ölümle boğuşurken senin derdine bak diyorlar. Sizin birlikteliğiniz ne bahtsızmış nişanınız iptal oldu düğün yapamayacaksınız diyorlar çok üzülüyorum. Annem durup durup sen ömrün boyunca hep bu zamanları hatırlayıp evlenirken yapamadıklarını anacaksın diyor. En yakın arkadaşlarım bile hayırlısı demekten başka bir şey demiyor. Herkes çok umutsuz konuşuyor. Beni anca sizler anlarsınız. Şu illet bir an önce bitse bizlerde içimizde hiçbir ukte kalmadan, her nasıl hayal ediyorsak o şekilde kursak yuvamızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?