• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dişlerindendir canım. Ara ara böyle oluyorlar su bile içmek istemiyordu benimki. Sabah kahvaltıları işkence bizde😔 Yumurtanın hiçbir halini yediremiyorum. Kokusunu mu alıyor ne🤔 Menemen bile yaptım geçen yok açmıyor ağzını. Onun dışında ilginç bir şey olursa hiç yemem demiyor. Hamur işi mesela. Ama ona hazırladığım çorba veya mamadan 2 kaşık alıyor. Sıkılıyorlar yeni tatlar istiyorlar galiba😊 Geçen annem köfteyi eline vermis döke saça bitirdi😋 Kendim verdiğimde 2 kez ancak alıyor.

Evde eline veriyorum istediklerini hepsini yerden topluyorum. Yıkanabilir ince bir kilim gibi bir şey kullanıyorum artık kaçıncı yıkandı. Her yerimiz kırıntı ekmeği ufalıyor yerlere. Sadece mutfak için bile alsam olacak bir robot süpürge. Her yer halı diye düşünmedim. Bu senede kalacak gibi halılar daha yürümüyor. Bu seferde dizlerinin üstünde geziyor. Emeklemekle yürümek arası😆
İnşallah öyledir canım, Ben yemediğinde kafama çok takıyorum elimde değil. Mama diye sürekli mızırdanıyor ama teklif ettiğim şeyleri de yemiyor. İnşallah dönemseldir. Bizde de her sehpanın üstünde bir yiyecek tabağı var. Meyve, pankek, salatalık... gördükçe heveslenir yer diye beklerken galiba yiyecekten usandı

Bende bu kış için uyku tulumu alacağım, benimkine de mümkün değil çorap giydiremiyoruz ve üstünü ancak çok derin uykusundayken örtebiliyoruz. Yalnız henüz buralarda havalar soğumadı. Gündüz klima bile açtığımız oluyor. Ancak şu sıralar tekrar iştahsızlık başladı, mümkünü yok ağzına birşey sürmüyor. Bu sıkıntı olunca başka hiç birşeye konsantre olamıyorum
Bende öyleyim canim yemek yemezlerse aşırı stresli ve sinirli oluyorum. Bu durumumu yeni farkettim

Benim iki yavrum da uyur uyumaz ter atiyolar. Sabaha kadar hep sirtlarini degistiriyorum. Var mi sizden de benimle ayni durumda olan? Ve ekstra bisey yapabilen?
Onların uyudugu gece olsa bile ben bu durumdan dolayı uyyamiyorum o odaya, bu odaya, ustlerini kontrol et, değiştir.. büyüğüm sürekli hasta insallah minnosum da öyle olmaz..
Çok zor cok :'(

Benim iki yavrum da uyur uyumaz ter atiyolar. Sabaha kadar hep sirtlarini degistiriyorum. Var mi sizden de benimle ayni durumda olan? Ve ekstra bisey yapabilen?
Onların uyudugu gece olsa bile ben bu durumdan dolayı uyyamiyorum o odaya, bu odaya, ustlerini kontrol et, değiştir.. büyüğüm sürekli hasta insallah minnosum da öyle olmaz..
Çok zor cok :'(
Benimkilerde tam tarif ettiğin gibi canım. Ama bizim evler halen daha çok sıcak ben ona bağlıyorum. Uykusunda üstünü değiştiriyorum, bazen uyanıyor ve geri uykuya dönmesi zor oluyor ama hasta olmasındansa uykusuz kalmasını yeğlerim diyorum. Büyüğümde çok terlerdi uyurken, geniz eti çıkmıştı. Nefes alıp-verirken ekstra efor sarfettiği için terlermiş .inşallah öyle birşey değildir

Benimkilerde tam tarif ettiğin gibi canım. Ama bizim evler halen daha çok sıcak ben ona bağlıyorum. Uykusunda üstünü değiştiriyorum, bazen uyanıyor ve geri uykuya dönmesi zor oluyor ama hasta olmasındansa uykusuz kalmasını yeğlerim diyorum. Büyüğümde çok terlerdi uyurken, geniz eti çıkmıştı. Nefes alıp-verirken ekstra efor sarfettiği için terlermiş .inşallah öyle birşey değildir
Evet canim uyumalari zor oluyo. Bir de sesten birbirini uyandirmalari var.
Geniz etine baktirdik canim. Alerjisi var,ondan olduğunu düşünüyorum,babasi da cabuk terler ama benim kızların öyle böyle degil. en ufak bu eforunda sirilsiklam oluyo. Mesela balonla biraz oynasin onda bile.. o kadae zor ki, bir sürü seyini engelliyo ve üzülüyo
Seninki de hep hasta mi? Geniz etine bisey yaptiniz mi?

Evet canim uyumalari zor oluyo. Bir de sesten birbirini uyandirmalari var.
Geniz etine baktirdik canim. Alerjisi var,ondan olduğunu düşünüyorum,babasi da cabuk terler ama benim kızların öyle böyle degil. en ufak bu eforunda sirilsiklam oluyo. Mesela balonla biraz oynasin onda bile.. o kadae zor ki, bir sürü seyini engelliyo ve üzülüyo
Seninki de hep hasta mi? Geniz etine bisey yaptiniz mi?
Eskisi gibi değil canım. Geniz etini aldırdık, ve inan ondan sonra iştahı bile düzeldi. Çocuğum nefes alamadığı için yemek bile yiyemiyormuş. Alerji de zor ama yaş aldıkça ve bağışıklıkları güçlendikçe alerjinin de üstesinden gelecektir diye düşünüyorum. O zaman eskisi gibi terlemez inşallah. Birde emin değilim ama demir eksikliği terletir derler. Büyüğüme baktırmadım ama küçüğümde öyle bir sıkıntı yok

