- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.621
Yok canım çok şükür olmadıAteş falan olmusmuydu canım peki.sende ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım çok şükür olmadıAteş falan olmusmuydu canım peki.sende ?
Inşallah olmaz canım. Tek korkum bebise bisey olmasıYok canım çok şükür olmadı
İnşallah bişey olmaz canım ateşinin yükseldiğini hissedersen ılık banyo yap veya parol iç iyi gelmezse hemen doktora gidersin müdahale ederler merak etmeInşallah olmaz canım. Tek korkum bebise bisey olması
Inşallah canım bekliyorum.su anlık.bisey yok inşallah olmazdaİnşallah bişey olmaz canım ateşinin yükseldiğini hissedersen ılık banyo yap veya parol iç iyi gelmezse hemen doktora gidersin müdahale ederler merak etme
İnşallah canım kendine dikkat et ,bebişe deInşallah canım bekliyorum.su anlık.bisey yok inşallah olmazda
Afiyet olsun bak benimde canim istedi kalkip bende yiyimAz önce tavsiyenle yedim canım tuzladım bide iyi geldi teşekkür ederim
Papatyaa nın dediği gibi parol iç, ben de başlarda olmuştum azıcık daha kötüye gittiğimi farkettiğim an parol içtim. Çok ilerlerse parol da fayda etmeyebilir onun için sınırını çok zorlamadan parol iç, ben içip yatmıştım baya iyi gelmişti toparlamıştım. Çok geçmiş olsun.Inşallah canım bekliyorum.su anlık.bisey yok inşallah olmazda
Bu gece icicem olmadı canım bakalım ıhlamur da yapayım baktım olmuyor yarın kendi dr uma giderim.Papatyaa nın dediği gibi parol iç, ben de başlarda olmuştum azıcık daha kötüye gittiğimi farkettiğim an parol içtim. Çok ilerlerse parol da fayda etmeyebilir onun için sınırını çok zorlamadan parol iç, ben içip yatmıştım baya iyi gelmişti toparlamıştım. Çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun bak benimde canim istedi kalkip bende yiyim
Ben havuc ve salatalik yiyom hepBu salatalık gibi bir şey daha bulsak sırtımız yere gelmez akşam oldu şimdi ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum. Siz ne yiyeceksiniz? Biraz fikir verelim brbirimize:)
Ben havuc ve salatalik yiyom hepBu salatalık gibi bir şey daha bulsak sırtımız yere gelmez akşam oldu şimdi ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum. Siz ne yiyeceksiniz? Biraz fikir verelim brbirimize:)
İlaç kullanmaya başlamadan önce bende sadece salatalık yiyordum en son onu da kusunca hiç bişey yiyemez olmuştum çok şükür şimdi herşey yiyorumBen havuc ve salatalik yiyom hep
Cok gecmis olsun Ateşin 39 dereceyi geçmesi bebek için sıkıntı olabiliyormuş, o yuzden ateşi yakın takip edin yukselecek gibi olursa hemen parol için olmazsa da hastaneye basvurun, bol bol su için, ılık duş ve eklem yerlerine ıslak havlularla kompres iyi geliyor, benim de başıma geldi gebeliği yeni ogrendigimde, cok gecmis olsun tekrarKızlar çok fena grip oldum. Ateşim.yok şu an allaha şükür ama felaket derecede tüm kemiklerim.agriyor nasıl geçecek bu ve ateşim çıkarsa ne yapmalıyım hiç bi bilgimde yok
Teşekkür ederim canım şu an ateş çıkmaması için elimden.geleni yapıyorum. Duruma gore kötü olucak gibi olursam dr a gidebilirim. Şu an için ateşim yok tek duam çıkmamasıCok gecmis olsun Ateşin 39 dereceyi geçmesi bebek için sıkıntı olabiliyormuş, o yuzden ateşi yakın takip edin yukselecek gibi olursa hemen parol için olmazsa da hastaneye basvurun, bol bol su için, ılık duş ve eklem yerlerine ıslak havlularla kompres iyi geliyor, benim de başıma geldi gebeliği yeni ogrendigimde, cok gecmis olsun tekrar
Naptin kontrolun nasil gectiBenimde bugün 4 de canm. İnşallah güzel haberler alırız.
ÇOKÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİKKAT ET KENDİNE BOL BOL MEYVE YEMEYE ÇALIŞ C VİTAMİNİKızlar çok fena grip oldum. Ateşim.yok şu an allaha şükür ama felaket derecede tüm kemiklerim.agriyor nasıl geçecek bu ve ateşim çıkarsa ne yapmalıyım hiç bi bilgimde yok
Ben havuc ve salatalik yiyom hep
CANIM NE YAPTIN HABER VERMEDİN MERAKTAYIZ SENİ BEKLİYORUZAllah razı olsun ♥ canm.insallah
A evet havuç de mantıklı, hem sebze yerine de geçer. Geçen yemiştim hiç dokunmamıştı, biraz daha ağırlı vereyim havuca:)Ben havuc ve salatalik yiyom hep