- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.641
Ben havuc ve sBu salatalık gibi bir şey daha bulsak sırtımız yere gelmezakşam oldu şimdi ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum. Siz ne yiyeceksiniz? Biraz fikir verelim brbirimize:)
Bende carsambaya kadar idare etmeye calisiyom dokyora solucem insallah verir bulanti icin bisilerİlaç kullanmaya başlamadan önce bende sadece salatalık yiyordum en son onu da kusunca hiç bişey yiyemez olmuştumçok şükür şimdi herşey yiyorum
Kuzum sinirden nasıl ağladım anlatamam. Yarın anneme geçicem.o bakicak bi kaç gün kendime gelene kdr ateşim.hala yok inşallah çıkmaz tek.korkum.oÇOKÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET KENDİNE BOL BOL MEYVE YEMEYE ÇALIŞ C VİTAMİNİ
Aynen havucu rendeliyom biraz tuzluyom oda iyi gelio hem bebek icin de iyimis sanirimA evet havuç de mantıklı, hem sebze yerine de geçer. Geçen yemiştim hiç dokunmamıştı, biraz daha ağırlı vereyim havuca:)
Canim cok gecmis olsun seni znlayabiliom bende cok kotu olmustum bogazin aciyosa elma sirkesi ile gargara yap ayrica bol bol portakal ve mandalina yemeye calis ben parol dahi icmemistim ne olur ne olmaz korkmustum cok basindayim diye hamileligin.. sabaha kadar agladigimi biliom Allahim ne olur acidan yoruldum bu aciyi agriyi al diye yalvardim dikkat et kendineKuzum sinirden nasıl ağladım anlatamam. Yarın anneme geçicem.o bakicak bi kaç gün kendime gelene kdr ateşim.hala yok inşallah çıkmaz tek.korkum.o
Bende sordum cevap yok hala merak ettim bendeCANIM NE YAPTIN HABER VERMEDİN MERAKTAYIZ SENİ BEKLİYORUZ
Kuzum.sirke var aslında gargara yapiyim hemen. anneme geçicem yarın bu.gunu atlayim Tek duam ateş çıkmasın çekeceğim aciyada raziyim. Bebeğe bisey olmasın yeter kiCanim cok gecmis olsun seni znlayabiliom bende cok kotu olmustum bogazin aciyosa elma sirkesi ile gargara yap ayrica bol bol portakal ve mandalina yemeye calis ben parol dahi icmemistim ne olur ne olmaz korkmustum cok basindayim diye hamileligin.. sabaha kadar agladigimi biliom Allahim ne olur acidan yoruldum bu aciyi agriyi al diye yalvardim dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun kendine dikkat cnm inşallah bir an önce atlatırsınKuzum sinirden nasıl ağladım anlatamam. Yarın anneme geçicem.o bakicak bi kaç gün kendime gelene kdr ateşim.hala yok inşallah çıkmaz tek.korkum.o
34 yuksek bi rakam ilac verir dr buyuk ihtimalSelam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Çok çok geçmiş olsun ya. Hastalık bebek varken daha kötü. Ilık duş al dinlen bol bol canımKuzum.sirke var aslında gargara yapiyim hemen. anneme geçicem yarın bu.gunu atlayim Tek duam ateş çıkmasın çekeceğim aciyada raziyim. Bebeğe bisey olmasın yeter ki
Benim 1 çıkmıştı canım tek kullanımlık toz verdi. İyi geldi o. Sana da muhakkak bir şey verir doktorun. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık rastlanan bir şey maalesef. 3 litre su iç, sık tuvalete git, ayağını ve bacaklarını sıcak tut. Geçmiş olsun şimdidenSelam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Hadi hayırlısı bakalımBu arada kizlar dr randevuyu 26 subata verdi 2 li tarama icin gidecegim
Aa benim de 27 şubat, hayırlı haberler alalım inşallah amin,Bu arada kizlar dr randevuyu 26 subata verdi 2 li tarama icin gidecegim
Ben gebeliği öğrenmeden 1 gün önce fitnessa kaydolmuştum. Eğitmene ölçüm için gittiğimde söyledim ve dr. Raporu olmadan gelemezsin dedi, o günlük hafif tempoda yürüyüş yaptırdı. Dün de gittim bu sefer raporlu olarak ve yürüyüşe devam ettirdi. Hamile yogasını öneriyor bir dekızlar spor yapan var mı aranızda? ben araştırıp zararsız gebelikte yapılabilecek şeyler bakınacağım. hem çok kilo almak istemiyorum zaten kilom var hem de belki doğumda kolaylık olur.
Çok çok geçmiş olsun ya. Hastalık bebek varken daha kötü. Ilık duş al dinlen bol bol canım
Kiz sen progestan kullanmiyor musun ne yürüyüşü aman bak dikkat etBen gebeliği öğrenmeden 1 gün önce fitnessa kaydolmuştum. Eğitmene ölçüm için gittiğimde söyledim ve dr. Raporu olmadan gelemezsin dedi, o günlük hafif tempoda yürüyüş yaptırdı. Dün de gittim bu sefer raporlu olarak ve yürüyüşe devam ettirdi. Hamile yogasını öneriyor bir de
Gecmis olsun canim kusburnu cayi iyi geliyor diyorlar bi de okyanus suyu aldim benim burnum tikanmisti iyi geldi
Teşekkür ederim canım inşallah biran önce geçer
yürüyüşten başkası yalan yani.Ben gebeliği öğrenmeden 1 gün önce fitnessa kaydolmuştum. Eğitmene ölçüm için gittiğimde söyledim ve dr. Raporu olmadan gelemezsin dedi, o günlük hafif tempoda yürüyüş yaptırdı. Dün de gittim bu sefer raporlu olarak ve yürüyüşe devam ettirdi. Hamile yogasını öneriyor bir de
Teşekkür ler. Muayene olamadım maalesef.devletten saat 4 .20 de randevu almıştım. 10 dj yakin gittim. 15 dj once gelecekmiş felan.doktr odasından çıkmış başka yerde. Biz yanına gittik tahlil sonuçları iyi çıkmış .ayaküstü muayene etti diyelim.gecen hafta da kalp atışı duymuştuk dedi.iki hafta sonra istediGüzel haberlerle gel inşallahmerakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?