• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Inşallah canım bekliyorum.su anlık.bisey yok inşallah olmazda
Papatyaa nın dediği gibi parol iç, ben de başlarda olmuştum azıcık daha kötüye gittiğimi farkettiğim an parol içtim. Çok ilerlerse parol da fayda etmeyebilir onun için sınırını çok zorlamadan parol iç, ben içip yatmıştım baya iyi gelmişti toparlamıştım. Çok geçmiş olsun.

Papatyaa nın dediği gibi parol iç, ben de başlarda olmuştum azıcık daha kötüye gittiğimi farkettiğim an parol içtim. Çok ilerlerse parol da fayda etmeyebilir onun için sınırını çok zorlamadan parol iç, ben içip yatmıştım baya iyi gelmişti toparlamıştım. Çok geçmiş olsun.
Bu gece icicem olmadı canım bakalım ıhlamur da yapayım baktım olmuyor yarın kendi dr uma giderim.

Kızlar çok fena grip oldum. Ateşim.yok şu an allaha şükür ama felaket derecede tüm kemiklerim.agriyor nasıl geçecek bu 😞 ve ateşim çıkarsa ne yapmalıyım hiç bi bilgimde yok
Cok gecmis olsun 😥 Ateşin 39 dereceyi geçmesi bebek için sıkıntı olabiliyormuş, o yuzden ateşi yakın takip edin yukselecek gibi olursa hemen parol için olmazsa da hastaneye basvurun, bol bol su için, ılık duş ve eklem yerlerine ıslak havlularla kompres iyi geliyor, benim de başıma geldi gebeliği yeni ogrendigimde, cok gecmis olsun tekrar

Cok gecmis olsun 😥 Ateşin 39 dereceyi geçmesi bebek için sıkıntı olabiliyormuş, o yuzden ateşi yakın takip edin yukselecek gibi olursa hemen parol için olmazsa da hastaneye basvurun, bol bol su için, ılık duş ve eklem yerlerine ıslak havlularla kompres iyi geliyor, benim de başıma geldi gebeliği yeni ogrendigimde, cok gecmis olsun tekrar
Teşekkür ederim canım şu an ateş çıkmaması için elimden.geleni yapıyorum. Duruma gore kötü olucak gibi olursam dr a gidebilirim. Şu an için ateşim yok tek duam çıkmaması 🙏🙏

Back