• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bulantılarım için prilam dr ilacı verdi doktorum kızlar. Akşam iki tane dedi. 1 tane alsak etkisini göstermiyor mu? Benim akşam oluyor genelde. Kaç gibi alayım hiç anlamadım. Fiyatı da 50 tlymis🙄 daha uygunu yok muydu yaaa🤯

Bulantılarım için prilam dr ilacı verdi doktorum kızlar. Akşam iki tane dedi. 1 tane alsak etkisini göstermiyor mu? Benim akşam oluyor genelde. Kaç gibi alayım hiç anlamadım. Fiyatı da 50 tlymis🙄 daha uygunu yok muydu yaaa🤯
Canım ben Zofer 4 mg kullanıyorum günde 1 dedi ama 2 gün idare ediyor sende kendine göre ayarla 60tl bu ilaçların hemen hemen hepsi bu fiyat aralığında sanırım.

Saol canim. O zaman bu akşam 1 tane alayım. Yoksa bulantidan hayattan soguyabilirim çok zor çok:(
Canım alman gerekyor çünkü hızla kilo vermeye başlıyorsun direncin düşüyor. Çok kötüydüm bende dr söyler söylemez yazdı kadın o günden beri en azından yemek yiyebiliyorum

Bana drun yazdığına 3.50 kuruş ödedim sgk dan 😂 bide şaşırdım efendim anlayamadım dedim kadına az geldiği için.. dramamine diye bi ilaç.. bulantısı kesiyo ama acayip uyku veriyo 4 5 ilk içtiğim zmaan 😞

Merhabaaa beni ve minik fındığı da ekleyin 02.09.2020 :) B BUSR4
Mide bulantıları ve yorgunlukla geçiriyorum günlerimi
Bi de yeni bi doktor arıyorum. Medical Park Göztepe'ye gittim ama doktora ulaşamadım sonradan, bi cep no bile paylaşmadı, hastaneyi arayıp haber bıraktım fakat dönüş yapmadı.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

Canım alman gerekyor çünkü hızla kilo vermeye başlıyorsun direncin düşüyor. Çok kötüydüm bende dr söyler söylemez yazdı kadın o günden beri en azından yemek yiyebiliyorum
Bana drun yazdığına 3.50 kuruş ödedim sgk dan 😂 bide şaşırdım efendim anlayamadım dedim kadına az geldiği için.. dramamine diye bi ilaç.. bulantısı kesiyo ama acayip uyku veriyo 4 5 ilk içtiğim zmaan 😞
Alayım o zaman bu akşam kızlar. Teşekkür ederim yardımınız için. Hepimize bulantisiz akşamlar insallah🤲🐣

kızlar gebe olduktan sonraki 2. ay ki reglisini geçiren oldumu benim dün 2. ay reglimdi ağrılarım başladı acaba regli zamanım diye mi regli olacakmışım gibi aynı

Canım dr yazınca devlet karşılıyor aslında iki kutuya 17tl ödedim ben, aksamları yatarken tam iki tane içiyorum canım

kızlar gebe olduktan sonraki 2. ay ki reglisini geçiren oldumu benim dün 2. ay reglimdi ağrılarım başladı acaba regli zamanım diye mi regli olacakmışım gibi aynı
Kuzum ben 1 inde regli tarihimdi sancim oldu adet olacakmis gibi değişik bi ağrı

Back