• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Berbat gecenin sabahından günaydın dicem ama bana gün aymadı maalesef.6’da uyandı oğlum.bugğn bana nasıl bitecek acaba 😫😫
Sık uyanma bana sadece dişi hatırlatıyor. Benimki de önceki gece tam anlattığın gibiydi. Kucağımda uyuyor yerine koyunca ağlıyordu. En sonunda yanıma aldım da öyle biraz uzun uyuduk. Yanına aldın mı canım, sana da yazık, yanında daha uzun uyur sende dinlenirsin biraz.

Çok hoşuma gidiyor emekleyen bebek görüntüsü, ama malesef bizim ki emeklemeyecek galiba. ABisi de emeklemeden direk ayaklanmıştı. Kızımda öyle olucak gibi. Kucağımıza oturttuğumuzda ellerinden tutarsak birden ayağa atıyor kendini. Tabi bacaklarında henüz güç olmadığından 1-2 saniye sonra tekrar düşüyor.🙈
Bizimki çok komik bı yerlerden tutunup kalkiyo ama sıralamsyi bilmiyor kendini yere bırakınca da canın aciycsk bunu da kestiriyo.basliyo ağıt yakmaya

Sık uyanma bana sadece dişi hatırlatıyor. Benimki de önceki gece tam anlattığın gibiydi. Kucağımda uyuyor yerine koyunca ağlıyordu. En sonunda yanıma aldım da öyle biraz uzun uyuduk. Yanına aldın mı canım, sana da yazık, yanında daha uzun uyur sende dinlenirsin biraz.
Benim oğlum aşırı derecede hareketli ve aşırı derecede çılgın yattığı için hiç yanımda yatırmaya cesaret edemedim canım.sabaha kadar dört tarafı çevrili yatağında dört döner.bana çekmiş maalesef.bana da çift kişilik yatak bile dar gelir gece yatağın bir ucunda uyumuşsam sabah kendimi yatağın diğer ucunda ters şekilde bulurum.eşim çok şikayetçiydi zaten.bi bakıyorum ayağın kafamda derdi🤦‍♀️🤦‍♀️

Berbat gecenin sabahından günaydın dicem ama bana gün aymadı maalesef.6’da uyandı oğlum.bugğn bana nasıl bitecek acaba 😫😫
Canım Allah yardımcın olsun senn diş baya zorlu geçecek
Ben de çok niyetli idim bı Katya ya ama sanırım şarjda durdurmaz bizimkiler illa oynar .emekliyo masanın altına modemin kablosuna gidiyor bizimki onu da yuvasında durdurmaz diye biraz vazgeçtim.bi de bizim ev sürekli oyuncak dolu eşyalar alçak...
Şarjı salona koyarım canım orayı namazdan namaza kullanıyoruz yada çocukların dersi denk geldiğinde benimde oturma odam alçaltı annem ecmel yeni doğduğunda ablam alıyordu gidip sizde alıyorsunuz çok kötü dedi birinin demesini beklemişim gibi değiştik bizde 😂😂 ki günlük temizliğinde hergün alt çekmiosan bence çokta yüksek olmasına gerek yok
Bizimki de örümceğinde ve banyonun kapısını açık gördüğü anda 4 nala banyoya koşuyor.onun için banyonun kapısını hep kapalı tutuyoruz.bir de bulaşık makinasına sardı.ne zaman içine bir şeyler koymak istesem 4 nala koşturarak gelip makinanın içindekileri elliyor 🤦‍♀️
Aynı ecmel banyo ve bulaşık makinası hele kaşıklıktan bişi alsın bağıra bağıra kaöıyor😂😂
Çok hoşuma gidiyor emekleyen bebek görüntüsü, ama malesef bizim ki emeklemeyecek galiba. ABisi de emeklemeden direk ayaklanmıştı. Kızımda öyle olucak gibi. Kucağımıza oturttuğumuzda ellerinden tutarsak birden ayağa atıyor kendini. Tabi bacaklarında henüz güç olmadığından 1-2 saniye sonra tekrar düşüyor.🙈
Canım ecmelde heryer den tutarak kalkıyor kısa mesafe ilerliyor sonra düşüyor bende diyordum bize çekmiş 8aylık yürüyecek kş 15güne kalmaz yürür diyorum eşime emeklemeye sevmezse tabi dün akşam eşimin kuzenigil uğradı sevdiler frlan gittiler mutfağı topluyorum Bi baktım emekliyor ben şok oldum hiç niyeti yoktu çnk

Kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar . Bayadır yazamamıştım ama bugün bişey oldu çok korktum size de danışmak istedim. Bebegimle birlikte yatakta yatiyoduk. Bi anlığına uyumuşum aglamasiyla uyandım. Yataktan düşmüş. O kadar korktum ki elim ayağım titredi. Kucağıma alır almaz sustu . Kafasına baktım bişey yok . Gündüz 2 gibi düşmüştü. Keyfi yerinde yurutecinde şu an . Ama korkuyorum bişey olur mu . Kendimi çok kötü hissediyorum :( kusma gibi şeyler olmadığı için doktora da götürmedim ama korkuyorum yine de..

Kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar . Bayadır yazamamıştım ama bugün bişey oldu çok korktum size de danışmak istedim. Bebegimle birlikte yatakta yatiyoduk. Bi anlığına uyumuşum aglamasiyla uyandım. Yataktan düşmüş. O kadar korktum ki elim ayağım titredi. Kucağıma alır almaz sustu . Kafasına baktım bişey yok . Gündüz 2 gibi düşmüştü. Keyfi yerinde yurutecinde şu an . Ama korkuyorum bişey olur mu . Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: kusma gibi şeyler olmadığı için doktora da götürmedim ama korkuyorum yine de..

Çok çok geçmiş olsun... 2 kere başıma geldi ne hissettiğini çok iyi anlıyorum Allah tekrarından esirgesin. Soyup sırtını boynunu başını dikkatle incele kızarıklık morarma yoksa bir şey olmamıştır inşallah çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun... 2 kere başıma geldi ne hissettiğini çok iyi anlıyorum Allah tekrarından esirgesin. Soyup sırtını boynunu başını dikkatle incele kızarıklık morarma yoksa bir şey olmamıştır inşallah çok geçmiş olsun
Her yerine baktım canım biseu yok . Yüzüstü düşmüş . Yastık vardı yanında onunla beraber düşmüş. Bidaha bırakır mıyım yatakta 😅 8-9 saat oldu düseli. Bisey olsa çıkardı dimii

Kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar . Bayadır yazamamıştım ama bugün bişey oldu çok korktum size de danışmak istedim. Bebegimle birlikte yatakta yatiyoduk. Bi anlığına uyumuşum aglamasiyla uyandım. Yataktan düşmüş. O kadar korktum ki elim ayağım titredi. Kucağıma alır almaz sustu . Kafasına baktım bişey yok . Gündüz 2 gibi düşmüştü. Keyfi yerinde yurutecinde şu an . Ama korkuyorum bişey olur mu . Kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: kusma gibi şeyler olmadığı için doktora da götürmedim ama korkuyorum yine de..
düştüğü yer yüksek değilse ve başının üstüne düşmediğine eminsen çok da korkulacak bişey yok bence. vücudunu kontrol ettin mi? bir morarma ya da dokununca ağlama var mı?

Her yerine baktım canım biseu yok . Yüzüstü düşmüş . Yastık vardı yanında onunla beraber düşmüş. Bidaha bırakır mıyım yatakta 😅 8-9 saat oldu düseli. Bisey olsa çıkardı dimii
o kadar hareketliler ki baksana yastığı falan almış gitmiş çok çok geçmiş olsun 🤲🏻

düştüğü yer yüksek değilse ve başının üstüne düşmediğine eminsen çok da korkulacak bişey yok bence. vücudunu kontrol ettin mi? bir morarma ya da dokununca ağlama var mı?
Hiç bişey yok canım çok sukur. Keyfi yerinde . Her yerini kontrol ettim ağlamadı. Ağrı olsa ağlardı sanırım

kızımı uzun uykusuna yatırmıştım 1 buçuk saat sonra kadar bir feryat figan uyandı ki sormayın. etini kopartıyolar sanki. biraz salladım emziğini verdim nafile dalmadı yeniden. aldım yataktan sanki zamk gibi yapıştı bana nasıl sarılıyor anlatamam. mama yapayım dedim babasına verdim aman allahım böyle ağlama olamaz anlatamam yani 8 aydır böyle çığlık duymadım. bi de baba diyor artık baba diye ağlıyor ama beni istiyor öyle böyle değil. sanırım üst dişleri yüzünden oldu böyle. ağrı kesici verdim babasıyla kucaklaşıyolar şimdi ama felalet korktum ben de anlatamam 😰

