2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir annen bende beklesin bu bilgiler bakalım ben nasıl gidip gelicem uçak daha sıkıntılı bende yeni havaalanı İstanbul'da çok uzak ilçede Aydın'da havaalani yok ya Bodrum'a yada İzmir'e gidilmeli sonra bavulmus falan derken otubus yada kişisel aracla gitsen aynı zamana denk gelicek aile ziyaretini çocukla gitmek çok zor olucak cok

İyi canım çok şükür, o dönem kalp krizi geçirmişti. yoğun Bakım süreci olmuştu..çok şükür Allah bugününü aratmasın.
haklısın canım sanki uçakla olunca çok indi-bindi yapacakmışsın yorucu olacakmış gibi geldi bana da...gerçi düşününce her yolculuk yorucu oluyor .inşallah eşinin bırakma şansı olur, sana da kolaylık olur

Ailem gelip alicak ama nasip işte hayal kuruyorum son dakkaya kadar fakat çok özledim ailemi düşündükçe kalbim sıkışıyor

Oğlum 10 gibi uyudu ve o saatten beri tam 3 kez uyandı.en sonuncusunda (yaklaşık 15 dk önce) inleye inleye ağlaya ağlaya uyandı ve yaklaşık 5 dk kucağımda iç çekti yavrum 10 gibi ıyıduğunda yaklaşık 1 e kadar hiç uyanmazdı,1 gibi emip tekrar uyurdu ama bugün bir anormallik var.ben de ağrısı vardır diye ağrı kesici verdim çünkü iç çekmesi,inlemesi,3 kez uyanması ..bunlar normal değil

Bizimkide dün yaptı onu sarılıp iç çekti malesef ağrıdan yada Rüya görüp korkudan yapıyorlar Umarım çok uzun sürmez bu ağrısı annesi baya zorluyor diş bebeğini

Bizimkide dün yaptı onu sarılıp iç çekti malesef ağrıdan yada Rüya görüp korkudan yapıyorlar Umarım çok uzun sürmez bu ağrısı annesi baya zorluyor diş bebeğini
Yaa rüya olduğunu pek sanmıyorum çünkü 3. Uyanışı bir de yaklaşık 2 haftadır sürekli huysuz.dünden beri de salyalarında artış var

evet basınç durumunu okumuştum mutlaka emzik kullanacağım o yüzden inşallah. kulaklarını çok çekiştiriyor zaten diş yüzünden bi de ağrırsa fena olur.

küçük oyuncaklarının hepsi çıngıraklı sesli şeyler o yüzden yanıma kitap alırım diye düşünmüştüm seviyor kitaplarını.

pandemi yüzünden oturma düzeni uçaklarda nasıl bilmiyorum ama eğer bi dolu bi boş şeklindeyse koridor tarafına alacağım kesinlikle. ağlarsa falan kalkmak kolay olur. zaten mümkün olduğunca yüzeylerle az temas etmek istiyorum.

evet evet kendi düzenini bozmak hiç istemiyorum. yeme-uyku saati aynen devam etsin istiyorum. inince de zorlanmam böylece.

evet bilet işi de iyi fikir. gider gitmez check in yaptırıp valizi teslim edersem bi bebek arabası kalıyor elimde. onu da uçağa girişte vereceğim inerken de alırım rahat olur.

sorunsuz iner gideriz inşallah

4. dişi de çıkarmış olduğumuzdan aradaki farktan bahsedeyim. Gece o aşırı huysuz acılı ağlamaları yok artık. Gözleri kapalı beni bile görmeden ağlıyordu. Çok sık ağlayarak uyanıp geri uyuyamıyordu.
Şimdi daha aralıklı uyanıyor sadece mızlıyor. Bazen sallıyorum devam ederse emziriyorum. Yanımdaysa memeyi bırakıp arkasını dönüp uyumaya başladı.
Diş dönemi bıraksam memede sabahlayacaktı asla bırakmıyordu. İştahı daha iyi gibi. Önceden yemek istese bile bir sey damağına değdiği an çığlık atıyordu. Silikon kaşıkta bile.
Bunları üst dişler için söylüyorum. Alttan çok daha zor geçti. Şimdi tatlı bir tavşanım var

