• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim de adetime 2 gün var. Dün oldukça belli olan çizgim bugün açılmaya başladı. Bir de gidip hevesle kan verdim. Ve maalesef adet öncesi akıntım da gelmeye başladı. Sanırım kimyasal 😭

Benim beta 2000 olmadan kese gözükmedi canım.Doktorda 2000 olmadan kolay kolay gözükmez dedi
benimki de 5000 dedi kuzum
2 gün önce benimki 1800 dü
bugün 3600-4000 civarındadır tahminimce
pzt doktora gidene kadar 20.000 i geçmiş oluyor inşallah kalbide duyarım keseyide görürüm :KK200:

Kızlar bende şuan 6+3 um geçen hafta vajinal ultrason ile keseyi gördük hata bebek de var için de falan dedi 1 ay sonra gel dedi. Normal mi acaba
IMG-20200110-WA0000.jpeg

benimki de 5000 dedi kuzum
2 gün önce benimki 1800 dü
bugün 3600-4000 civarındadır tahminimce
pzt doktora gidene kadar 20.000 i geçmiş oluyor inşallah kalbide duyarım keseyide görürüm :KK200:
Kesin görürsün.Birde ultrason makinasının kalitesine göre de degisiyor keseyi görüp görememek.Yeni makinalarda daha düşük değerlerde de gözüküyormus

Merhaba kızlar hepinize Allah sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler nasip etsin🙏🏼🙏🏼 Ben daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay hamileyim Allah inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder 😇 Pazartesi saat12 de baktırdığım beta değerim 186 çıktı bugün saat 10.30 da baktırdığımda 358 şıktı sizce normal mi? Doktoru göremedim ödüm kopuyor yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. Sanırım iki kat artış normal diye geçiyor. Siz ne diyorsunuz ?

Ilk günden beri vajinal muayne oluyorum, için rahat olsun kuzum, düşük tehliken filan mı var o yüzden mi tedirgin oluyorsun?
Yok yani canım öyle kanamam falan olmadı daha da gitmedim dr a Pazartesi gitcem insallah ama gecen hamileliğimde bir çatı muaynesi olmuştum birde 40 kontolu çekiniyorum valla 🙈

ben de aynıyım geceleri kabus görmekten zaten uyuyup uykumu alamıyorum gündüz de kafamı kaldıramıyorum
Aynı durum bede de var gormedigim rüya kalmadı. 😞 gündüzde uykudan kafami kaldıramıyorum. Bu rüyaların bi çözümü olsa keşke beynim yoruluyor uykuda.

Kesin görürsün.Birde ultrason makinasının kalitesine göre de degisiyor keseyi görüp görememek.Yeni makinalarda daha düşük değerlerde de gözüküyormus
Hmmm çok yeni olmayabilir belki özel hastane ama direk yenilememiş olabilirler, inşallah kuzum

Yok yani canım öyle kanamam falan olmadı daha da gitmedim dr a Pazartesi gitcem insallah ama gecen hamileliğimde bir çatı muaynesi olmuştum birde 40 kontolu çekiniyorum valla 🙈
Korkulacak bisey yok canım, allahım izniyle bebegini gördükten sonra hicbir şeyi hatirlamazsin🤗

Vajinal ultrason canım, saolasin:) allah razı olsun 🙏

Sat 6 Aralık canım, biz geçen hafta keseyi gördük bu hafta da bebeği görüp kalbi dinledik🥰
hayırlı olsun inşllh cnm. benimde sat 3 aralık geçtiğimiz cuma kese göründü kalp için 2 gafta sonra dedi dr. bir hafta geriden geliyor dedi sonra aslında çok geriden gelmiyor dedi.bende bekliyorum öyle.:/

Back