2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gecmis olsun canim

Cok sevindim canim gozunaydinn yarinda nasipse insallah bende duyarim

Kızlar bel ağrısı başladı mı sizde de? Resmen kuyruk sokumunun oralar ağrıyor tuta tuta yürüyorum

Kızlar bel ağrısı başladı mı sizde de? Resmen kuyruk sokumunun oralar ağrıyor tuta tuta yürüyorum
Yürüyüş yapıyor musun? Biraz hareket iyi gelebilir. Ben de henüz sürekli ağrı yok, arada hissettirip geçiyor, mide bulantılarım biraz azalınca yürüyüşe başlayacağım yeniden.

Arkadaşlar kalp atışını hangi haftalarda duydunuz 6+4 üm duyulur mu gitsem normalde randevum haftaya ama yarına boşluk buldum gitsem mi

Cok sevindim canim gozunaydinn yarinda nasipse insallah bende duyarim
İnsallah dualarim seninle cnm
bende ecopirin 81 mg kullanıyorum size ne için verdi düşük öykünüz mü var
Evet Canim 6haftalik ken kurtajim var kalp atişi duymadim birde kimyasal gebeligim var
Doktor devam et dedi coraspini kan sullandiriciyi
Niye vermedi ki Prilam vermişti bana da doktor çok iyi geldi o. Doktoruna muhakkak söyle ya canım.
Canim bilmiyorum ki acaba daha kucuk ya ondan vermiş olabilir bazi doktor vermiyo kullanmasan daha iyi diyolar tabi duşuk tehliken yoksa

Çok sevindim cnm masallah minnosa

Akşam 9.30 gibi aciktim biseyler yedim klozetten kafamı kaldıramadım..
Bu sabah kahvaltı yaptim gene aynı..
3 5 çubuk krakerle duruyorum resmen..
Bulantı ilaci icicem galiba..
Insallah çabucak gecer bu durumlar

Kotu seyler düşünmek yokkk

Bende öok var. Doktora söyledim onun hamileleikle ilgisi yoktur desi. Dikkate almadı. Bel ile birlikte kasıklarda da ağrı olsa sanırım düşük belirtisi.

sadece aspirin değil mi benim de düşük öyküm var 1 tane ondan kullanıyorum . pıhtılaşma testi yaptırdın mı sen hiç ben yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…