• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
allah hayırlı mübarek etsin. hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤

bazen ben de gaza geliyorum yapmak için ama en ufak bir krizde unutuyorum o fikrimi 🤧
Amin İnşAllah 🤲🏻❤️ banada geceleri geliyor o unutma hissi ama dedim cesaretini topla rabbim yardım eder beraber büyürler , seneye bu zaman şuan ki gibi kalamayacaklar çocuk doğana kadar baya buyuyecekler ALLAH izin verirse kendimi öyle motive ettim🥰

Kızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistim 😅🤭 hatta tamda kızımın doğum gününde oldu 😅 daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim 🤭
Hayırlı uğurlu olsun canım.Valla benim gözüm şimdilerde hiç ama hiççç yemiyor.belki 2.yaşında.beynen hiç hazır değilim 😓

Hayırlı uğurlu olsun canım.Valla benim gözüm şimdilerde hiç ama hiççç yemiyor.belki 2.yaşında.beynen hiç hazır değilim 😓
O zamanda rahata kavuşup yapmam diye gazladim kendimi 😅 zaten yorgunum 2 3 sene daha yorgun gezerim sonrasinda rahata kavuşurum İnşAllah 😅

Temmuz anneleri 2022de mi olcan şimdi vay be. Geçen test yaptım bende çift çizgi görcez diye çok korktuk eşimle
Geçen gün hamile taytı geçti elime giydim. Zaten göbekte var rahatıma geldi😊 Eşim gördü bu hamileyken giydiğin değil mi diyor?Ne oldu dedim korktun mu🤣 Ne korkucam 2 çocuğa da bakamıcaksam diyor😋 Ben korkuyorum ama bakamam Allah isteyene versin😊

Bugün uyuyor diye biraz kış hazırlığı yapayım dedim. Daha yeni başladım ki uyandı🙄 Mıy mıy burnumdan geldi. Yarım yamalak yapmaya çalıştık kafam şişti. Yetmiyormuş gibi saksıdaki toprağı eşelemiş yere😔 üstüne süpürge yaptık o yorgunlukla. Daha yemek yapılcak kucağımdan inmiyor. Uyku desen hiç niyeti yok🤨

Papatya011 Papatya011 canım çok şaşkınım, ama zaten istiyormuşsun . O yüzden çok tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Birbirlerine yoldaş olsunlar inşallah
Teşekkürler canım 🥰 bayadir kafamda olan bir konuydu bu ay cesaretlendim hayırlısı olsun İnşAllah 🤭

Kızlar burda benim gibi başka bir deli var mı bilemiyorum ama ben bile bile bir işe kalkistim 😅🤭 hatta tamda kızımın doğum gününde oldu 😅 daha kocamın haberi yok şuan işteyim size yazayım dedim 🤭
Aaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah değer düşük galiba ama işe bak unutmuşum bu konuları hep🤗 istiyormuydunuz siz bilerek isteyerek mı merak ettim bende bu kadar yorsa dahi bir delilikyapmak istiyorum bazende 😂😂

B Bebekannesiii canım hadi bakalım 😁 senden iyi haberleri bekliyoruz😁 doğur bir tane, iki bebe kayınvaldenin üst katında koşturup dursunlar kayınvaldenin başı şişsin belki o zaman senden önce gider apartmandan😁
🤣🤣🤣🤣 bir ordu çocuk da koştursa evinde yine de bu apartmanı terkedip gitmez o.alışmış alt katındaki kiracılara çok afedersin şey gibi davranmaya.ben onu burda bırakıp gidecem 🤣🤣🤣🤣şaka bi yana eşim zaten hadi ikinciyi yapalım diyip duruyor da benim kafa henüz ikinciyi kaldıracak durumda değil 🤦‍♀️🤦‍♀️ 😴 😴 😴

Aaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah değer düşük galiba ama işe bak unutmuşum bu konuları hep🤗 istiyormuydunuz siz bilerek isteyerek mı merak ettim bende bu kadar yorsa dahi bir delilikyapmak istiyorum bazende 😂😂
Amin İnşAllah canim 🥰 evet düşük çünkü çok küçük daha canım adet tarihime 5 gün var 😅 isteyerek oldu ovulasyon testi bile aldım o şekilde denedik 😅 sende yap bir delilik beni yalnız bırakmayın 😅

Bir ara sizce kaç yaş olmalı diye soruyordum 🤭 daha çok çok yeni 16 17 su yumurtlama 18 i çatlama oldu 18 i de bizim kızın doğum günüydü bu arada 😅 eşimin haberi çalışmalardan var bu ay başlamıştık zaten, hamileligide simdi geldim eve oturacağı yere kan tahlilini koydum icinede 2.kez baba oluyosun yazdım öyle öğrendi 😅 o pek istekli değildi erken diyordu öğrendi hala erken diyor o ayrı mevzu 😅
Aynenn canım hatırlıyorum 😊 benim eşimde ikincide 5 aylıkken bile gerçek Hamile misin diyordu erkekler sanırım kabullenmekte zorlanıyor 😂😂

IMG_20210927_225921_342.jpg

Bu arada kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümdü geçen hafta kapadokya da gün doğumu çekim yaptık 10.yıl için istemiştim az retörlı 12.yıla nasip oldu sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu hep bdv konusu açıyoruz grubun içinde mağlum😂😂

6.haftadan sonra başlar canım ama her hamilelik bir olmaz belirtilerde🤰🏻
Evet 6 da başlamıştı canım ilkinde hem göğüs ağrısı hem bulantılar aynı zamanda başlamıştı bakalım şuan için tek belirtim film gibi uzun uzun rüya görmeye başladım kızımda da saçma sapan aksiyonlu rüyalar görmüştüm zaten birde uykum geliyordu bundada sanki uyku verdi gibi ama zaten uykusuz olduğum için çok anlayamadım onu bakalım ilerleyen haftalarda ne farklılıklar olacak 🥰

Eki Görüntüle 2923296
Bu arada kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümdü geçen hafta kapadokya da gün doğumu çekim yaptık 10.yıl için istemiştim az retörlı 12.yıla nasip oldu sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu hep bdv konusu açıyoruz grubun içinde mağlum😂😂
MaşAllah canım çok güzelsiniz rabbim bir ömür daim etsin 🥰

Evet 6 da başlamıştı canım ilkinde hem göğüs ağrısı hem bulantılar aynı zamanda başlamıştı bakalım şuan için tek belirtim film gibi uzun uzun rüya görmeye başladım kızımda da saçma sapan aksiyonlu rüyalar görmüştüm zaten birde uykum geliyordu bundada sanki uyku verdi gibi ama zaten uykusuz olduğum için çok anlayamadım onu bakalım ilerleyen haftalarda ne farklılıklar olacak 🥰
Bulantısız geçer inşallah canım benim🥰
MaşAllah canım çok güzelsiniz rabbim bir ömür daim etsin 🥰
Teşekkür ederim canım 🥰

Back