• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amin İnşAllah canim 🥰 evet düşük çünkü çok küçük daha canım adet tarihime 5 gün var 😅 isteyerek oldu ovulasyon testi bile aldım o şekilde denedik 😅 sende yap bir delilik beni yalnız bırakmayın 😅
Bir buçuk yaşına girmeden kadar delilik yapmak istemiyorum😂🤪 bide yazın hamile kalmam gerek. tekrar son zamanları yaza denk gelsin istemiyorum sıcak bir ildeyim😂😂

Eki Görüntüle 2923296
Bu arada kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümdü geçen hafta kapadokya da gün doğumu çekim yaptık 10.yıl için istemiştim az retörlı 12.yıla nasip oldu sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu hep bdv konusu açıyoruz grubun içinde mağlum😂😂
Çok güzelsiniz çok. Nice güzel birlikte yillarıniz olsun 🥰

Bir buçuk yaşına girmeden kadar delilik yapmak istemiyorum😂🤪 bide yazın hamile kalmam gerek. tekrar son zamanları yaza denk gelsin istemiyorum sıcak bir ildeyim😂😂
Ben ona göre ayarladım yazın haberlerde sıcaklık rekoru kıran sehirdeyim 😅 sıcak tam gelmeden bitmiş olsun hamilelik diye 😅 yaz ayına bir ayı bile denk gelmiyor İnşAllah sağlıklı ilerlerse😅

Valla şuan bende inanmıyorum hala bulantı ne zaman başlar o zaman derim hamileyim diye 😅
Benim bulantılarım daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı 🤮
Eki Görüntüle 2923296
Bu arada kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümdü geçen hafta kapadokya da gün doğumu çekim yaptık 10.yıl için istemiştim az retörlı 12.yıla nasip oldu sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu hep bdv konusu açıyoruz grubun içinde mağlum😂😂
MaşAllahh canım sanki 12 yıl değil de yeni evleniyormuşçasına Allah nazarlardan saklasın sizi 🤲🤲🤲 kapalılık da gerçekten de çok yakışmış 🧿

Uyku işini çözen ben şunu yaptım artık saat başı uyanmıyor diyen var mı
Canım ben çözdüm gibi bir şey.benimki gecede milyonkez uyanıyordu.aslında aç olmadığını ve beni oyuncak yaptığını annem ve ablalarım söyledi.hiç oralı olma biraz ağlar direnir ama maximum 3 gün sonra bidaha uyanmaz dediler.şu anda gecede max 2 kez uyanıyor.ama çok ağladı onu da dipnot olarak geçeyim.ve eşime böyle yapacam ağlayacak bak ona göre dememe rağmen tartışmıştık.şu anda o da durumdan çok memnun.çünkü düzen denen bir şey yoktu 1 senedir.

Ben ona göre ayarladım yazın haberlerde sıcaklık rekoru kıran sehirdeyim 😅 sıcak tam gelmeden bitmiş olsun hamilelik diye 😅 yaz ayına bir ayı bile denk gelmiyor İnşAllah sağlıklı ilerlerse😅
MaşAllah canım resmen fizibilite raporunu çıkarıp adım adım ilerlemiş gibisin 🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 2923296
Maşallah canım,çok güzelsiniz, eşine de helal olsun, ben eşimi gün içinde bir selfie çekmeye bile ikna edemem😁 adam senin için gün doğumunda foto çekimi yapmış. Şaka bir yana, daim olsun Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin, elleriniz hiç ayrılmasın

Uyku işini çözen ben şunu yaptım artık saat başı uyanmıyor diyen var mı
BEnde yanımda yatırıyorum canım.. Yanlış belki ama napıyım 😔 gece mememden yatağına koyduğum an uyanıyordu. Gün içerisinde uykusuzluktan mide bulantısı yaşıyordum, tansiyonum düşüyordu. Sonsuza dek yanımda yatmayacak ya elbet çıkacak diye düşünüyorum. Şimdi de tamamen bitmedi ama daha az uyanıyor

Çok güzelsiniz çok. Nice güzel birlikte yillarıniz olsun 🥰
Teşekkür ederim canım 🥰