Kızlar doğumdan sonra ikinci regkim aşırı yoğun oldu hayatım boyunca hiç böyle olmadım hatta doğumdan sonra bile okadar yoğun ki geceden bu ayaniki pijamam battı normaldir bilemiyorum ama çok kötü

Bizimki ağrısını çekiyor salya arttı ishal oldu ama diş halen yok sadece eti zorlamış bı onu görüyoruz şimdi o şeker ne tatlıdır bayılıyorum dişleri cikamaya başlayan bebeğe

Hayırlı olsun canım, bizde bir kavuşsak üst dişlerimize de rahatlasak. Üst dişler ateş yapmış mıydı canım? Alt diş huysuzluk, üst diş ateş yapar derler ya. İki gündür bizde de hafif ateş durumu var. Takipteyim. Dişe mi bağlı anlamaya çalışıyorum. Bugünde devam ederse yarın doktora gideceğiz. Salya artışı da var tabi ki. Bizim alt dişlerde sizinkinden 1 hafta-10 gün sonra çıkmıştı diye hatırlıyorum. O yüzden sormak istedim, diş konusunda sizi takip ediyor olabiliriz

Sağ ol canım darısı başınızaÖyle belirgin bir ateş yoktu ama kafası hep sıcaktı. Önlük değiştirmekten bıktım salyadan. Kulaklarını ve saçını yoluyordu o ara. Şimdilerde yapmıyor.

Darısı bize. Tüm gün uykusuz geziyorum sinirli lanet bi kadın oldum gelsin bu dişler. Bizimki iki dişiyle fena ısırıyo korkuyorum da of off

Darısı bize. Tüm gün uykusuz geziyorum sinirli lanet bi kadın oldum gelsin bu dişler. Bizimki iki dişiyle fena ısırıyo korkuyorum da of off
Arada yapıyor annemm ne yapıyorsun diyorum biraz yüksek sesle. Bir bakıyor yüzüme sonra normale dönüyor. Sonra neler olacak bilmiyorum pek laf dinlerler gibime gelmiyor

Al benden de okadar.benim orjinalim de sinirliydi zaten.gazı bitmeden diş olayına girmiştik.keşke arada bir es olsaymış diyorum.tam 8 aydır uykusuz,yorgun,bitkin bir kadınım.kesintisiz 7/8 saat uyuduğum günleri okadar özledimki..hele o üniversitede evde tek kaldığım günleri Dersin bitmesine yakın eve gidip yatağa yatay geçiş yapıp uyuma planları yaptığım günleri.uyandıktan sonra da sadece kendime göre yemek yapıp ya da sipariş verip onları sakin kafayla yemeyi sonrasında da yine keyfime göre takılmayı gece 2de emzirdim ki o saate kadar daha uyumamıştım sonrasında uyudum ama 40 kez oğluma gidip bakmışımdır çünkü inliyordu.5te emzirmeye kaltım sonrasjnda da saat 7de oğlum uyandı.saat 9da tekrar yyudu ama sadece 50 dakika kadar.şu anda dua ediyorum 13:00-14:00 gibi derin bir şekilde uyuması için.ben de uyumak istiyorum zaten sonrasında iftar hazırlığı için koşturacam

Bende dersten çıkıp çılgınlar gibi uyurdum ahh ah. Bugün yat kalk hacı yatmaz gibi oldum tam dalıcam uyanıyor aptal gibiyim. Uyanıkkende mıyk mıyk. Bi emerken rahatım kafam rahat bide bi kaç dk kendi kendine oynarken

Ben de aynı durumdayım

B Bebekannesiii ben de kızımla salonda yaşıyordum. Dedim bir çocuk doğurdum düzen gitti. 2 gündür yatak odasına geldik. İlk gün uyudu. Dün 20 dk da bir kalktı
Eşimden ayrı yaşama olayında tek olmadığım için sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…