2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
azı dişi mi çıkmış canım.. nasıl farkettin? birde kulaklarını çekiştirşyor mıydu sürekli..? Maşallah canım ya, normalde doğuma giden annelere söylenir ama bence diş çıkaran bebelere daha uygun, bir avazda hepsini çıkarsın inşallah. Benim kızım müsade ederse bende kontrol edeceğim, inşallah bu huysuzluğunun sebebi diştir

Huysuzluk,uykusuzluk ,avazı çıktığı kadar ağlama krizleri, sürekli hareketli olup durmayan bir bebeğim var nolur geçici olsun benim artık sabrım kalmadı bu halim. Ve son bir kaç haftadır meme bağımlılığı başladı sürekli anne meme ver diyip saniye başı emiyor cildiricam nerdeyse kizlar çok kötüyüm çok eminim sizde oylesiniz ama paylaşmak geldi içimden annemler bizde ve onlarda pek destek olmuyor sabah salona gönderdim az uyuyup dinlenmek için yarım saat gecmede. Geldi

Ah canım çok yıpratıcı bir durum.bilmez miyim hiç.oğlum doğduğundan beri hep aynı maalesef bindebir babası sabahları yarım saat kadar ilgikenir ve sonrasjnda yanıma getirir ve çocuk sırtına kadar kakasını yapmış olur.memeye saldırır sonrasında da avaz avaz kahvaltı bekler.o yarım saatlik uyku resmen burnumdan gelir

Evet canım azılar Şans eseri fark ettim açmıyorlar ağızlarını biliyorsun. Ben de hep parmak gezdiriyordum ama yandan patlayarak çıkmış. Alttakide baloncuk gibi kabarmış. Altları bekliyordum ben. Hep parmağı ağzında kaşıyor. Evet kulak ve saçlarını çekiştiriyordu. Ama 2 ay olacak sıkıntı çekiyor. Bir yeri acıdığında gösteriyor. Şimdi kıyamam ne yerse ağlayıp ağzını gösteriyor Salatalığı çok severdi yiyemiyor şimdi

Seninki gerçekten bizimkilere oranla daha yorucu malesef ben her Eylül durmadiginda aklıma sen geliyorsun gercekten

Meme olayı beni de çıldırtacak Gece zaten yapışık yan yatmaktan sırtım belim ağrıyor. Gündüz oturduğumu görmesin gelip yine yapışıyor. Inşallah geçicidir dişler yüzündendir diyorum ama çok yıpratıcı

Sağ olsun bizimkiler ellerinden geleni yapıyor oyalamak için. Gerçektende anneme gittiğimde sıklığı azalıyor emme sayısının. Bana bir iş yaptırmıyorlar bebekle ilgili. Sen zaten yeterince yoruluyorsun diye.

Sizinkilerinde biraz halden anlaması lazım. Şimdi algıları daha açık dikkatlerini çekmek daha kolay oluyor. Hiç yapamazlarsa senin yemeğine yardım edip bebeğinkini yedirebilirler. Dışarı çıkabilirler. Bir 10 dk dinlenmek bile saatlere bedel

Benimde belim sırtım agriyip duruyor randevu aldım hatta çok canım acıyor çünkü.

Ya anlıyorlar aslında ama çok ilgilenmiyorlar yaşlı oldukları için çok rahat mı hareket edemiyorlar anlamadım annem kalkıp oturmuyor pek gerçi ama bence daha fazla ellerinden geliyordur

Ya benim oğlumda öyle sürekli emiyor o kadar sinir ediyo ki artık bu durum beni. Eşimin iş yeri 2 gün otele götürdü orda hepimizin bebeği yaşıt sadece uyuyacakları zaman emdiler bizim hep mememdeydi oteli memem açık gezdim artık denizde emzir yemekte emzir çayda emzir

Kızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistim hatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim

Eklentiler

• IMG_20210927_133258.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistim hatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim
Oyy hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Ve Allah yardımcın olsun Daha çok yeni galiba. Önceden böyle bir sonuç görmek için ne dua ederdim. Şimdi ödüm kopuyor

Hayırlı olsun inşallah,
Teşekkürler canım
Oyy hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Ve Allah yardımcın olsun Daha çok yeni galiba. Önceden böyle bir sonuç görmek için ne dua ederdim. Şimdi ödüm kopuyor
Teşekkürler canım amin İnşAllah evet çok yeni daha 3 haftalık , bakalim sağlıklı ilerleyecek mi kalbini duyana kadar kendimi hamile gibi hissedemiyorum ben araları yakın olsun istiyordum ben çünkü tayinci insanlarız ordan oraya sürekli hiç değil mi kardeşi olsun yoldaş olsun ilk zamanlar belki zorlanacagim ama ileride iyiki derim diye düşünüyorum

Hayırlı olsun canım diyordun ama sanki demi peş peşe istiyorum diye Rabbim güç kuvvet versin inşallah eşinin tepkisini çok merak ettim adamcağız birşey den habersiz,

Temmuz anneleri 2022de mi olcan şimdi vay be. Geçen test yaptım bende çift çizgi görcez diye çok korktuk eşimle

Hayırlı olsun canım diyordun ama sanki demi peş peşe istiyorum diye Rabbim güç kuvvet versin inşallah eşinin tepkisini çok merak ettim adamcağız birşey den habersiz,
Bir ara sizce kaç yaş olmalı diye soruyordum daha çok çok yeni 16 17 su yumurtlama 18 i çatlama oldu 18 i de bizim kızın doğum günüydü bu arada eşimin haberi çalışmalardan var bu ay başlamıştık zaten, hamileligide simdi geldim eve oturacağı yere kan tahlilini koydum icinede 2.kez baba oluyosun yazdım öyle öğrendi o pek istekli değildi erken diyordu öğrendi hala erken diyor o ayrı mevzu

Haziran olacak ALLAH kısmet ederse oda sezeryan olduğum için tam Haziranin 1, 2 si gibi gelir eğer sağlıklı devam edip vaktinde gelirse
allah hayırlı mübarek etsin. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤

bazen ben de gaza geliyorum yapmak için ama en ufak bir krizde unutuyorum o fikrimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…