• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Saol canım.çok soru sorıyor çoooooook.onun sorularından bıktım usandım
Eviniz tez zaamanda bitsin kurtul inşallah canım. Ayrı ev, ayrı bütçe olduğumuzu bir kabul edemiyorlar. Ben inanır mısın kendi öz babamın bile maaşını bilmem, ne haddime neden sorayım ki ..ama maaşallah kayınvaldeler utanmasalar maaşları ellerine verelim de onlar bize harçlık versin isteyecekler

2 gündür hiç uyumuyor gözler gidiyor ama vucutta bi enerji patlaması. Dün artık hastalıktan yorgunluktan bitap düştüm babası arabayla gezdirdi geldi uyudu şimdi çıktılar yine arabada da uyumamış hastayken çok zormuş normalde bile zorken
Çok geçmiş olsun vücut direnci düştü kesin😔

Görümcem geldi Almanya’dan.e haliyle sürekli kv çıkıp indik.hanımefendi aylardır merak ettiği,içinde kalan her şeyi sordu meraklı melahat.salıncağın süngerlerini yıkamıştım 3 gün balkonda kuruması için beklettim onu bile merak etmiş.bir insan bu kadar işsiz olamaz.ve zannetmiş ki oğlumun yatak odasının döşeği.günlerce kendi kendine sinirlenmiş.neden oğlumun yatağına hazır yatak döşeklerinden almamışız diye.hangi çağda yaşıyoruz oğlumu sünger döşekle mi yatıracam ki kaldı ki diyelim ki öyle sende hiç mi beyin yok.3 gün bu çocuk kuru mobilyanın üzerinde mi yattı tövbe tövbe yaaa.bir de günler gecelerce süren oğlumun uykusuzluğu sonucunda bir gece yine o 1:30 saatlik uykuya direnme seanslarının birinde artık sinirleeim yıpranmıştı ve yeteeeeeeeerrrr diye bağırmıştım.efendim millet duysa ne dermiş,kocamla kavga ettiğimi düşünürlermiş cart curt..ben 2013’ten beri elalemi takmıyorum haberi yok.bana ne milletin lafın sözünden.millet denilen kişiler önce kendilerine baksın.yanii iyice yine dilini uzatmaya başlamışken eşime iş yerinden kurs çıktı.10 gün eskişehirde kurs görecek.ben de tabiki onu işledim ve ben de gidiyorum.dün kv bunu duyduğunda şoklar geçirdi.hemen eşimi soru yağmuruna tuttu.nerde kalacakmışız,kaldığımızın ücretini devlet mi ödeyecekmiş falan fistan.benim konaklamam ücrete tabii olunca hanımefendinin hoşuna gitmedi sanki kendi kesesinden gidiyormuş gibi.yaz için de polis kampı çıktı onun bile ne kadar oldığunı sordu.hayır sana ne!!!!! Ne kadarsa ne kadar!!seni neden ilgilendiriyor.12 gün(yol ile birlikte)onun o suratını görmeyecem yaaa ohhhhh.dilini uzatamayacak yaaaa.döndükten sonra da eskisi gibi olacam.muhabbet falan yok.uğraşamam onun cahil beyniyle
Sen anlatırken gerildim sinirlendim azıcık yüz vermeye gelmiyorlar. gerçekten aynı benimki herşeye mualefet yorum bide dusunceliymis gibi tavır bir bilseler o tavrın düşünceli olmaya değil patavatsız başkaların işine burnunu sokmak meraklı olmak olduğunu bir anlasalar

Hayırlı geceler kızlar okadar berbat Bi gün geçirdim ki Rabbim evlatlarımızın tırnağına taş değdirmesin 😔 ortanca kızım ishal kusma ile hastaneye götürdük ecmeli eşimin halasına büyüğümü ablama bıraktım saatlerce hastanede kaldık serum takıldı az rahatladı yavrım kan değerleri normal değil dendi covit testi yapıldı çok kötü oldum o an evden çıkmadan anne burnuma bişi yaomıcaklar demi dedi bende yok kızım senn karnın ağrıyor dedim yalan söyledim gibi hissettim Bi yandan daha küçücük test tramva yapar mı dedim çok şükür uyuyordu doktorda sakince aldı anlamadı ama ben çok kötü oldum
Bide 2aylık bebek geldi kalp hastasıymış mosmor olmuş çok üzüldüm çok şükür dedim bu halimizede nekadar şükretsek az dedim
Çok geçmiş olsun canım sonuç ne zaman çıkar Allah sifasiz dert vermesin 🙏 evlatlarımız bir dert yaşadığında biz kaldıramıyorum gercekten

