• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar. Benim de sat 25 Aralık. 27 ocakta betahcg 30,74 idi. İki gün sonra da 86,87 çıktı. 12 şubatta randevum var. Kanama lekelenme yok ama idrar testleri geçen haftaya göre silik çıkıyor. Değerim mi düşüyor acaba? Yarın sağlık ocağında kan vericem de merak ettim

bence herkesi aynı şekilde değerlendirmeyin benim ablamın hamileliği de öyle geçti 1 hafta geridendi çok şükür şuan yeğenim 7 aylık
Zaten benim kastettiğim geriden gelmesi değil. O normal, adet döngüsüne bağlı olarak kişiden kişiye değişebiliyor. Benim dediğim ilk ölçümden sonra yapılanlar arasında fark olması. Gelişme geriliği gibi. Başlangıçta 3-5 günlül fark gibi göründü ama sonuç olumsuz oldu.

A
Yeni ben canm63 den 60 kiloya düştüm.marul yiyebiliyor um desem. Hiç birşey almıyor midem. Fena😔
Tv de hiçbir yerde yemek görmeye tahammül edemiyorum türk kahvesinin kokusundan öyle tiksiniyorum ki düşünmek bile istemiyorum iki haftadır çok kötüyüm :( ne zamana kadar surer ki

Anlatmaya çalıştığımı yanlış anlamışsınız. Geriden gelmesinde zaten bir problem yok. O çok normal. 2 hafta geriden gelen de olabiliyor. Burda bir sorun yok.
şu şekilde olabilir benim ilk gebeliğimde ilk kontrolde ölçüm normal çıktı 2 . kontrole lekelenmem oldu ölçüm geri haftalarla uyumlu idi bebek oluşmamıştı kese gerilemişti düşük oldu

Kizlar bugun dahileyeyw gittim
progestan karaciger enzimlerini yukseltiyomus. Ben bide 3 kez alyorum 200 mglik. Kullananlar degerlerine baktirsin sık sık insallah birakinca iyice duser değerler

Kızlar çok fena grip oldum. Ateşim.yok şu an allaha şükür ama felaket derecede tüm kemiklerim.agriyor nasıl geçecek bu 😞 ve ateşim çıkarsa ne yapmalıyım hiç bi bilgimde yok

Kızlar çok fena grip oldum. Ateşim.yok şu an allaha şükür ama felaket derecede tüm kemiklerim.agriyor nasıl geçecek bu 😞 ve ateşim çıkarsa ne yapmalıyım hiç bi bilgimde yok
Bol meyve yemeye çalış canım bir de ıhlamur içmemizde sakınca yokmuş bal ile tatlandırabilirsin ❤️

Ateş için tabi önce doktora gitmeni tavsiye ederim ama parol ve ılık banyo da iyi gelecektir 🌸geçmiş olsun

Bol meyve yemeye çalış canım bir de ıhlamur içmemizde sakınca yokmuş bal ile tatlandırabilirsin ❤️
Eşime aldiricam ıhlamur. Zencefile iyi geliyor diye biliyorum onunda.sakincasi yoktu sanırım. Meyvede yiyorum aslında ama olacak var ya. Eşimden geçti zaten bana.

Eşime aldiricam ıhlamur. Zencefile iyi geliyor diye biliyorum onunda.sakincasi yoktu sanırım. Meyvede yiyorum aslında ama olacak var ya. Eşimden geçti zaten bana.
Aile de biri hastaysa illa ki geçiyor canım ben de yeni yeni iyileştim portakal özellikle kivi daha faydalı☺️

Back