- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.561
Canım eşim doktora gitti horlama için.burun kemiğinde çökme varmış ve operasyon geçirse bile horlamasının geçeceğine doktor garanti vermemiş.Ramazanda sahura kadar yatmiyo esim, gece gündüz salonda takiliyo. Sonra düzenli bi hayatimiz olsun istiyorum
Oooookraliçeyim diyosun
Benimki halinden memnun salonda yatmayı cok seviyo sabaha kadar tv açık
Boyun destekli yastık almıştık horlamasını baya azaltiyo bu arada. Boyun duzlesmesi ve fitiklasma var biraz sebebi öyle bir şeyse sizin kocislerinizde de ise yarayabilir
İki hafta öncesine kadar oğlum memeyi artık ek gıda olarak görüyordu ama iki haftadır iliklerimi kuruttu.ek gıda pek yemediği için beni sömürüyorBu arada emziren anneler eskisi gibi mi emiyor bebişler? Benimki iyice oyuna döktü artık. Bir çekiyor bırakıp arkasına dönüyor. Olmadı oturuyor uzanarak emmeye çalışıyor. Yan tarafıma geçip memeye uzanıyor falan. Normal kucağımda emdiği yok gündüzleri. Olmadık şekillere giriyor, doyup doymadığı meçhul
Biranda basladi bende bogazimda gicik gibi bi oksuruk. O gece artti ve titremeyle usume ates basladi. Tum vucudumu agri sardi. Gittikce siddetlendi hem agri hemde ates. Sonra gogsum batmaya basladi, nefes almada skinti yasamaya basladim. Sonra hastanede zaturre teshisi kondu. Bugun 10.gunum hala cok halsizim, biraz oksurugum var ama buna bin sukurben de 2 ya da 3 kez oldum sanırım ama bu ay hala olmadım bekliyorum. başka bir ihtimali ben de düşünmek istemiyorum hiçbi şekilde.
çok çok geçmiş olsun. sizdeki belirtiler neydi.
Cok sukur canim saolasin. Sizde mi atlattinizBen sizi çok iyi hatırlıyorum, tekrardan hoş geldinizçok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun umarım şimdi daha iyisinizdir
Saol canim, girememistim hicHoşgeldin canım çok geçmiş olsun sıkıntılarına geçmiş gitmiş olsun yazmıştım sana merak ediyordum seni
Canım ben kullanıyorum çok memnunum iki numarama almıştım maşallah hiç bişey olmadı
Amin canim insallahAh yavrular. Cok geçmiş olsun canım, herkes için geçmişte kalsin bu hastalık.. ben de seni merak ediyodum. Tasinma kolay olmamıştır yerlestiniz mi
Yaaa teşekkürler canım yaa huni iyi oluyor salıyorsun arada tak benveKuzum sen 3 çocukla annelerin Profesörüsün. Ben iki tane çocukla huniyi kafama takmak üzereyim , önünde saygıyla eğiliyorum üstaten çokta senin kutlu olsun
Biraz büyüdüğünde tekrar enerjini gücünü toparlıyacaksın ozmn kardeş yaparsın canım hepsi geçiyor unutuyorsun küçük bebek özlüyorsun evdeNedendir bilmem ama bir duygulandım yaa anneler günü beni çok etkiledi çocukluğumdan bu yana hep anne olmak istedim özellikle aşık olduğum adamdan olsun istedim ve duam kabul oldu nekadar zorda olsa anne olmak tahmin ettiğimden hayal ettiğimden de guzelmisfakat tek tek etiket yapmicam 2 3 ve daha fazla çocuğu olan tüm anneleri gönülden alkışlıyorum taktir ediyorum ben bir çocukta tükendim sürekli onu düşünmekten onun için kosturmaktan ve tüm sevgimi ona vermekten kendimi komple unuttum ve o yüzden ikinciyi yapmaya bı yandan hiç cesaretim yok. ya ona eksik kalırsam diye düşünüyorum. Eylül'de kendimi tukettiysem diyorum fakat sizlerle çok uzun süredir muhabbet ediyoruz ve siz halen ilk cocukmus gibi hep çabalıyorsunuz o yüzden benim için sizler ve sizin gibiler kahramandır