Eviniz tez zaamanda bitsin kurtul inşallah canım. Ayrı ev, ayrı bütçe olduğumuzu bir kabul edemiyorlar. Ben inanır mısın kendi öz babamın bile maaşını bilmem, ne haddime neden sorayım ki ..ama maaşallah kayınvaldeler utanmasalar maaşları ellerine verelim de onlar bize harçlık versin isteyecekler
İnşAllah canım tez zamanda biter de kurtulurum şu meraklı melahattan.ben de annemle babamın maaşlarını bilmem de sormam da.daha doğrusu böyle özel bir durumu sormak aklıma bile gelmez.ama kendisi durmadan bana annemle babamın maaşının ne kadar olduğunu sorar.ne ayıp!aynen kendisinin istediği de o.para onda olsın o idare etsin bizi.bugün görümcem eyeliner,dipleiner bir de dudak gençleştirici,dudak çerçevesi yaptırmış 300€ vermiş ona birsürü laf söyledi.efendşm okadar para verilir miymiş.dayanamadım dedim ki kendi vücudu kendi kazancı saygı duymak gerek dedim hanımefendinin hoşuna gitmedi.
Sen anlatırken gerildim sinirlendim azıcık yüz vermeye gelmiyorlar. gerçekten aynı benimki herşeye mualefet yorum bide dusunceliymis gibi tavır bir bilseler o tavrın düşünceli olmaya değil patavatsız başkaların işine burnunu sokmak meraklı olmak olduğunu bir anlasalar
Aynen canım ama az kaldı bozup bırakacam valla.ben böyle şeylere gelemem.kendi hayatıyla ilgilensin gölge etmesin.

1:30 saat uykuya direnme seanslarımıza bugün itibariyle yeniden başladık.vatana millete hayırlı uğurlu olsun.şu saate kadar kaç kez uyandığını hatırlamadığım gibi şimdi de uyumuyor beyefendi.baybaynight da verdim işe yaramadı 😪

Kızlar bende çok giremiyorum ama gece mutlaka bir kere bakıyorum buraya, yoksa hepten sıyırırım. Biz de büyüğün dersleri , küçüğün koala hali derken günler geçiyor . Benim kilom 68’e dayandı. Ve bu koşturmaya rağmen hiç verememek canımı sıkıyor. Annem bile diyor, kızım pire gibisin bir dakika durman yok. Alıştım artık tek kolumda kızı taşırken, diğer elimde işimi görmeye çabalıyorum. Ama yinede veremiyorum. Kilomda yoruyor beni, hayatımda ilk defa bu kilolardayım.. 9.ayına giren var mı aramızda? Aşısı beni korkutuyor.. yaptıran var mı?
Büyüdükçe çocuklar girmek zorlaştı sanki ben de mutlaka okuyorum yazamasamda
Ayy o ders beni öldürdü öldürdü dün Bi girdim ki oyun açmış oyun oynuyor neymiş işlem yapmadığı için arka plana atmış kulağı öğretmendeymiş 😠 hele o kilo ahh ahh hamilelikte bile olmadığım kilolardayım habire üstüne ekleniyor herkes daha verirsin diyorda inşallah diyetistene gidicem yoksa olacak gibi değil
Çok geçmiş olsun canım, Allah sana da güç kuvvet versin . Gerçekten hepsine ayrı ayrı yetebiliyorsun. Nerde şifa bekleyen bir sabi varsa Rabbim yardım etsin. Çocuklar hasta olmasın, annelerin yüreği yanmasın
Amiin canım bugün yetemedim inan okadar kötüyüm ki halası nasılsa emiyor dedi sen dinlen ben bakayım dedi odaya girdim kokusu var kendi yok çok kötü oldum ki oda beni özlemiş azönce getirdiler oğlum desen içine attı biliyorum onun patlamasını yaşayacak amann zor ya anne olmak annelik delilik diyorlar ya gerçekten öyle Rabbim acılarını göstermesin hiç birinin hiç kimsenin
Çok geçmiş olsun canım sonuç ne zaman çıkar Allah sifasiz dert vermesin 🙏 evlatlarımız bir dert yaşadığında biz kaldıramıyorum gercekten
Amin canım sağolasın inan bakıyorum sürekli acaba çıkmış mıdır diye asla uyuyamıyorum küçücük diyorum inşallah negatif tir diyorum sürekli aklım beynin donmuş durumda resmen çok zormuş

