- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.281
Evet gerçekten de öyle oluyoruz ama en azından kv gibi çocuklarını öldüresiye döven bir anne olmayacağım.şimdi de çocuklarının hiç ağlamadığını iddia ediyorSonra sen kötü oluyorsun.. Cok acı
Hiç ağlamayan çocuklarEvet gerçekten de öyle oluyoruz ama en azından kv gibi çocuklarını öldüresiye döven bir anne olmayacağım.şimdi de çocuklarının hiç ağlamadığını iddia ediyorÇok yalancı bir kadın
Yaaa ne anneymiş amaHiç ağlamayan çocuklarvay be :)))
azı dişi mi çıkmış canım..Kaç aydır çıkmayan azı dişlerinden yıldık. Yavrum gelip ağzını gösteriyor acıyor diyeJel sürüyoruz. Parmak sürekli ağzında. Bir sey yerken birden çığırmaya başlıyor. Ben hep ilk alttaki çıkacak diye beklerken biraz önce tesadüf gördüm sağ üstten patlamış Ağzını açmıyor zaten kontrolü zor oluyor. Şimdi diğerleri gelecek herhalde sırayla Normalde huysuz zaten şimdi tavan yapıyor.
Ev işlerine gelirsek çok canım sıkılıyor. Doğru düzgün tek iş yapamıyorumBir yemeği 3 kerede ancak koyabiliyorum git gel. Sürekli mızlar vaziyette peşimde veya ayaklarıma sarılmış oluyor. Bulaşık çıkarmak ve yerleştirmek imkansız. Neredeyse içine girecek az kaldı. Ellemediği yer yok. O uyurken zaten yapılmıyor çıt sesinden uyanıyor. Temizlik yapmaya bile hasret kalır mı insan? Çamaşırı yıkadık diyelim ütü bekliyor yapılmak için. Uykusuzluk, yorgunluk, bıkkınlık hep üzerimde
Ah canım çok yıpratıcı bir durum.bilmez miyim hiç.oğlum doğduğundan beri hep aynı maalesefHuysuzluk,uykusuzluk ,avazı çıktığı kadar ağlama krizleri, sürekli hareketli olup durmayan bir bebeğim var nolur geçici olsun benim artık sabrım kalmadı bu halim. Ve son bir kaç haftadır meme bağımlılığı başladı sürekli anne meme ver diyip saniye başı emiyor cildiricam nerdeysekizlar çok kötüyüm çok eminim sizde oylesiniz ama paylaşmak geldi içimden annemler bizde ve onlarda pek destek olmuyor sabah salona gönderdim az uyuyup dinlenmek için yarım saat gecmede. Geldi
Evet canım azılarazı dişi mi çıkmış canım..nasıl farkettin? birde kulaklarını çekiştirşyor mıydu sürekli..? Maşallah canım ya, normalde doğuma giden annelere söylenir ama bence diş çıkaran bebelere daha uygun, bir avazda hepsini çıkarsın inşallah. Benim kızım müsade ederse bende kontrol edeceğim, inşallah bu huysuzluğunun sebebi diştir
Seninki gerçekten bizimkilere oranla daha yorucu malesefAh canım çok yıpratıcı bir durum.bilmez miyim hiç.oğlum doğduğundan beri hep aynı maalesefbindebir babası sabahları yarım saat kadar ilgikenir ve sonrasjnda yanıma getirir ve çocuk sırtına kadar kakasını yapmış olur.memeye saldırır sonrasında da avaz avaz kahvaltı bekler.o yarım saatlik uyku resmen burnumdan gelir
Meme olayı beni de çıldırtacakHuysuzluk,uykusuzluk ,avazı çıktığı kadar ağlama krizleri, sürekli hareketli olup durmayan bir bebeğim var nolur geçici olsun benim artık sabrım kalmadı bu halim. Ve son bir kaç haftadır meme bağımlılığı başladı sürekli anne meme ver diyip saniye başı emiyor cildiricam nerdeysekizlar çok kötüyüm çok eminim sizde oylesiniz ama paylaşmak geldi içimden annemler bizde ve onlarda pek destek olmuyor sabah salona gönderdim az uyuyup dinlenmek için yarım saat gecmede. Geldi
Benimde belim sırtım agriyip duruyor randevu aldım hatta çok canım acıyor çünkü.Meme olayı beni de çıldırtacakGece zaten yapışık yan yatmaktan sırtım belim ağrıyor. Gündüz oturduğumu görmesin gelip yine yapışıyor. Inşallah geçicidir dişler yüzündendir diyorum ama çok yıpratıcı
Sağ olsun bizimkiler ellerinden geleni yapıyor oyalamak için. Gerçektende anneme gittiğimde sıklığı azalıyor emme sayısının. Bana bir iş yaptırmıyorlar bebekle ilgili. Sen zaten yeterince yoruluyorsun diye.