Uzun oldu kusura bakmayın
Aynen canım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlad çok farklı kendimizden bile önde tutuyoruz ki kim için yaparız bu fedakarlığıSu sikayetlendigimiz konumda olmak isteyen bı sürü insan var.rabbim can sağlığı versin hepsi gelip geçiyor.ortancam gece gündüz memede idi yapisiktik resmen şimdi 5yasina geldi aksam yatar top patlasa uyanmaz.buyuk hala uykuyu sevmiyor ama o da bambaşka ince kalpli.kotu bı masa vardı onu ciflemis üstüne örtü sermiş babasına pasta aldırmış ışığı kapatmış maytap filan anneler günü hazırlamış.bi kartona kizim "canım annem" yazmış
Oglanda bana ,,"inek"çizmiş (çok ince babası gibi)
uzattım k bakmayın çok zor ama çok güzel annelik
Babası inek hastası ona yapmalıydı yanlış kişiye yapmisYaaa teşekkürler canım yaa huni iyi oluyor salıyorsun arada tak benve
Biraz büyüdüğünde tekrar enerjini gücünü toparlıyacaksın ozmn kardeş yaparsın canım hepsi geçiyor unutuyorsun küçük bebek özlüyorsun evde
Aynen canım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evlad çok farklı kendimizden bile önde tutuyoruz ki kim için yaparız bu fedakarlığı
Yaa kızlar hep Bi daha ince düşünceli oluyor düşüncesini severim ben onun
Oğlunda benzetme yapmış sanırım bizim evde ecmel emerken inek muamelesi görüyordum ona ıthafen yapmış olabilir
Ne kadar güzelSu sikayetlendigimiz konumda olmak isteyen bı sürü insan var.rabbim can sağlığı versin hepsi gelip geçiyor.ortancam gece gündüz memede idi yapisiktik resmen şimdi 5yasina geldi aksam yatar top patlasa uyanmaz.buyuk hala uykuyu sevmiyor ama o da bambaşka ince kalpli.kotu bı masa vardı onu ciflemis üstüne örtü sermiş babasına pasta aldırmış ışığı kapatmış maytap filan anneler günü hazırlamış.bi kartona kizim "canım annem" yazmış
Oglanda bana ,,"inek"çizmiş (çok ince babası gibi)
uzattım k bakmayın çok zor ama çok güzel annelik
AminnnnNe kadar güzelAllah isteyen hakeden herkese nasip etsin
Canım uçak değilde arabayla seyahat etmiştim 5.5 aylıkken.6 saatlik yola.kesinlikle yanına yedek kıyafet al bol bol.çünkü arabadaki titreşimden sanırım dışarı çıkacak şekilde kaka yapmıştı iki kere.Ve yedek bez tabiki bol.o zaman ek gıdaya başlamıştık o yüzden ek gıda konusunu deneyimlemedim.Çok rahat geçmişti yolculuk.ve tabiki örtü,müslin vs.kızlar bebeğiyle uçak ya da araba yolculuğu yapanlarınız vardı. nelere ihtiyacınız oldu? neler rahat ettirdi? keşke yapsaydım dediğiniz bişey oldu mu? özellikle uçak için.
Benim kızda öyle ya ağzını kitliyor yemiyor anca meme istiyorCanım eşim doktora gitti horlama için.burun kemiğinde çökme varmış ve operasyon geçirse bile horlamasının geçeceğine doktor garanti vermemiş.
