- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.301
Amin İnşAllahallah hayırlı mübarek etsin. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤
bazen ben de gaza geliyorum yapmak için ama en ufak bir krizde unutuyorum o fikrimi
Hayırlı uğurlu olsun canım.Valla benim gözüm şimdilerde hiç ama hiççç yemiyor.belki 2.yaşında.beynen hiç hazır değilimKızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistimhatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim
O zamanda rahata kavuşup yapmam diye gazladim kendimiHayırlı uğurlu olsun canım.Valla benim gözüm şimdilerde hiç ama hiççç yemiyor.belki 2.yaşında.beynen hiç hazır değilim
Geçen gün hamile taytı geçti elime giydim. Zaten göbekte var rahatıma geldiTemmuz anneleri 2022de mi olcan şimdi vay be. Geçen test yaptım bende çift çizgi görcez diye çok korktuk eşimle
Evet mantık harika canım.amma ben de o g..t yok diyimO zamanda rahata kavuşup yapmam diye gazladim kendimizaten yorgunum 2 3 sene daha yorgun gezerim sonrasinda rahata kavuşurum İnşAllah
Artık ne zaman cesaret gelirse o zaman yaparsın sende canımEvet mantık harika canım.amma ben de o g..t yok diyim
Teşekkürler canımPapatya011 canım çok şaşkınım, ama zaten istiyormuşsun . O yüzden çok tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Birbirlerine yoldaş olsunlar inşallah
Aaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah değer düşük galiba ama işe bak unutmuşum bu konuları hepKızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistimhatta tamda kızımın doğum gününde oldu daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim
Kendimi gördümallah hayırlı mübarek etsin. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤
bazen ben de gaza geliyorum yapmak için ama en ufak bir krizde unutuyorum o fikrimi
B Bebekannesiii canım hadi bakalımsenden iyi haberleri bekliyoruz doğur bir tane, iki bebe kayınvaldenin üst katında koşturup dursunlar kayınvaldenin başı şişsin belki o zaman senden önce gider apartmandan
Amin İnşAllah canimAaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah değer düşük galiba ama işe bak unutmuşum bu konuları hepistiyormuydunuz siz bilerek isteyerek mı merak ettim bende bu kadar yorsa dahi bir delilikyapmak istiyorum bazende
Aynenn canım hatırlıyorumBir ara sizce kaç yaş olmalı diye soruyordumdaha çok çok yeni 16 17 su yumurtlama 18 i çatlama oldu 18 i de bizim kızın doğum günüydü bu arada eşimin haberi çalışmalardan var bu ay başlamıştık zaten, hamileligide simdi geldim eve oturacağı yere kan tahlilini koydum icinede 2.kez baba oluyosun yazdım öyle öğrendi o pek istekli değildi erken diyordu öğrendi hala erken diyor o ayrı mevzu
Valla şuan bende inanmıyorum hala bulantı ne zaman başlar o zaman derim hamileyim diyeAynenn canım hatırlıyorumbenim eşimde ikincide 5 aylıkken bile gerçek Hamile misin diyordu erkekler sanırım kabullenmekte zorlanıyor
6.haftadan sonra başlar canım ama her hamilelik bir olmaz belirtilerdeValla şuan bende inanmıyorum hala bulantı ne zaman başlar o zaman derim hamileyim diye
Evet 6 da başlamıştı canım ilkinde hem göğüs ağrısı hem bulantılar aynı zamanda başlamıştı bakalım şuan için tek belirtim film gibi uzun uzun rüya görmeye başladım kızımda da saçma sapan aksiyonlu rüyalar görmüştüm zaten birde uykum geliyordu bundada sanki uyku verdi gibi ama zaten uykusuz olduğum için çok anlayamadım onu bakalım ilerleyen haftalarda ne farklılıklar olacak6.haftadan sonra başlar canım ama her hamilelik bir olmaz belirtilerde
MaşAllah canım çok güzelsiniz rabbim bir ömür daim etsinEki Görüntüle 2923296
Bu arada kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümdü geçen hafta kapadokya da gün doğumu çekim yaptık 10.yıl için istemiştim az retörlı 12.yıla nasip oldu sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu hep bdv konusu açıyoruz grubun içinde mağlum
Bulantısız geçer inşallah canım benimEvet 6 da başlamıştı canım ilkinde hem göğüs ağrısı hem bulantılar aynı zamanda başlamıştı bakalım şuan için tek belirtim film gibi uzun uzun rüya görmeye başladım kızımda da saçma sapan aksiyonlu rüyalar görmüştüm zaten birde uykum geliyordu bundada sanki uyku verdi gibi ama zaten uykusuz olduğum için çok anlayamadım onu bakalım ilerleyen haftalarda ne farklılıklar olacak
Teşekkür ederim canımMaşAllah canım çok güzelsiniz rabbim bir ömür daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?