• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gecmis olsun canim kusburnu cayi iyi geliyor diyorlar bi de okyanus suyu aldim benim burnum tikanmisti iyi geldi
Burnum.tikali değil canım boğazım çok kotu öksürükle başladı gece kalkıp ılık suya limon damlattim o iyi geldi ama sabah kalktığında hiç bi yerim tutmuyor bütün kemiklerim agriyodu korkum ateşim yükselmesin bu günü atlatiyim yarın dr giderim büyük ihtimal.

Burnum.tikali değil canım boğazım çok kotu öksürükle başladı gece kalkıp ılık suya limon damlattim o iyi geldi ama sabah kalktığında hiç bi yerim tutmuyor bütün kemiklerim agriyodu korkum ateşim yükselmesin bu günü atlatiyim yarın dr giderim büyük ihtimal.
Anladim canim ihmal etme git dr gecmis olsun tekrardan

Kiz sen progestan kullanmiyor musun ne yürüyüşü aman bak dikkat et
Ya o da nasıl oldu dün kahverengi - bordo bi akıntı gördüm apar topar bi hastaneye gittik anlattım işte ordaki doktor da bu hafta 2.kez olduğu için progestan başlayalım ama bebek gayet iyi dedi. Kendi doktorumla randevum 27sinde ama ona gelene kadar bir sürü şey geçti başımdan,kızmasa bari 😬😬

bugün kafam kalkmadı klozetten. inanılmaz kötüyüm. kontrole gider gitmez bu meseleden bahsetmem lazım.
Ben kusmuyordum ama aralıksız bir bulantı vardı, prilam verdi doktor bugün çok iyiydim şükür. Sen de iste bence

Ya o da nasıl oldu dün kahverengi - bordo bi akıntı gördüm apar topar bi hastaneye gittik anlattım işte ordaki doktor da bu hafta 2.kez olduğu için progestan başlayalım ama bebek gayet iyi dedi. Kendi doktorumla randevum 27sinde ama ona gelene kadar bir sürü şey geçti başımdan,kızmasa bari 😬😬
Sen bence dikkat et dinlen en azindan kontrole gidene kadar dr a sorarsin gidince

Teşekkür ler. Muayene olamadım maalesef.devletten saat 4 .20 de randevu almıştım. 10 dj yakin gittim. 15 dj once gelecekmiş felan.doktr odasından çıkmış başka yerde. Biz yanına gittik tahlil sonuçları iyi çıkmış .ayaküstü muayene etti diyelim.gecen hafta da kalp atışı duymuştuk dedi.iki hafta sonra istedi

Ne saçma olmuş öyle ya. Neyse Allahtan tahlillerin iyi ve yakın zamana çağırmış canım 🥰🌸

İyi akşamlar kızlar dün akşam ilk kez progestan kullandım yatmadan önce, sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım ama akıntı ağrı vs. Olmadı tüm gün (şükür)
Progestanı ilk kullanımdan sonra böyle bir durum normal mi sizce?

Evet cnm bende kullandım yarım saatte kesildi kanamam 1 ay kullandım

Ben de gittim bugün ilk kez. Adet tarihine göre çıkmadı. Biraz tedirgin oldum.ama doktorgec döllenme olabilir dedi.5 haftalıkmis .gayet iyi kese dedi.icinde de nokta kadar embriyo var dedi.kucuk olduğu için 10 gün sonra kalp atışı için inşallah gidicem.bendeki lekelenmeler de yerleşmeden kaynaklanabilir miş .herhangi bir tehlike yok dedi. Bakalım rahatladık biraz

Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Lokositim çok yüksekti benim antibiyotik verdi. Ayrıca idrar kültüründe de bakteri çıkmıştı. Antibiyotik yeni bitti. Yarın bir daha idrar tahlili için dr.a gidicem

Ben de gittim bugün ilk kez. Adet tarihine göre çıkmadı. Biraz tedirgin oldum.ama doktorgec döllenme olabilir dedi.5 haftalıkmis .gayet iyi kese dedi.icinde de nokta kadar embriyo var dedi.kucuk olduğu için 10 gün sonra kalp atışı için inşallah gidicem.bendeki lekelenmeler de yerleşmeden kaynaklanabilir miş .herhangi bir tehlike yok dedi. Bakalım rahatladık biraz
Randevunun güzel geçmesine sevindim ne mutlu 😊 🌸 bir sonraki gidişin daha heyecanlı olacak 🥰😍
Evet canm çok saçma. Madem öyle o saate randevu vermeyin demi ama.
Bence de öyle. Gören de geç gittin sanacak. Haklı iken haksız duruma sokuyorlar. Neyse Allahtan randevu aran kısa 🌸

Kuzum.sirke var aslında gargara yapiyim hemen. anneme geçicem yarın bu.gunu atlayim Tek duam ateş çıkmasın çekeceğim aciyada raziyim. Bebeğe bisey olmasın yeter ki
Allah korusun kotu dusunme canim iyi dusun emin ol o sirke ile 2 defa gargara yaptim aninda bitti bogaz agrisi sen yinede git tabi annene annen daha iyi bakar canim

Randevunun güzel geçmesine sevindim ne mutlu 😊 🌸 bir sonraki gidişin daha heyecanlı olacak 🥰😍

Bence de öyle. Gören de geç gittin sanacak. Haklı iken haksız duruma sokuyorlar. Neyse Allahtan randevu aran kısa 🌸
Evet canm.tekrar 19 una aldım. Hayırlısı bakim. 😊😘

Hadi gozunaydin canim cok sukur iyi seyler soylemis 10 gun sonrada kalp atisini duyarsin insallah cok sevindim darisi basimiza😊

Back