İki hafta öncesine kadar oğlum memeyi artık ek gıda olarak görüyordu ama iki haftadır iliklerimi kuruttu.ek gıda pek yemediği için beni sömürüyordiş midir nedir bir çıksa da rahata ersek.dün kaynımlara gittik iki dakika rahat bırakmadı beni.saçlarını yoldu,kulaklarını çekiştirdi,durmadan memeye saldırdı,gögüslerimi ısırdı gerçekten de artık bir yere gitmek istemiyorum.psikolojimi hepten bozuyor.gece zaten 3:30 gibi bi uyanıyor oyun oynuyor sabah da en geç 7:30da ayaktayız.gün içersindeki uykuları da bölük börçük
Benimki 2 tane çıkardı da sanırım diğer dişler de geliyorBenim kızda öyle ya ağzını kitliyor yemiyor anca meme istiyornapacagimi şaşırdım daha diş de çıkarmadı zaten, çare bulan var mı ya
Bizimki kaşınıp duruyor ama babasına çekmiş halada çıkaracak gibi durmuyor , ama uyku düzenimiz felç oldu zaten pek düzeni yoktu iyice saçma sapan birşey oldu . Mesela o gün rüya mı gerçek mi hala ayırt edemiyorum çocuk yerdeydi ama aglamiyordu uyuyup uyumadigini bile hatırlamıyorum geri yanıma alıp emzirmeye başladım sanırsam , uyandığımda hayal gibiydiBenimki 2 tane çıkardı da sanırım diğer dişler de geliyor
sırt çantası almıştım bebekler için olanlardan onu alacağım yanımıza. 1 buçuk saatlik bir uçuş yapacağız nasipse. biraz da yediği şeylerden alırım hafifçe mamasını alacağım zaten. bol bez ve ıslak mendil kesinlikle. müslini de atayım uçakların içi serin oluyor zaten. kıyafet de çok iyi fikir çok teşekkürler ❤Canım uçak değilde arabayla seyahat etmiştim 5.5 aylıkken.6 saatlik yola.kesinlikle yanına yedek kıyafet al bol bol.çünkü arabadaki titreşimden sanırım dışarı çıkacak şekilde kaka yapmıştı iki kere.Ve yedek bez tabiki bol.o zaman ek gıdaya başlamıştık o yüzden ek gıda konusunu deneyimlemedim.Çok rahat geçmişti yolculuk.ve tabiki örtü,müslin vs.
Bizimkinin de uyku düzeni berbat oldu.hatta uykusuzluğun kitabını yazdı galiba.bir günü diğer gününü kesinlikle tutmuyor.bugün mesela sabah 1 saat kadar uyudu diğer uykusu için 17:00ye kadar direndi.bir saat uyuyup uyandı hala uyku yok karşımda oyuncaklarıyla oynuyorBizimki kaşınıp duruyor ama babasına çekmiş halada çıkaracak gibi durmuyor , ama uyku düzenimiz felç oldu zaten pek düzeni yoktu iyice saçma sapan birşey oldu . Mesela o gün rüya mı gerçek mi hala ayırt edemiyorum çocuk yerdeydi ama aglamiyordu uyuyup uyumadigini bile hatırlamıyorum geri yanıma alıp emzirmeye başladım sanırsam , uyandığımda hayal gibiydi
Rica ederim canımsırt çantası almıştım bebekler için olanlardan onu alacağım yanımıza. 1 buçuk saatlik bir uçuş yapacağız nasipse. biraz da yediği şeylerden alırım hafifçe mamasını alacağım zaten. bol bez ve ıslak mendil kesinlikle. müslini de atayım uçakların içi serin oluyor zaten. kıyafet de çok iyi fikir çok teşekkürler ❤
Canım ben kızımda değil ama büyük oğlumla sıkça uçak seyahati yapmak durumunda kalmıştım. ( annem rahatsızdı, 6 ayından itibaren sık sık ziyaretine gidiyordum)sırt çantası almıştım bebekler için olanlardan onu alacağım yanımıza. 1 buçuk saatlik bir uçuş yapacağız nasipse. biraz da yediği şeylerden alırım hafifçe mamasını alacağım zaten. bol bez ve ıslak mendil kesinlikle. müslini de atayım uçakların içi serin oluyor zaten. kıyafet de çok iyi fikir çok teşekkürler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?