- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.221
Canım kişiden kişiye değişiyor ama ortalama iki katı iyi diyorlarkızlar degerlerınız 2 gunde bır nasıl arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kişiden kişiye değişiyor ama ortalama iki katı iyi diyorlarkızlar degerlerınız 2 gunde bır nasıl arttı
Ayy insallah 10 gün sonra bebişi görüp kalbini duyarsın canımbizde geldik karından gözüktü bizimde kesemiz 10mm yolk sac da görünür gibi oldu 10 gün sonra tekrar gidicez kalp atışı ve bebeği görmek için
Vajinal ultrason canım, saolasin:) allah razı olsunAyy kocaman maşallah canım çok sevindim karından mı duydunuz?
Sat 6 Aralık canım, biz geçen hafta keseyi gördük bu hafta da bebeği görüp kalbi dinledikCanım senin sat ne zaman dı. ben ayın 10 unda gititm kese gördük 2 hafta sonra kalp atımı için dedi bana.
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına al insallahMerhaba kızlar bende 2. Bebeğime hamileyim. İdrar testi yaptım pozitif çöktü dün kan verdim 40.1 çıktı
Canım kalpteki delik çabuk yorulmaya neden oluyor diye biliyorum muhtemelen nefeste de etkili oluyordur. Bir de 2 kişilik kan pompalamaya çalışıyoruz, doğal olarak kalbe normalden çok yük biniyor. Ama insan vücudu her yeni duruma bir şekilde adapte oluyor, buna da adapte olur bir süre sonra rahatlarız benceKuzum bende kalp ameliyatı olmuştum 8 yaşımdayken doğuştan 2 delik varmış kapatılmış onun etkisi mi acaba
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Evet beklemek çok zormuş, sabırsızlanıyorum onunla alakalı herşey için. Sabrın sonu selamet :)Hayirli olsun. Saglikla kucagina alirsin insallah cok zor geciyor o gunler bende bekledim keseyi gormek icin. Gorduk cok sukur simdi de kalp atisi icin bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Bu bekleyisler doguma kadar bitmeyecek
Canım drun sorun yok dediyse yoktur Süper bak keseyi görmüşsünKızlar bugün kadın doğuma gittim değerim 3300 lerdeydi doktor keseyi gördü 6 mm dedi 6 haftalık gebeliğe göre iyi mi sizce
kuzum şimdi çok şükür kapandı delik yok, ama yinede dediğin gibi 2 kalp atınca vücutta oluyor böyle şeyler, şimdilerde geçti bugün hiç olmadı çok şükür nefes darlığıCanım kalpteki delik çabuk yorulmaya neden oluyor diye biliyorum muhtemelen nefeste de etkili oluyordur. Bir de 2 kişilik kan pompalamaya çalışıyoruz, doğal olarak kalbe normalden çok yük biniyor. Ama insan vücudu her yeni duruma bir şekilde adapte oluyor, buna da adapte olur bir süre sonra rahatlarız bence
Ben vajinal ultrasondan niye bu kadar çekiniyorum yaaVajinal ultrason canım, saolasin:) allah razı olsun
Sat 6 Aralık canım, biz geçen hafta keseyi gördük bu hafta da bebeği görüp kalbi dinledik
Gözümde canlanıyor ama evet gerilmeyelim şimdiKocaman bir karın ve yaz sıcağı ay neyse şimdiden düşünüp gerilmeyelim
Bende de uyku çok az. Gece 2-3 ü buluyor, sabah da 8-9 gibi kalkıyorum, ama bende gündüz, de uyku yokBu arada gece uyuyamayan var mı ben gün boyu sersem tavuk gibi kafamı nereye koysam uyuyacak durumda oluyorum geceleri bi daralıyorum falan uyuyamıyorum
Ilk günden beri vajinal muayne oluyorum, için rahat olsun kuzum, düşük tehliken filan mı var o yüzden mi tedirgin oluyorsun?Ben vajinal ultrasondan niye bu kadar çekiniyorum yaa
Aynen kuzum çok şükürCanım drun sorun yok dediyse yoktur☺ Süper bak keseyi görmüşsün☺
bende hep öyle muayene oluyorum çünkü karın yağları çok olduğu için gözükmüyor maalesefIlk günden beri vajinal muayne oluyorum, için rahat olsun kuzum, düşük tehliken filan mı var o yüzden mi tedirgin oluyorsun?
Aynı durumdayız sekerimbende hep öyle muayene oluyorum çünkü karın yağları çok olduğu için gözükmüyor maalesef
Benim 5+1 de keseyi görmüştük 8 mm'ydi, 6+0 da başka dr'a gittim kese 15 mm olmuştu, henüz bebek oluşması da yolk oluşmuştu. Vajinal baksak muhtemelen kalp atınışı duyarız ama şimdi bakmayalım, 10 gün sonra tekrar görelim, kalp atışını da çok net duyarız dedi. Pazartesi gideceğim. Gerçekten de zaman geçmiyor gibi. Benim önceki düştüğüm yaş nedeniyle yumurtaların kromozom yapısı bozulduğunda olmuştu ve kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra durmuştu. Yine aynısı olacak gibi geliyor, o nedenle ilk günlerdeki pozitif halim pek kalmadı, depresyonda gibiyimMerhaba kızlar , bende keseyi gördüm , fakat kac mm oldugunu sormadım , kan pıhtılaşması var , her gün iğne oluyorum , haftaya gıtcem doktora benım gibi olanlar varmı ? Vakit gecmiyo boşmu dolumu meraktan ölücem