Kusura bakmayın kızlar çok yazmışım ben duygularımı dışarıya çok belli edemem özellikle acımı üzüntümü bura bana çok iyi geliyor anlatınca az rahatladım

Kusura bakmayın kızlar çok yazmışım ben duygularımı dışarıya çok belli edemem özellikle acımı üzüntümü bura bana çok iyi geliyor anlatınca az rahatladım
estağfurrullah canım ya beni görüyorsundur bir yazmaya başlayınca destan yazıyorum, sen ne güzel az ve öz yazıyorsun. sonuç geldi mi? negatiftir inşallah

begonvil1985 begonvil1985 Ruzgaressedee Ruzgaressedee kızlar kilo konusu benimde en büyük problemlerimden biri hiç görmediğim kilomdayim yemeği azalttım zaten hep hareket halindeyim biseyler yemeğe fırsat bile yok üstüne eylülü sürekli dışarı çıkarıp yürüyüş yapıyorum ama tam tersi gideceği yere çoğalıyor buda benim psikolojimi mahvetti

Yaz canım zaten son zamanlarda hepimiz bitigiz ağlama duvarı oldu buralar fakat bizi bir biz anlariz

Mbizim diş çıkmıyor çıkmıyor benim artık ruhum cekiliyor uyku falan geçtim süreklilik nefesi kesilene kadar ağlıyor bı dışarda az sakinlesiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sinirliyim cok

estağfurrullah canım ya beni görüyorsundur bir yazmaya başlayınca destan yazıyorum, sen ne güzel az ve öz yazıyorsun. sonuç geldi mi? negatiftir inşallah
Yazıya dökmekten marifet keşke bende hep yazabilsem
Dah yeni geldi canım çok şükür negatif geldi ama akşamdan beri ben ben değilim üstümden Erciyes kalktı
begonvil1985 begonvil1985 Ruzgaressedee Ruzgaressedee kızlar kilo konusu benimde en büyük problemlerimden biri hiç görmediğim kilomdayim yemeği azalttım zaten hep hareket halindeyim biseyler yemeğe fırsat bile yok üstüne eylülü sürekli dışarı çıkarıp yürüyüş yapıyorum ama tam tersi gideceği yere çoğalıyor buda benim psikolojimi mahvetti
Canım düzensiz beslenme den oluyor ve ben yemekte kendimi durduramıyorum ilaç aldırdım eşime ona başlıyacağım diyetisyen önerisiyle yoksa asla gitmiyor
Yaz canım zaten son zamanlarda hepimiz bitigiz ağlama duvarı oldu buralar fakat bizi bir biz anlariz
Valla iyiki var bura inşallah hepimiz toparla ağız ne kaldı şurda yaşlarına🎊
Mbizim diş çıkmıyor çıkmıyor benim artık ruhum cekiliyor uyku falan geçtim süreklilik nefesi kesilene kadar ağlıyor bı dışarda az sakinlesiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sinirliyim cok
Ayy ağlama uykuya dalamama ecmel dede var gece halası uyandırma dursum dedi 2.30da uyanmış annii ani die ağlamış gece getirdiler eve geldi özlemiş beni oynamaya çalışıyor da anası bitik durumda az oyaladım felan sonra beyaz gürültüye dayanamadı ama ben benlikten çıktım
Dişler koca koca kabardı Bi çıksaydı bizimde

Yazıya dökmekten marifet keşke bende hep yazabilsem
Dah yeni geldi canım çok şükür negatif geldi ama akşamdan beri ben ben değilim üstümden Erciyes kalktı

