2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın kızlar ben geceden beri cok kotuyum ishal ve kusma Yağlı yememem gerekiyordu ama maalesef biraz yağlı bir akşam yemeği yedim ve hala kendime gelemedim, bulantidan su icemiyorum susuz kaldim, bugun kontrolum var dua edin benim icin, cok tedirginim

Lokositim çok yüksekti benim antibiyotik verdi. Ayrıca idrar kültüründe de bakteri çıkmıştı. Antibiyotik yeni bitti. Yarın bir daha idrar tahlili için dr.a gidicem
geçmiş olsun. Bana tek kullanımlık şaselerden iki tane verdi. 3 gün arayla yatarken birer tane içecekmişim. senin antibiyotik nasıldı

telaşlanma geçmiş olsun serum takıyorlar böyle durumlarda

Çok geçmiş olsun canım panik olma susuz kalırsan serumla takviye yaparlar ama ishali dr a mutlaka söyle bence

Geçmiş olsun cnm korkma doktor gerekeni yapar sorun olmaz

Merhaba canlarinsallah hepimiz icin saglikla buyur bebişlerimiz
Dun doktora gittim kalp atişini duyduk 6+1 de karindan bakti
Bide benim bulantilarim 5 haftalikti basladi suan 5 gundur surekli kusuyorum biseyde yiyemiyorum canim istemiyi gunde 4defa kusuyorum resmen

Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
bende de cıktı lökosit 43 iken birşey vermedi şuan bebegin organlarının oluştuğu çok hassassız bir zaman bol su iç dedi geçmezse o zaman tek kullanımlık toz verebilirim dedi haftaya tekrar bakacak

ben mide bulantısı için ilaç kullanıyorum ama yine de koku hassasiyetim olurdu dünden beri bulantım yok çok iyi hissediyorum sadece akşam karnım ağırdı ve mide bulantısı ilacımı yatmadan 2 içerken bir tane içtim denemek için.ama bugün yine midem normal hiç bulanmadı göğüslerim ağırıyordu dokununca oda azaldı acaba kötü bişey mi var endişeleniyorum bu arada ultrasonda cumartesi günü 8+1çıkmıştı buna göre bugün 8+4 olduk

Ne kullanıyorsun canım ilaç olarak

İnş tutunur canım benimde kanamam oldu iğne vuruluyorum tutundurucu

Benimde bugun randevum var kizlar. Dr kalp atisi icin cagirmisti. Gecen hamileligimde kalp atisini duyamamistik. Cok tedirginim yine.
İyi düşün canım. Rabbimin izniyle kalp atışını duyarsın inşallah. Merakta bırakma bizi de
Öncelikle maşallah ne güzel duymuşsun İlaç falan vermemiş miydi doktor canım. Hiçbir şey yiyemeyip sürekli istifra etmek kötü ya. Muhakkak söyle doktoruna bu durumu.
Benim de durumum aynı. Sürekli değişim gösteriyor vücut. Bir günü bir gününe uymuyor. O yüzden endişe etme.

Canim doktor sadece coraspin verdi
Midem icin bisey vermedi mallesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…