- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
e geciktirir yazıyodu, hoş gelen giden de yok ya, maydanoz suyuna mı dönsem naapsamMiss Bride tarcın aksine erken gefirir ben ne zaman adetim gecikse bir kasık tarcını suda kaynatır içerim ertresi güna olurum.
Ben şubat ayında oldum burun ameliyatımı doktoruda çok darlamiştim Haziranda düğünüm var hocam yetişir mi diye kontrolüm vardı doktorum bile şakalışıyor artık vaktin bol diyeLoşlar düğünler Eylül’e kalırsa bari gidip burun ameliyatı olayım
Canım senin evrakların şubatta alınmamış mıydı ? Benim evraklarım şubat sonu o nedenle ağustos sonuna kadar vaktim oluyor. Seninde şubattaysa ağustos olması lazım nasıl temmuz oldu ?Eğer nikah yapıp kendi evimize geçemiceksek bir anlamı yokki ailelerle anlaşamıyoruz bu konuda
Ocakmış canım ya ben yanlış hatırlamışım malesefCanım senin evrakların şubatta alınmamış mıydı ? Benim evraklarım şubat sonu o nedenle ağustos sonuna kadar vaktim oluyor. Seninde şubattaysa ağustos olması lazım nasıl temmuz oldu ?
He ay bende bir an şok oldum. Biz çünkü düğünü erteledik de nikahı bu hafta halledecektik ağustosa korktum yaOcakmış canım ya ben yanlış hatırlamışım malesef
Konserle düğün arasında nasıl bi fark buldular acaba
Hakkatten sinamada konserde ayni tkis tikis ve eğlenceKonserle düğün arasında nasıl bi fark buldular acaba
Sonbahar ve kis diyorlar kapali alan yasak diyorlar napcak bu millet..
Kış mevsimi ve kapalı alan yasak, doğru mu anlamışım?Sonbahar ve kis diyorlar kapali alan yasak diyorlar napcak bu millet..
Hadi sinemayı arada bir koltuk boş bırakıp yapacak diyelim (o bile zor sinemaya insanlar eşiyle dostuyla gidiyor yan yana izleyeceksem gitmem der) ama konserlerde insanlar iç içe oluyor düğünde en azından isteyen oynar isteyen masasında oturur isteyen takısını takar gider. Çok saçna geldi bana bu olay.Hakkatten sinamada konserde ayni tkis tikis ve eğlence
Yani suan kapali alan yasak dediklerini duymadimda simdi diyolarya acik hava dugunleri kapali alanda yasak diye eee sonbahar kista millet nasil acik havada yapsin mayisin ortasındayız hala soguk eylul ekimde oyle yagmurlu ve soguk..Kış mevsimi ve kapalı alan yasak, doğru mu anlamışım?
İlk etapta sadece açık alan düğünlerine izin verecekler fakat kapalı alan düğünlerini sonbahara ertelediler öyle mi?Yani suan kapali alan yasak dediklerini duymadimda simdi diyolarya acik hava dugunleri kapali alanda yasak diye eee sonbahar kista millet nasil acik havada yapsin mayisin ortasındayız hala soguk eylul ekimde oyle yagmurlu ve soguk..
Tamam anliyorum tehlikeli biraraya gelmek dugunde ama madem onlarada izin çıkmasın. Madem buraya kadar geldik beklensin butun isler eylüle kadar iyce yayilmasin sonra ikinci dalga diycekler..Hadi sinemayı arada bir koltuk boş bırakıp yapacak diyelim (o bile zor sinemaya insanlar eşiyle dostuyla gidiyor yan yana izleyeceksem gitmem der) ama konserlerde insanlar iç içe oluyor düğünde en azından isteyen oynar isteyen masasında oturur isteyen takısını takar gider. Çok saçna geldi bana bu olay.
Hayir kiz dur karistirma ortaligi acik hava falan izin mizin yok su ara konusuluyoduya bayramdan sonra haziran temmuz izin vercekler oda acik alanda kapali alanlar yasak diye onu diyordum. Ya arkadaslar herkez kafadan birsey diyor devlet cumhur baskani aciklamadiktan sonra yok herkes ongoru soyluyor bence bu sene zor bana kizcaksinizda hem oyle diyorlar hem boyle su ara ne normallesmesine gidiliyor anlaamdmki madem bayramdan sonraya kadar bari beklensin vaka tam bitmediki bitse bile bi miktar beklenmeli madem tam kapatin heryeri kafe sinama falan acmayin hepsi eylülde diyin buneya..İlk etapta sadece açık alan düğünlerine izin verecekler fakat kapalı alan düğünlerini sonbahara ertelediler öyle mi?
Kafam karıştı :)
Bende öyleyim canım su belirsizlikte zatrn beklemem ailem istemesede gitcem mecbur baksana ne dedikleride belirsiz birseyde dedikleri yok zaten oyle birsey olsaydi aciklarlardi. Gider evimde beklerim 4 aydir kira veriyor yazikmi degil oda calisamoyor ne olcak diye karimsin yanimda degilsin evimiz var oturamiyoruz diyor hakli yeterince pskolojim bozuk zaten yerli yersiz qglamalarim tutuyor eniyisi son zamanlarimi iyi gecirmek aman benim ne cektimi millet biliyomu anca konusiyolar konuşsun konissun sussunlar it ürür kerven yürür herkesin kapısı ayrı kimse kimsenin ekmeni suyunu vermiyor herkez i gunude yaninda oda yapmacık hauatima bakarim..Ne biliyim, çok da bişey değişmiyo benim için, olsa da olmasa da, nikahım kıyılmış, evli barklı kadın olacağım. :)))
Sizin için sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?