Sizinkilerinde biraz halden anlaması lazım. Şimdi algıları daha açık dikkatlerini çekmek daha kolay oluyor. Hiç yapamazlarsa senin yemeğine yardım edip bebeğinkini yedirebilirler. Dışarı çıkabilirler. Bir 10 dk dinlenmek bile saatlere bedel
Ya benim oğlumda öyle sürekli emiyor o kadar sinir ediyo ki artık bu durum beni. Eşimin iş yeri 2 gün otele götürdü orda hepimizin bebeği yaşıt sadece uyuyacakları zaman emdiler bizim hep mememdeydi oteli memem açık gezdim artık denizde emzir yemekte emzir çayda emzirMeme olayı beni de çıldırtacakGece zaten yapışık yan yatmaktan sırtım belim ağrıyor. Gündüz oturduğumu görmesin gelip yine yapışıyor. Inşallah geçicidir dişler yüzündendir diyorum ama çok yıpratıcı
Sağ olsun bizimkiler ellerinden geleni yapıyor oyalamak için. Gerçektende anneme gittiğimde sıklığı azalıyor emme sayısının. Bana bir iş yaptırmıyorlar bebekle ilgili. Sen zaten yeterince yoruluyorsun diye.
Sizinkilerinde biraz halden anlaması lazım. Şimdi algıları daha açık dikkatlerini çekmek daha kolay oluyor. Hiç yapamazlarsa senin yemeğine yardım edip bebeğinkini yedirebilirler. Dışarı çıkabilirler. Bir 10 dk dinlenmek bile saatlere bedel
Hayırlı olsun inşallah,Kızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistimhatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim
Oyy hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Ve Allah yardımcın olsunKızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistimhatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim
Teşekkürler canımHayırlı olsun inşallah,
Teşekkürler canım amin İnşAllahOyy hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Ve Allah yardımcın olsunDaha çok yeni galiba. Önceden böyle bir sonuç görmek için ne dua ederdim. Şimdi ödüm kopuyor
Hayırlı olsun canımKızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistimhatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim
Temmuz anneleri 2022de mi olcan şimdi vay be. Geçen test yaptım bende çift çizgi görcez diye çok korktuk eşimleTeşekkürler canım
Teşekkürler canım amin İnşAllahevet çok yeni daha 3 haftalık , bakalim sağlıklı ilerleyecek mi kalbini duyana kadar kendimi hamile gibi hissedemiyorum ben araları yakın olsun istiyordum ben çünkü tayinci insanlarız ordan oraya sürekli hiç değil mi kardeşi olsun yoldaş olsun ilk zamanlar belki zorlanacagim ama ileride iyiki derim diye düşünüyorum
Bir ara sizce kaç yaş olmalı diye soruyordumHayırlı olsun canımdiyordun ama sanki demi peş peşe istiyorum diye Rabbim güç kuvvet versin inşallah eşinin tepkisini çok merak ettim adamcağız birşey den habersiz,
Haziran olacak ALLAH kısmet ederse oda sezeryan olduğum için tam Haziranin 1, 2 si gibi gelir eğer sağlıklı devam edip vaktinde gelirseTemmuz anneleri 2022de mi olcan şimdi vay be. Geçen test yaptım bende çift çizgi görcez diye çok korktuk eşimle
allah hayırlı mübarek etsin. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤Haziran olacak ALLAH kısmet ederse oda sezeryan olduğum için tam Haziranin 1, 2 si gibi gelir eğer sağlıklı devam edip vaktinde gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?