Canım düzensiz beslenme den oluyor ve ben yemekte kendimi durduramıyorum ilaç aldırdım eşime ona başlıyacağım diyetisyen önerisiyle yoksa asla gitmiyor

Valla iyiki var bura inşallah hepimiz toparla ağız ne kaldı şurda yaşlarına🎊

Ayy ağlama uykuya dalamama ecmel dede var gece halası uyandırma dursum dedi 2.30da uyanmış annii ani die ağlamış gece getirdiler eve geldi özlemiş beni oynamaya çalışıyor da anası bitik durumda az oyaladım felan sonra beyaz gürültüye dayanamadı ama ben benlikten çıktım
Dişler koca koca kabardı Bi çıksaydı bizimde
Çok geçmiş olsun bir ohh çek bacım ben senin yerine çektim çünkü benim yeğenim 10 yaşında o atlattı ama ölümden döndü çocuk atlatana kadar

İlacın adi ne acaba bende senesini bekliyorum baktım halen gitmiyor öyle diyetisyene gidicem etrafımda gördüğüm.kadariyla erkek annelri daha hızlı veriyor neden anlamadim🤔

Endişelenmeyin lütfen,neden emeklemesini bu kadar çok istiyorsunuz ki? Benim bebeğim de emeklemiyor, büyük çocuğumda emeklemeden yrümüştü. Her bebek emekleyecek diye bir kural yok ki.. desteksiz oturabiliyor mu?
Haklısınız ama işte içten içe 2 ay geç doğanlar emekliyor neden emeklemedi diye kafama takıyorum. Birde ilk çocuğum 1 yaşında yürüdü konuştu. Erken doğdu bi sıkıntı mı var Allah korusun herşey geliyor insanın aklına🙁 çok şkr desteksiz oturuyor. Birde alerjisi var bir çok şeye tekrar baştan deniyorum herşeyi. Ne yedireceğimi şaşırıyorum. Kahvaltıda neler veriyorsunuz mesela. Yemek ne yapıyorsunuz 🤔 5 yaşında oğlum var onla uğraş. Online dersler var kafam beynim yoruldu arrık

Çok geçmiş olsun bir ohh çek bacım ben senin yerine çektim çünkü benim yeğenim 10 yaşında o atlattı ama ölümden döndü çocuk atlatana kadar

İlacın adi ne acaba bende senesini bekliyorum baktım halen gitmiyor öyle diyetisyene gidicem etrafımda gördüğüm.kadariyla erkek annelri daha hızlı veriyor neden anlamadim🤔
Çekmem mi canım valla çok beklemek çok zormuş
Valla canım sana yarar mı bilmem ben Bi deneyim Bi arkadaşla yapıcaz ikimizde bişi olmazsa sana diyim
Haklısınız ama işte içten içe 2 ay geç doğanlar emekliyor neden emeklemedi diye kafama takıyorum. Birde ilk çocuğum 1 yaşında yürüdü konuştu. Erken doğdu bi sıkıntı mı var Allah korusun herşey geliyor insanın aklına🙁 çok şkr desteksiz oturuyor. Birde alerjisi var bir çok şeye tekrar baştan deniyorum herşeyi. Ne yedireceğimi şaşırıyorum. Kahvaltıda neler veriyorsunuz mesela. Yemek ne yapıyorsunuz 🤔 5 yaşında oğlum var onla uğraş. Online dersler var kafam beynim yoruldu arrık
Canım her çocuğun gelişimi farklıdır takma kafana desteksiz oturuyorsa emeklerde yürürde komşum uğradı geçen gün çocuk 10gğn sonra yaşına basıcak otururken arkasına yastık koyuyor arada düşüyor die emeklemiyor bile

Kızlar cevremdekiler 2.yi Ne zaman düşünüyorsun diyince benimde aklıma geldi cidden ne zaman düşünüyorum ben diye 😂 Tek çocuklu olanlar ne zaman dusunuyorsunuz, iki ve daha fazla olanlar aralarında kaç yaş var az yaş farkı olanların avantaj ve dezavantajları neler çok yaş farkı olaarin neler birinci ağızdan dinleyelim sizden 🥰 ona göre kafamda plan yapmak istiyorum aralarında bu kadar olsun diye cevaplarınızı bekliyorum 😂

Back