• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok sevindim cnm masallah minnosa 🤗

Akşam 9.30 gibi aciktim biseyler yedim klozetten kafamı kaldıramadım..
Bu sabah kahvaltı yaptim gene aynı..
3 5 çubuk krakerle duruyorum resmen..
Bulantı ilaci icicem galiba..
Insallah çabucak gecer bu durumlar 😭
Canim ben cubuk kraker bile kurtarmiyo ne yapsam gecmiyo 10 gun sonra gidecem doktora bulanti varsa ilac istecem ben cok kotu oluyorum gunde 4 defa kusuyorum ustune yemek bile yiyemiyorum
sadece aspirin değil mi benim de düşük öyküm var 1 tane ondan kullanıyorum . pıhtılaşma testi yaptırdın mı sen hiç ben yaptırmadım
Canim kurtaj olduktan sonra patoloji sonucum temiz cikti ama pihtilaşma testi bilmiyorum bende gunde 1 tane aliyorum

Canim ben cubuk kraker bile kurtarmiyo ne yapsam gecmiyo 10 gun sonra gidecem doktora bulanti varsa ilac istecem ben cok kotu oluyorum gunde 4 defa kusuyorum ustune yemek bile yiyemiyorum

Canim kurtaj olduktan sonra patoloji sonucum temiz cikti ama pihtilaşma testi bilmiyorum bende gunde 1 tane aliyorum
genelde bu gibi durumlarda pıhtılaşma testi yapılıyor ama ben hamile kaldım yaptıramadım. benim ilk gebelikte embriyo oluşmamıştı

ben de öyle oldum kontrole giderken çok endişelendim ama çok şükür bi sıkıntı yok sanırım bu belirtiler değişim gösterebiliyor gün gün
hatta bu akşam mide bulantısı ilacımı içmemeyi düşünüyorum kontrolüm 14 şubatta daha çok var :KK12:

bende coraspin kullanıyorum 32. haftada bırakacağız dedi iğneyi de doğuma 1 gün kala bırakacağız dedi rabbim o günleri göstersin de inşaallah
inşallah canım bende kullanıyorum iğne ve coraspin +progestan inşallah sağlıkla devam eder gebeliğimiz

Kızlar merhaba , 7 .haftada ne gibi değişiklikler oldu sizde , ben cok fazla yemek yiyemiyorum , her sey kokuyor , yanlız göğüsteki hassasiyet bi gidip bi geliyor , benim gibi olan varmı ?

bende coraspin kullanıyorum 32. haftada bırakacağız dedi iğneyi de doğuma 1 gün kala bırakacağız dedi rabbim o günleri göstersin de inşaallah
ben hala inanamıyorum niyeyse hamilelik mevzusuna :)) allah inşallah hepimizi o günlere sağlıcakla getirir inşallah

İnsallah dualarim seninle cnm😍😍

Evet Canim 6haftalik ken kurtajim var kalp atişi duymadim birde kimyasal gebeligim var
Doktor devam et dedi coraspini kan sullandiriciyi

Canim bilmiyorum ki acaba daha kucuk ya ondan vermiş olabilir bazi doktor vermiyo kullanmasan daha iyi diyolar tabi duşuk tehliken yoksa
İnşallah çabuk geçer canım bu istifralı günlerin. Bakalım bir daha ki randevuda doktor belki verir duruma göre. 🌸
2 gün iyi olunca hemen endişelendim işte canım :KK12:
Burda konuşa konuşa rahatlıyoruz iyi oluyor. Yoksa randevuya kadar panik olurduk sürekli 🤭

Yürüyüş yapıyor musun? Biraz hareket iyi gelebilir. Ben de henüz sürekli ağrı yok, arada hissettirip geçiyor, mide bulantılarım biraz azalınca yürüyüşe başlayacağım yeniden.
Ben de fazla mı hareket ediyorum acaba dedim. 6:45-19 arası dışardayım Gayet hareketli bir şekilde 😣

Arkadaşlar kalp atışını hangi haftalarda duydunuz 6+4 üm duyulur mu gitsem normalde randevum haftaya ama yarına boşluk buldum gitsem mi
Benim yarin 6+4 doktor yarin icin gel hem bebegini gostercem hem kalp atisini dinletcem demisti bilmiyorum yarin belli olcak nasipse

Back