- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.261
Geç döllenme vs olabilir canım yeter ki sağlıkla ilerlesin, sonradan yakalıyor çoğu bebek haftasını, hayırlı haberlerle insallahhayırlı olsun inşllh cnm. benimde sat 3 aralık geçtiğimiz cuma kese göründü kalp için 2 gafta sonra dedi dr. bir hafta geriden geliyor dedi sonra aslında çok geriden gelmiyor dedi.bende bekliyorum öyle.:/
Inşallah tutunur, allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinBen de çok korkuyorum günler geçmiyor adet günüm yarın 2 sene önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Allah bağışlasın 8 yaşında kızım var onunla teselli oldum inşallah bu sefer tutunur bebeğim
Maşallah canım çok mutlu oldumKızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz
Saolasin canım:)Maşallah canım çok mutlu oldum
Fotoyu atarsan yorumlayabiliriz canımArkadaşlar bu ultrason fotosunda 8 cm diye bir şey var , bu kesenin boyutu olamaz demi ?ben sormayı unuttum heyecandan , herkes mm olarak söylüyorda
Ayy hadi bakalım o zaman kuzum inşallah güzel bi değer çıkarYok canım daha gebelik var mı yok mu bilmiyorum
Kanda hcg baktıracağım...
Ayy hadi bakalım o zaman kuzum inşallah güzel bi değer çıkar
İnşallah cnmGeç döllenme vs olabilir canım yeter ki sağlıkla ilerlesin, sonradan yakalıyor çoğu bebek haftasını, hayırlı haberlerle insallah
Inşallah tutunur, allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Bencede hemen bakın acilde 1 saatte çıkıyor sonuçlarinşallah canım
Eşim dayanamıyor bir an evvel öğrenmek istiyor
Hepimiz zaman zaman böyle oluyoruz canım ilk aylar bi iyi bi kötü devam ediyoruz bir şekilde, yeter ki bebekler iyi olsun, bulantım olmuyor çok ama ağrılarım oluyor benim de, kendimizi dinleyince de oluyor böyle maalesefKızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnumaGeceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum
Al benden de o kadar.Hersey kokuyor kendim bile kendime kokuyorum sürekli yikaniyorum.Ev kokuyor herşey kokuyor cildircak gibi oluyorum kokulardan mide bulantisindan.Umarim en kısa zamanda geçer.Ilacta başladım bulantı için ama hicbir ise yaramiyor.Kabizligi söylemiyorum bile.Ne yaptıysam basedemedim.Rüya görüyorum gögüslerimin üstüne yatamiyorum.Kızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnumaGeceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum
Bende koku hassasiyeti ve kötü rüyalar yok ama uykum çok az ve deliksiz uyuyamıyorum. Herhalde bu yüzden depresif hissediyorum. İyi beslenemiyorum diye üzülme, bebek senin yediklerinden değil senin vücudundaki depolardan besleniyor. Mesela süt ürünlerini az tüketirsem çocuğun kemikleri gelişmez diye düşünme, o kalsiyumu senin kemik ve dişlerinden alır. Yani sen bebek için değil kendi vücudunun ihtiyacı için besleniyorsun. Depolar sağlamsa bulantılar geçince kendi ihtiyacın için de eksikleri tamamlarsınKızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnumaGeceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum
Evet canım hepimizin tek duası bebeklerimiz iyi olsunHepimiz zaman zaman böyle oluyoruz canım ilk aylar bi iyi bi kötü devam ediyoruz bir şekilde, yeter ki bebekler iyi olsun, bulantım olmuyor çok ama ağrılarım oluyor benim de, kendimizi dinleyince de oluyor böyle maalesef
Kabızlıgı unutmuşum birkac gundur bende de var hepsi ust uste geldi gogus agrısını bir aydır bende yaşıyorum hepsi birden olunca ağır geliyor insanaAl benden de o kadar.Hersey kokuyor kendim bile kendime kokuyorum sürekli yikaniyorum.Ev kokuyor herşey kokuyor cildircak gibi oluyorum kokulardan mide bulantisindan.Umarim en kısa zamanda geçer.Ilacta başladım bulantı için ama hicbir ise yaramiyor.Kabizligi söylemiyorum bile.Ne yaptıysam basedemedim.Rüya görüyorum gögüslerimin üstüne yatamiyorum.
Bunları bilmiyordum canım bilgilerin için cok teşekkür ederim ne kadar güzel seyler öğreniyorum sizlerden içim rahatladıBende koku hassasiyeti ve kötü rüyalar yok ama uykum çok az ve deliksiz uyuyamıyorum. Herhalde bu yüzden depresif hissediyorum. İyi beslenemiyorum diye üzülme, bebek senin yediklerinden değil senin vücudundaki depolardan besleniyor. Mesela süt ürünlerini az tüketirsem çocuğun kemikleri gelişmez diye düşünme, o kalsiyumu senin kemik ve dişlerinden alır. Yani sen bebek için değil kendi vücudunun ihtiyacı için besleniyorsun. Depolar sağlamsa bulantılar geçince kendi ihtiyacın için de eksikleri tamamlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?