o kadar hareketliler ki baksana yastığı falan almış gitmiş çok çok geçmiş olsun 🤲🏻
Öyle valla neye uğradığımı şaşırdım. Döne döne gitmiş aşağı 😅 belki de yastığın üstüne düştü o an panikle bakamadım bile yastığın yerde olduğunu sonradan farkettim 😅

kızımı uzun uykusuna yatırmıştım 1 buçuk saat sonra kadar bir feryat figan uyandı ki sormayın. etini kopartıyolar sanki. biraz salladım emziğini verdim nafile dalmadı yeniden. aldım yataktan sanki zamk gibi yapıştı bana nasıl sarılıyor anlatamam. mama yapayım dedim babasına verdim aman allahım böyle ağlama olamaz anlatamam yani 8 aydır böyle çığlık duymadım. bi de baba diyor artık baba diye ağlıyor ama beni istiyor öyle böyle değil. sanırım üst dişleri yüzünden oldu böyle. ağrı kesici verdim babasıyla kucaklaşıyolar şimdi ama felalet korktum ben de anlatamam 😰
Okuyunca yaşamış gibi oldum canım , ben normalde soğukkanlıyımdır ama bebekler öyle ağlayınca elim ayağım boşalıyor

Bayramınız mübarek olsun kızlar🥰🥰🥰 bebişlerimizin ilk bayramı böyle Bi zamana gelmesi çok üzücü ama evlerimizde inşallah o bayram havasını gösterelim çocuklarımız küçük olsada evde birşey olduğunu anlatacaklardır🥰

Mesela biz bayram yemeği yiycez (yahni pilav ve mantı) sonrada hepsini güzelce giydirip aile büyüklerimizi görüntülü arayacağız☺️

Cümleten iyi bayramlar.bütün bıdıkların gözlerinden öperim 😍😍 inşAllahhhh teyzeleri olarak birgün onlara bayram harçlığı da vermek nasip olur 🤲🤲
Biz yine gece birmilyonkez uyandık.sürekli inledi ağladı.ben de sersem gibiyim yine.dün uykusuzluktan başıma korkunç bir ağrı saplandı.saatlerce ağlama krizine girdim.niyetli olduğum için ilaç içemedim.en son duşa girip başımı soğuk suyun altında bıraktım ve eşim minnoşa baktı.45 dk kadar uyumuşum.uyandığımda ağrı hafiflemişti.inşAllah bugün de aynısı olmaz çünkü gece 1 gibi uyudum ve sürekli uyandım beyefendinin ağlamalarına 😫 bizde mi böyle büyüdük yahu 😞😞

Cümleten iyi bayramlar.bütün bıdıkların gözlerinden öperim 😍😍 inşAllahhhh teyzeleri olarak birgün onlara bayram harçlığı da vermek nasip olur 🤲🤲
Biz yine gece birmilyonkez uyandık.sürekli inledi ağladı.ben de sersem gibiyim yine.dün uykusuzluktan başıma korkunç bir ağrı saplandı.saatlerce ağlama krizine girdim.niyetli olduğum için ilaç içemedim.en son duşa girip başımı soğuk suyun altında bıraktım ve eşim minnoşa baktı.45 dk kadar uyumuşum.uyandığımda ağrı hafiflemişti.inşAllah bugün de aynısı olmaz çünkü gece 1 gibi uyudum ve sürekli uyandım beyefendinin ağlamalarına 😫 bizde mi böyle büyüdük yahu 😞😞
Canım muhtemelen üst dişleri zorluyor. Kabarık mı damakları? bayramda eşin çalışmayacaksa biraz topu ona atmaya çalış canım, sen biraz dinlen. ben öyle Yapıcam, hem gece hem gündüz bedenimiz kaldırmıyor artık. H hamsigafa da tavsiye etmişti BaybayNight gece damlası var o da rahatlatıyor bebekleri aklında olsun

Back