- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.241
Normalde hep düzenlimisin canım ben hep 40-45gün arası olur mesela yazın 3ay regl olmadım ama benim her yaz öyle gerçi bu ay tam bir ayda oldum eşim daha yeni abdest almadın mı sen diyor 10gün regl sürünceHastalığım 10 gün gecikti başına gelen var dimi korkmamam lazım normal
Valla canım Allah yar ve yardımcın olsun bizde geçenlerde eş ailesi yüzünden atıştık bide gece bir ve balkondayız sesler baya yükseldi napmamı beklion siliyimmi onları diyor ben sil demiyorum ama mesafeyi ayarla diyor onlar diyince sende de diyor ben onların seviyesinde olmak istemiyorum özellik bacısının cahil o diyor cahilse nie nişanlandı dedim hıp kaldı ama çok ah ettim görümceme çıkıyorda anlıyorlarmıAh canım ah hem de ne kadar zor.bugün sabaha karşo yine eşimle birbirimize girdik.oğlum sabaha karşı yine çok ağladı.susmadı bi türlü.neyse zorla uyutup odaya geçtiğimde kv aradığını gördüm.eşimin de uykusu kaçmıştı.ona coştum anana söyle çocuk ağladığında bidaha beni aramasın şu kapıya gelmesin yeter artık.eşimin verdiği cevap da şu:açma telefonunu.biz bu noktaya oğlumuzun sürekli ağlamasjndan ve annenin de sürekli ordan burdan bu olaya müdahale etmesinden dolayı gelmedik mi? Çocuk ağlıuor ben zaten sinirlerim tepemdeyken anan neden arıyor?aramasın,duymasın,görmesin yeterrrrrrrr diye bağırdım.mahallenşn ortasında bana bağırıp hızını alamayıp annemi arayıp ağzına geleni sayıp bizi bu noktaya getiriyor ve yine yaptıklarından ders almayıp beni arıyor.aramasın diyip odayı terkettim.bugğn akşam ablamda kalacam.otursun düşünsün bakalım anası mı yoksa biz mi? Gerçekten artık büyük bir çıkmazdayım.ne yapacağımı şaşırdım.bir cahille uğraşmak kadar zor bir şey yokmuş.