• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu salatalık gibi bir şey daha bulsak sırtımız yere gelmez😂 akşam oldu şimdi ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum. Siz ne yiyeceksiniz? Biraz fikir verelim brbirimize:)
Ben havuc ve s
İlaç kullanmaya başlamadan önce bende sadece salatalık yiyordum en son onu da kusunca hiç bişey yiyemez olmuştum 😑çok şükür şimdi herşey yiyorum
Bende carsambaya kadar idare etmeye calisiyom dokyora solucem insallah verir bulanti icin bisiler😊

Kuzum sinirden nasıl ağladım anlatamam. Yarın anneme geçicem.o bakicak bi kaç gün kendime gelene kdr ateşim.hala yok inşallah çıkmaz tek.korkum.o 😞
Canim cok gecmis olsun seni znlayabiliom bende cok kotu olmustum bogazin aciyosa elma sirkesi ile gargara yap ayrica bol bol portakal ve mandalina yemeye calis ben parol dahi icmemistim ne olur ne olmaz korkmustum cok basindayim diye hamileligin.. sabaha kadar agladigimi biliom Allahim ne olur acidan yoruldum bu aciyi agriyi al diye yalvardim dikkat et kendine😔

Canim cok gecmis olsun seni znlayabiliom bende cok kotu olmustum bogazin aciyosa elma sirkesi ile gargara yap ayrica bol bol portakal ve mandalina yemeye calis ben parol dahi icmemistim ne olur ne olmaz korkmustum cok basindayim diye hamileligin.. sabaha kadar agladigimi biliom Allahim ne olur acidan yoruldum bu aciyi agriyi al diye yalvardim dikkat et kendine😔
Kuzum.sirke var aslında gargara yapiyim hemen. anneme geçicem yarın bu.gunu atlayim Tek duam ateş çıkmasın çekeceğim aciyada raziyim. Bebeğe bisey olmasın yeter ki

Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?

İyi akşamlar kızlar dün akşam ilk kez progestan kullandım yatmadan önce, sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım ama akıntı ağrı vs. Olmadı tüm gün (şükür)
Progestanı ilk kullanımdan sonra böyle bir durum normal mi sizce?

Kuzum.sirke var aslında gargara yapiyim hemen. anneme geçicem yarın bu.gunu atlayim Tek duam ateş çıkmasın çekeceğim aciyada raziyim. Bebeğe bisey olmasın yeter ki
Çok çok geçmiş olsun ya. Hastalık bebek varken daha kötü. Ilık duş al dinlen bol bol canım
Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Benim 1 çıkmıştı canım tek kullanımlık toz verdi. İyi geldi o. Sana da muhakkak bir şey verir doktorun. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir şey maalesef. 3 litre su iç, sık tuvalete git, ayağını ve bacaklarını sıcak tut. Geçmiş olsun şimdiden 🌸
Bu arada kizlar dr randevuyu 26 subata verdi 2 li tarama icin gidecegim
Hadi hayırlısı bakalım 🌸 benim de 1 ay sonra randevum. 🤗

kızlar spor yapan var mı aranızda? ben araştırıp zararsız gebelikte yapılabilecek şeyler bakınacağım. hem çok kilo almak istemiyorum zaten kilom var hem de belki doğumda kolaylık olur.
Ben gebeliği öğrenmeden 1 gün önce fitnessa kaydolmuştum. Eğitmene ölçüm için gittiğimde söyledim ve dr. Raporu olmadan gelemezsin dedi, o günlük hafif tempoda yürüyüş yaptırdı. Dün de gittim bu sefer raporlu olarak ve yürüyüşe devam ettirdi. Hamile yogasını öneriyor bir de

Ben gebeliği öğrenmeden 1 gün önce fitnessa kaydolmuştum. Eğitmene ölçüm için gittiğimde söyledim ve dr. Raporu olmadan gelemezsin dedi, o günlük hafif tempoda yürüyüş yaptırdı. Dün de gittim bu sefer raporlu olarak ve yürüyüşe devam ettirdi. Hamile yogasını öneriyor bir de
Kiz sen progestan kullanmiyor musun ne yürüyüşü aman bak dikkat et

yürüyüşten başkası yalan yani.

Güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏻 merakla bekliyoruz :KK200::anneadayı:😍
Teşekkür ler. Muayene olamadım maalesef.devletten saat 4 .20 de randevu almıştım. 10 dj yakin gittim. 15 dj once gelecekmiş felan.doktr odasından çıkmış başka yerde. Biz yanına gittik tahlil sonuçları iyi çıkmış .ayaküstü muayene etti diyelim.gecen hafta da kalp atışı duymuştuk dedi.iki hafta sonra istedi

Back