Eskisi gibi değil canım. Geniz etini aldırdık, ve inan ondan sonra iştahı bile düzeldi. Çocuğum nefes alamadığı için yemek bile yiyemiyormuş. Alerji de zor ama yaş aldıkça ve bağışıklıkları güçlendikçe alerjinin de üstesinden gelecektir diye düşünüyorum. O zaman eskisi gibi terlemez inşallah. Birde emin değilim ama demir eksikliği terletir derler. Büyüğüme baktırmadım ama küçüğümde öyle bir sıkıntı yok
Çok şükür.
Baktırdik canım.evet cok zor, insallah ondan ümitliyim buyuyunce gecer..
Bu yaz 2 ay içinde 3kutu antibiyotik, nebuller, öksürük şurupları, alerji spreyleri, aglzdan kırmalık iğne, onlarca ilac icti.. 4 aydır iyilesmedi. Doktor doktor gezdik. Insan cok üzülüyor daha 4 yasinda kendisi de cok üzülüyor
Cok teşekkürler güzel dileklerin için

Emziren anne iştah açıcı şurup kullanabilir mi acaba bilen var mı? Kilo almam lazım giydiğim hiçbir şey yakışmıyor hiç doğru düzgün bi şeyim yok olanlarıda oğlum ağzını yüzünü sile sile lekeledi

Emziren anne iştah açıcı şurup kullanabilir mi acaba bilen var mı? Kilo almam lazım giydiğim hiçbir şey yakışmıyor hiç doğru düzgün bi şeyim yok olanlarıda oğlum ağzını yüzünü sile sile lekeledi
Canım iştah açıcı şurup bilmiyorum ama balıkyağının iştah açtığını ve kilo aldırdığını duymuştum. Aklında olsun canım

Uykulariniz ne durumda :( günlerdir agliyor, geceleri, uyku haram oldu :'(
Benimki doğduğundan beri öyleydi.emzirip bıraktım ağlasa da umursamadım.içim çok sızladı ama arsızlığı iyice ele almıştı.gece sabaha kadar milyonkez uyanıp onu kucağımda evin içinde gezdirmemi istiyordu çünkü.biraz düzene girer gibi oldu ama iki gündür 11 gibi 1 saat uyuduğu uykusunu 25/30dkya çekti.sanırım artık günde tek uyku yapacak :/

2 gündür yarım saatte bir ağlayarak uyandı. Bugün farkettim ki üst köpek dişi baş vermiş. Köpek dişi çok sonraları çıkmayacak mıydı? Ben mi yanlış gördüm dye düşündüm, annemle birimiz tuttup diğerimiz dudağını kaldırdık çünkü mümkün değil ağzına baktırmıyor ama doğru görmüşüm. Ufacık sivri bir beyazlık var. Elleri sürekli ağzında ve heryeri ısırmaya çalışıyor. İnanılmaz derecede huzursuz. Dişinin patladığını görünce kurtulduk dedim ama bugünde huysuzluğu devam etti, 15 dakikayı geçmeyen iki öğlen uykusu uyudu. Bizde durumlar bu şekilde arkadaşlar... bebekli hayatın tadına varmak istiyorum, cicili bicili giydirip gezdirmek istiyorum ama evde bile o kadar huzursuz ki dışarı çıkmaya gözüm yemiyor.

Bizim hiç duzeomedi ortamizda uyuyor çok uyandığında yoksa uyku yok bize resmen
Benim kocam 1 senedir odada yok 😁😁
7Benimki doğduğundan beri öyleydi.emzirip bıraktım ağlasa da umursamadım.içim çok sızladı ama arsızlığı iyice ele almıştı.gece sabaha kadar milyonkez uyanıp onu kucağımda evin içinde gezdirmemi istiyordu çünkü.biraz düzene girer gibi oldu ama iki gündür 11 gibi 1 saat uyuduğu uykusunu 25/30dkya çekti.sanırım artık günde tek uyku yapacak :/
Bende acaba aglatsam mi diyedusundum. Obur kiz uyanir esim de tahammul edemez diye yapmiyorum ama devam ederse napicam bimmiyorum :(
Bizimkinde saatler iyice karıştı ne zamandir genelde tek uyku uyuyo
Alıştık galiba artık biz de uykular hep haram🥱 Gece yapışık yaşıyor bana. Gündüz uyutana kadar canımı çıkartıyor. Genelde yarım saat uyuyor ondada
Ah ahh:(
2 gündür yarım saatte bir ağlayarak uyandı. Bugün farkettim ki üst köpek dişi baş vermiş. Köpek dişi çok sonraları çıkmayacak mıydı? Ben mi yanlış gördüm dye düşündüm, annemle birimiz tuttup diğerimiz dudağını kaldırdık çünkü mümkün değil ağzına baktırmıyor ama doğru görmüşüm. Ufacık sivri bir beyazlık var. Elleri sürekli ağzında ve heryeri ısırmaya çalışıyor. İnanılmaz derecede huzursuz. Dişinin patladığını görünce kurtulduk dedim ama bugünde huysuzluğu devam etti, 15 dakikayı geçmeyen iki öğlen uykusu uyudu. Bizde durumlar bu şekilde arkadaşlar... bebekli hayatın tadına varmak istiyorum, cicili bicili giydirip gezdirmek istiyorum ama evde bile o kadar huzursuz ki dışarı çıkmaya gözüm yemiyor.
Insallah cabucak atlatir canim. Ne kadar ağrısı var demek ki.. Bende surekli bakıyorum ama emin olamadim agri kesici bile verdim iki gün
Ugraslarimizdan,uykusuzlugumuzdan evimizdeki minnoslarin tadina varamıyoruz insallah cok guzel günlerimiz olur

Back