MaşAllahh canım sanki 12 yıl değil de yeni evleniyormuşçasına Allah nazarlardan saklasın sizi 🤲🤲🤲 kapalılık da gerçekten de çok yakışmış 🧿

Canım ben çözdüm gibi bir şey.benimki gecede milyonkez uyanıyordu.aslında aç olmadığını ve beni oyuncak yaptığını annem ve ablalarım söyledi.hiç oralı olma biraz ağlar direnir ama maximum 3 gün sonra bidaha uyanmaz dediler.şu anda gecede max 2 kez uyanıyor.ama çok ağladı onu da dipnot olarak geçeyim.ve eşime böyle yapacam ağlayacak bak ona göre dememe rağmen tartışmıştık.şu anda o da durumdan çok memnun.çünkü düzen denen bir şey yoktu 1 senedir.
Eşimin kuzenide öyle diyor lan 30una gelmeden 12yıllık evliler neyin kafasınız siz diyor😂😂 teşekkür ederim 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤗
Maşallah canım,çok güzelsiniz, eşine de helal olsun, ben eşimi gün içinde bir selfie çekmeye bile ikna edemem😁 adam senin için gün doğumunda foto çekimi yapmış. Şaka bir yana, daim olsun Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin, elleriniz hiç ayrılmasın
Valla bende bu çene varken diyim😜 işin şakası düğün çekimi yaptığımızda gidip almadı zorla yolladığım da da fotocu dükkanı kapamış öylece kalmıştı😏 bende yıllardır bunu dile getirdim 10.yılda çekim istiyorum die elbiseyi 10.yılda askere giderken aldık istanbuldan 2yıl bekletti sağolsun en son ben fotocuyu felan ayarladım yok diyemedi 😂😂
Bu arada ben 27saat hiç uyumadım beyimiz akşam 10.30dan 3e kadar uyudu bana şu saatte yaptığına bakale gören olsa ne der 3çocuğumuz var bizim falan die sohranıp durdu ama ben kazandım🤭😂 balon için gittik gün doğumunada şansa balonda kalkmadı hah gördün mü diyor sabahın körü olmadan geldik noldu die hemen fotocu arkadaşımdı üzülmeyin seneye bizden balon çekeriz dedi 😂😂😂

ben o kadar kış annesi olmak istiyorum ki denk gelecek aylar hariç birlikte olmayacağım. o kadar nokta atışı yapmak istiyorum yani. aralık ocak şubat bi ihtimal mart olsa misssss 😍😍😍

tabii allah nasip ederse 🤲🏻

Ayy seninki de kötüymüş benim öğrendikten 2 hafta sonra başlamıştı
MaşAllah canım resmen fizibilite raporunu çıkarıp adım adım ilerlemiş gibisin 🤣🤣🤣
Öyle oldu bak her detayı düşündüm 😅
Canım Haziran annesi olunca bizi unutma buralarda❣️
Haziran annesi olsamda ilk baş Eylül annesiyim zaten ilk göz ağrım unutmam 🤭 hem onunda yaşı büyusede yine ona göre derdi olacak gelir sorarım size 🤭

Ooo harikaaa ama gaza gelmemliyim aklıma girdin zaten😂 gece eşime yaparsak mı delilik dedim hayirrr diye bağırıp kaçtı🤨

Nasıl yaptın anlat gozunu seveyim😂 yanımızdaki oda onun yatağına koyuyorum 10 gibi uyuyor. 12 den sonra bir ara başlıyor mesai sonra sürekli odaya mekik dokuyorum zaten kalkıyor ayağa yatağında, bazen mememi tutuyor gözü kapalı .emziriyorum uyuyor bazen okadar çok uyanıyor ki yatağınıza alıyorum artık kalkamiyorum

Ruzgaressedee Ruzgaressedee aynen benim kocamda öyle valla o değilde bende usenirim o Mirinn kirin ederse. Sana kocaman maşallah

ben o kadar kış annesi olmak istiyorum ki denk gelecek aylar hariç birlikte olmayacağım. o kadar nokta atışı yapmak istiyorum yani. aralık ocak şubat bi ihtimal mart olsa misssss 😍😍😍

tabii allah nasip ederse 🤲🏻
Ayy evet harika olurrr ama ben balık burcu doğurmak istemiyorum benim gibi😂😂

Back