- 21 Aralık 2019
- 293
- 489
- 33
- 42
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.281
Benimde ilk muayenede kese gözükmüştü bebek gözükmedi.10 gün sonra tekrar gittigimizde bebeği ve kalp atışını gördük.Kacinci haftada kese göründü önemli olan o.Birde vajinalmi baktiMerhaba kızlar Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminsabahtan beri bir çok konu okudum fakat bu konuda biraz konuşmaya ihtiyacım var, dün vajinal ultrasonda kese bariz gözüktü fakat şimdilik bebek görünmüyor dedi dr. Haftaya tekrar gideceğiz inşallah. Sizlerde de benzer durumlar oldu mu, neler yaşadınız?
Benimde ilk muayenede kese gözükmüştü bebek gözükmedi.10 gün sonra tekrar gittigimizde bebeği ve kalp atışını gördük.Kacinci haftada kese göründü önemli olan o.Birde vajinalmi bakti
Canım inan aynı durumdayım yazmıstım hatta oğluşumun agzı sanki kokuyor gibi geliyor cok üzülüyorum diye sonra içimi bi korku sarıyor ben ikinci bebeğe bakabilecek miyim ilkine haksızlık mı ediyorum acaba öncesinde daha detaylı mı düşünseydim diye geceleri uyku yok garip garip rüyalar hepimizde var inan bende ara ara durup sanırım mutlu değilim diyorum sonra kendimi teselli ediyorum işte bunlar hep hormonlardan diyeKızlar benim iki üç gündür o kadar midem bulanıyor ki sanki herşeyden tiksiniyorum inanır mısın sanki eşim bile kokuyor burnumaGeceleri kaç defa uyanıyorum sıcak basıyor sanki bide o kadar rüya görüyorum ki.. Sanki depresyonda gibiyim çok mutsuz benim gibi olan var mı şu an cok kotu hissediyorum kendimi..Bebeğim için güzel beslenmek istiyorum ama iki gündür hiçbir sey yiyemiyorum vicdan azabı cekiyorum sanki bu da beni depresyona sokuyor malesef desteklerinizi bekliyorum
Canım değerlerle alakalı bir sey değil bence buKızlar bişey sormak istiyorum , ben ilk zamanlar canım hep tuzlu istıyordu , şimdi tatlı istemeye basladı , acaba değerlerim mi düşüyor onlami alakalı ? Çok kafama takiyorum, bu arada kese gözüktü ama pazartesi tekrar gidıcem
Her şeyi o kadar cok kafama takıyorum ki hayırlısıyla bi düzene girdiği günleri görsemCanım değerlerle alakalı bir sey değil bence bu☺
Banada aynısını dedi , haftayı bekliyorum hiç vakit gecmiyo hayırlısıMerhaba kızlar Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminsabahtan beri bir çok konu okudum fakat bu konuda biraz konuşmaya ihtiyacım var, dün vajinal ultrasonda kese bariz gözüktü fakat şimdilik bebek görünmüyor dedi dr. Haftaya tekrar gideceğiz inşallah. Sizlerde de benzer durumlar oldu mu, neler yaşadınız?
Evet bana da suyu çok içmem söylendi su sadece idrar yolu için değil tüm vücudu arındırmak için gerekiyor ve ödemi engellemek için. Su tek başına mideni bulandırıyorsa içine limon veya taze zencefil ekleyebilirsin. Zencefil ve limon mide bulantısı için çay olarak da tavsiye ediliyor. Ben bulantı için bazen de 4-5 tane tuzsuz leblebi alıyorum ağzıma. İnşallah şu 13 haftayı atlatınca düzelecek bunlar, zaten yarısı da gitti bileBunları bilmiyordum canım bilgilerin için cok teşekkür ederim ne kadar güzel seyler öğreniyorum sizlerden içim rahatladıDoktor bol su içceksin olabilcek idrar yolu enfeksiyonu için dedi buyuk olçude engelliyormuş suyu çok içince benim de midem bulanıyor malesef bu konuda bilgin var mı?
Merhaba kızlar Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminsabahtan beri bir çok konu okudum fakat bu konuda biraz konuşmaya ihtiyacım var, dün vajinal ultrasonda kese bariz gözüktü fakat şimdilik bebek görünmüyor dedi dr. Haftaya tekrar gideceğiz inşallah. Sizlerde de benzer durumlar oldu mu, neler yaşadınız?
Son adet tarihim 6 Aralık benim de. Başlangıç kilom da 49Merhaba kızlar, gebeliğinizi muhtemelen yeni öğrendiyseniz doğumunuz eylüle denk gelecek. Burdan kontrollerimizi, rutinlerimizi paylaşalım birbirimize fikir verelim. Takvime eklenmek isteyen arkadaşlar bana yazın bazen kaçıyor
Muhtemel Doğum Tarihi Cinsiyet Başlangıç kilo Kaçıncı @yavru kartal 06 Eylül ? 71 1. BUSR4 12 Eylül ? 64 1. Mihmandar_34 11 Eylül ? 75 2. Minnakk29 10 Eylül 62 1. @Azraaaa2906 8 Eylül 75 1. @Sssyyyaaa 13 Eylül
551. @efrahuzeyfe 14 Eylül 64 3. @hobby85 9 Eylül 73 1. @Renkli bukalemun 5 Eylül 66 1. @Gul45masal 5 Eylül 66 1. @SERAPGNL 18 Eylül 55 2
Her şeyi o kadar cok kafama takıyorum ki hayırlısıyla bi düzene girdiği günleri görsem, hamilelik için cok keyifli derler hep , ben korkudan hiç bişey düşünemiyorum
Hamilelik dışında da çubuk kraker bulantıya iyi gelir ama kabızlık yapar, o nedenle ishal yoksa pek yemem ben. Onun yerine leblebi öneririm. Bir de ıhlamurdan çok fayda görüyorum. 1 dolu tutam ıhlamur çiçeğinin üzerine kaynamış su ekleyip en fazla 4-5 dk bekletip içebilirsiniz. İçine 1 dilim taze zencefil de koyabilirsiniz. Zencefil de ıhlamur da gebelikte güvenli bitkidir. Hem bulantıya hem şişkinlik ve hazımsızlığı iyi geliyor. Rahat uyku da bonusu...Kızlar bulantısı olanlar nasıl çözümler buldunuz. 3 gündür cok kötüyüm. Açken ve yeni yemek yediğim zamanlar çok kötüyüm. Afedersiniz istifa etmeden rhatlayamiyorum ondada acı su geliyor sadece... çubuk kraker denedim sade soda fena değil gibi ama yine de fena haldeyim.
