• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kök veya taze zencefil farketmez ama tazesini kaynatmayıp demliyoruz yani üzerine kaynar su döküp bekliyoruz, kuru zencefili soğuk suya koyup kaynamasını bekleyip 5 dk kaynatıyoruz. Hazırlama şekli farklı yani. Bir de aç karnına olan bulantıya ananas iyi geliyor. Ananas kabızlıkta da çok faydalı, kabızlık olursa sabah aç karnına yemek çok işe yarıyor 👍🏻 Hem lezzetli hem faydalı 😊
Denerim canım olmadı olacak gibi değil. Bi anamı baslar .

Bence de eşin haklı, bebiş sağlıklıysa zaten sana çoktan yapıştı 😍 🥰 Bu durumda onu boşu boşuna strese sokuyor olacaksın.

Sağlıklı değilse de burada okudukların sonucu değiştirmeyecek.

Madem yatmak durumundasın bence bebiş kıyafetleri olan sayfalara, kedi köpek videolarına bak 😀 Ben down sendromlu gebeliğimde öyle büyük stres yaşadım ki yattığım yerden Muhteşem Yüzyıl Kösem'i izleyip bitirmiştim. Gerçekten de kafam dağılıyordu, aksi halde makale ve internette okuduklarımdan aklımı kaçıracaktım.
Evet cok haklısınız, Allah isteyen herkese nasip etsin, içlerinde bizede 🙏🙏🙏, zaten beklemekten başka çare yok , hakkımzda hayırlısı olsun 🙏🙏

Hamile hanımlar merhaba. Konu açıyorum ama öne düşmüyor. Merak ettiğim şu; keseniz kaçıncı haftada göründü ?

Kızlar bulantısı olanlar nasıl çözümler buldunuz. 3 gündür cok kötüyüm. Açken ve yeni yemek yediğim zamanlar çok kötüyüm. Afedersiniz istifa etmeden rhatlayamiyorum ondada acı su geliyor sadece... çubuk kraker denedim sade soda fena değil gibi ama yine de fena haldeyim.
TAM OLARAK AYNI DURUM VAR ZENCEFİL LİMON SÜPER GELİYOR BİRDE SAKIZ

[/QUOTE]
BİRDE ŞÖYLE DÜŞÜN SAĞLIKLI GEBELİĞİN HABERCİSİYMİŞ MİDE BULANTILARI AY ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI YARIN NE DİYECEK BAKALIM DOKTOR
Iyi olsunlar kuzum çekeriz. Sadece 3 gündür yattığım yerden kalkamıyorum bi lavabo bi yatak modundayim. Evet yarın inşallah güzel haberler gelicek senden de 😊 sağlıkla gelicek miniklerimiz. Haber vermeyi unutma canım.

Kızlar bende varım .2sene oncede Eylül annesiyydim. sumdıde sat Aralık 1.emziriken hamilekaldım nasıl bıraktrıcam bilmiyorum
Slm canm ben de emziriyorum.2 yaş 3 ayllik kızım var. Nasıl bırakırım bilmiyorum. Sabah ve akşam birer kez emziriyorum.cok emziriyorum bıraktırmak da istiyorum. Bilmiyorum ne yapacağım. Senin gibiyim

Slm canm ben de emziriyorum.2 yaş 3 ayllik kızım var. Nasıl bırakırım bilmiyorum. Sabah ve akşam birer kez emziriyorum.cok emziriyorum bıraktırmak da istiyorum. Bilmiyorum ne yapacağım. Senin gibiyim
Aynıyız .oglum bıberon bılmıyo ağzına sürmez gündüz neysede uyku zamanları meme emmeden uyumaz .sute alışsalar artık

Benimki de 2 yaş 2 aylık. Bırakalı çok oluyor. 1yasta kestim ben.
Bence gebeliği firsata cevirebilir, yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsiniz.

Kızlar inşallah kalp atışını duyduktan sonra sırada ne var, doktora hangi sıklıkla gitmeliyim?

Aynıyız .oglum bıberon bılmıyo ağzına sürmez gündüz neysede uyku zamanları meme emmeden uyumaz .sute alışsalar artık
Evet aynıyız canm.Sütü çok içmez arada.biberonada alışması. Bazen cicibebeyle içer. Ne yaparsam.uyku saatinde benimki de ister am tok ise meme istemez şükür.

Benimki de 2 yaş 2 aylık. Bırakalı çok oluyor. 1yasta kestim ben.
Bence gebeliği firsata cevirebilir, yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsiniz.
Sağol canm. İns kısa zaman da bıraktıracam. Misafir ortamında da rahatsız ediyor. Vermeyince meme istiyommm.die mizmizlaniyir.

Merhaba benim de henüz kesinleşmedi ama bugün adete 3 günüm var. Testim pozitif. Tabi kimyasal falan olmazsa inşallah ben de eylül annesi olacagım 😊
Hayirli olsun diyelim imsallah Hamilesindir...bende testimin sonucunu aldm degerim dusuk cikti hamileyim ama bidaha tekrarlicaz gebeli
Bunlar ilk öğrndiğim gündenn 107 çıkmşttı değerm sonra 335 sonra 826🙏🙏
Bende dün kantesti sonucumu aldim sizin gibi degerim dusuk 117 umarim degerim yukselir yarin yine kan vericem...dr gebeligin basini yakalamis olabilrsin dedi yani cok yeni her ihtimale karsi karsi bidaha yapalim dedi

Kızlar inşallah kalp atışını duyduktan sonra sırada ne var, doktora hangi sıklıkla gitmeliyim?
Rutin bir kontrol var sanırım gidişatı takip etmek için. Ben kalbi duydum, 3 hafta sonra tekrar çağırdı doktor, yani 9. Haftada. Diğer kalp duyanlar ne zaman ve ne için gidiyor arkadaşlar??

Ben
Hayirli olsun diyelim imsallah Hamilesindir...bende testimin sonucunu aldm degerim dusuk cikti hamileyim ama bidaha tekrarlicaz gebeli

Bende dün kantesti sonucumu aldim sizin gibi degerim dusuk 117 umarim degerim yukselir yarin yine kan vericem...dr gebeligin basini yakalamis olabilrsin dedi yani cok yeni her ihtimale karsi karsi bidaha yapalim dedi
Ben sonucumu aldım. Adete 2 gün kala 72 çıkmış. Hala peceteye silince renkli akıntım geliyor. Sigara içiyordum normalde. Stresten daha da içmeye başladım 😢

Back