• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hayırlı olsun inşllh cnm. benimde sat 3 aralık geçtiğimiz cuma kese göründü kalp için 2 gafta sonra dedi dr. bir hafta geriden geliyor dedi sonra aslında çok geriden gelmiyor dedi.bende bekliyorum öyle.:/
Geç döllenme vs olabilir canım yeter ki sağlıkla ilerlesin, sonradan yakalıyor çoğu bebek haftasını, hayırlı haberlerle insallah🙏
Ben de çok korkuyorum günler geçmiyor adet günüm yarın 2 sene önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Allah bağışlasın 8 yaşında kızım var onunla teselli oldum inşallah bu sefer tutunur bebeğim
Inşallah tutunur, allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin🤲

Arkadaşlar bu ultrason fotosunda 8 cm diye bir şey var , bu kesenin boyutu olamaz demi ?ben sormayı unuttum heyecandan , herkes mm olarak söylüyorda

Bizim doğum tarihimiz 31 ağustos yazıyor ama geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor cumartesi biraz kanamam oldu acilde bebeği gördüm kalp atışını da dinledim ama karından degil tabi 😊

Kızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnuma :( Geceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum :KK200:

Kızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnuma :KK43: Geceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum :KK200:
Hepimiz zaman zaman böyle oluyoruz canım ilk aylar bi iyi bi kötü devam ediyoruz bir şekilde, yeter ki bebekler iyi olsun, bulantım olmuyor çok ama ağrılarım oluyor benim de, kendimizi dinleyince de oluyor böyle maalesef😌

Kızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnuma :KK43: Geceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum :KK200:
Al benden de o kadar.Hersey kokuyor kendim bile kendime kokuyorum sürekli yikaniyorum.Ev kokuyor herşey kokuyor cildircak gibi oluyorum kokulardan mide bulantisindan.Umarim en kısa zamanda geçer.Ilacta başladım bulantı için ama hicbir ise yaramiyor.Kabizligi söylemiyorum bile.Ne yaptıysam basedemedim.Rüya görüyorum gögüslerimin üstüne yatamiyorum.😥

Kızlar bişey sormak istiyorum , ben ilk zamanlar canım hep tuzlu istıyordu , şimdi tatlı istemeye basladı , acaba değerlerim mi düşüyor onlami alakalı ? Çok kafama takiyorum, bu arada kese gözüktü ama pazartesi tekrar gidıcem

Kızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnuma :( Geceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum :KK200:
Bende koku hassasiyeti ve kötü rüyalar yok ama uykum çok az ve deliksiz uyuyamıyorum. Herhalde bu yüzden depresif hissediyorum. İyi beslenemiyorum diye üzülme, bebek senin yediklerinden değil senin vücudundaki depolardan besleniyor. Mesela süt ürünlerini az tüketirsem çocuğun kemikleri gelişmez diye düşünme, o kalsiyumu senin kemik ve dişlerinden alır. Yani sen bebek için değil kendi vücudunun ihtiyacı için besleniyorsun. Depolar sağlamsa bulantılar geçince kendi ihtiyacın için de eksikleri tamamlarsın

Hepimiz zaman zaman böyle oluyoruz canım ilk aylar bi iyi bi kötü devam ediyoruz bir şekilde, yeter ki bebekler iyi olsun, bulantım olmuyor çok ama ağrılarım oluyor benim de, kendimizi dinleyince de oluyor böyle maalesef😌
Evet canım hepimizin tek duası bebeklerimiz iyi olsun :KK200: sanki hep böyle mutsuz olcam da iyi bir anne olamıcam gibi korkuyorum

Al benden de o kadar.Hersey kokuyor kendim bile kendime kokuyorum sürekli yikaniyorum.Ev kokuyor herşey kokuyor cildircak gibi oluyorum kokulardan mide bulantisindan.Umarim en kısa zamanda geçer.Ilacta başladım bulantı için ama hicbir ise yaramiyor.Kabizligi söylemiyorum bile.Ne yaptıysam basedemedim.Rüya görüyorum gögüslerimin üstüne yatamiyorum.😥
Kabızlıgı unutmuşum birkac gundur bende de var hepsi ust uste geldi gogus agrısını bir aydır bende yaşıyorum hepsi birden olunca ağır geliyor insana 😬

Bende koku hassasiyeti ve kötü rüyalar yok ama uykum çok az ve deliksiz uyuyamıyorum. Herhalde bu yüzden depresif hissediyorum. İyi beslenemiyorum diye üzülme, bebek senin yediklerinden değil senin vücudundaki depolardan besleniyor. Mesela süt ürünlerini az tüketirsem çocuğun kemikleri gelişmez diye düşünme, o kalsiyumu senin kemik ve dişlerinden alır. Yani sen bebek için değil kendi vücudunun ihtiyacı için besleniyorsun. Depolar sağlamsa bulantılar geçince kendi ihtiyacın için de eksikleri tamamlarsın
Bunları bilmiyordum canım bilgilerin için cok teşekkür ederim ne kadar güzel seyler öğreniyorum sizlerden içim rahatladı :KK200: Doktor bol su içceksin olabilcek idrar yolu enfeksiyonu için dedi buyuk olçude engelliyormuş suyu çok içince benim de midem bulanıyor malesef bu konuda bilgin var mı?

Merhaba kızlar Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin:anneadayı: sabahtan beri bir çok konu okudum fakat bu konuda biraz konuşmaya ihtiyacım var, dün vajinal ultrasonda kese bariz gözüktü fakat şimdilik bebek görünmüyor dedi dr. Haftaya tekrar gideceğiz inşallah. Sizlerde de benzer durumlar oldu mu, neler yaşadınız?

Back