Eşimde bana bakma şu nete diyor , okudukça geriliyorum dediğiniz gibi , ama sürekli yattığım için hep giriyorum , baktıkcada daha cok üzülüyorum , belirti arıyorum ,bu nasıl geccek hç bilmiyorum.Aslında biliyor musun, burada birbirimize faydamız kadar zararımız dokunuyor olabilir. Çünkü hamilelik zaten çok hassas bir dönem, hormonlar resmen esir alıyor kadınları, bir de burada birbirimizden duyduklarımızla evham yapıp kendimize stres yaratıyoruz. Benim ilk hamileliğimde doktorum daha ilk görüşmede "beni her sorun olduğunda arayabilirsin ama ben de senden rica ediyorum, internette okuduklarınla bana gelme" demişti. Adamcağızı nasıl darladıysak artık
Canım allaha şükür kabızlık sorunu hala yaşamadım. AMa yaşamadım dediğim şey ertesi güne başıma geliyor. Soda malum dr günde 1 tane dedi leblebi aldım onuda denicem ama bu kdr kötü olacağını tahmin etmedim. Zencefil kuru yada yaş fark ediyormu ?Hamilelik dışında da çubuk kraker bulantıya iyi gelir ama kabızlık yapar, o nedenle ishal yoksa pek yemem ben. Onun yerine leblebi öneririm. Bir de ıhlamurdan çok fayda görüyorum. 1 dolu tutam ıhlamur çiçeğinin üzerine kaynamış su ekleyip en fazla 4-5 dk bekletip içebilirsiniz. İçine 1 dişim taze zencefil de koyabilirsiniz. Zencefil de ıhlamur da gebelikte güvenli bitkidir. Hem bulantıya hem şişkinlik ve hazımsızlığı iyi geliyor. Rahat uyku da bonusu...
Bence de eşin haklı, bebiş sağlıklıysa zaten sana çoktan yapıştıEşimde bana bakma şu nete diyor , okudukça geriliyorum dediğiniz gibi , ama sürekli yattığım için hep giriyorum , baktıkcada daha cok üzülüyorum , belirti arıyorum ,bu nasıl geccek hç bilmiyorum.
Kök veya taze zencefil farketmez ama tazesini kaynatmayıp demliyoruz yani üzerine kaynar su döküp bekliyoruz, kuru zencefili soğuk suya koyup kaynamasını bekleyip 5 dk kaynatıyoruz. Hazırlama şekli farklı yani. Bir de aç karnına olan bulantıya ananas iyi geliyor. Ananas kabızlıkta da çok faydalı, kabızlık olursa sabah aç karnına yemek çok işe yarıyorCanım allaha şükür kabızlık sorunu hala yaşamadım. AMa yaşamadım dediğim şey ertesi güne başıma geliyor. Soda malum dr günde 1 tane dedi leblebi aldım onuda denicem ama bu kdr kötü olacağını tahmin etmedim. Zencefil kuru yada yaş fark ediyormu ?
Benide ekler misin cnm beklenen tarih 25.09.2020 kilo 60 2. Çocuk
Üye Adı Yaş Muhtemel Doğum Tarihi Başlangıç Kilo Cinsiyet Kaçıncı ÇocukA ankathesimurg 42 03.09.2020 65 ? 1. begri 04.09.2020 52 ? 2. Simpsons35 04.09.2020 57 ? 1. @Gul45masal 05.09.2020 66 ? 1. @Renkli bukalemun 05.09.2020 66 ? 1. Z Zeusunkiziyim 06.09.2020 53 ? 1. @Rabiavemercimek 07.09.2020 64 ? 1. @Azraaaa2906 08.09.2020 75 ? 1. @hobby85 09.09.2020 73 ? 1. @Iremsoner 09.09.2020 69 ? 1. @su-perisiii 09.09.2020 72 ? 2. @Zynep09 26 09.09.2020 60 ? 1. @Minnakk29 10.09.2020 62 ? 1. @Mihmandar_34 11.09.2020 75 ? 2. @Rakika 28 11.09.2020 51 ? 1. @yavru kartal 12.09.2020 71 ? 1. @Beatrice00 12.09.2020 59 ? 2. 25 12.09.2020 64 ? 1. 13.09.2020 55 ? 1. 26 14.09.2020 64 ? 3.@naz yavuz 26 14.09.2020 66 ? 2. @SimalYildizii 15.09.2020 62 ? 2. @Fatos1912 15.09.2020 @Damlasakizlikazandibi 16.09.2020 53 ? 1. 18.09.2020 55 ? 2.@brc35brc35 26.09.2020 69 ? 1. @_CaNanSu_ 29.09.2020 53 ? 3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?