• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla ben eşimle sırf horlıyor diye aynı odada yatmıyorum.zaten gece 1273649936263849 kez çocuk için uykum bölünüyor,bir de horlamasından dolayı uykum bölündüğü için sinir harbi geçirip oturma odasına taşınmıştım.sonra o bana kıyamayıp yatak odasına bana devretti ve kendisi oturma odasına geçti.böylelikle üç tarafta huzura erdi 🤣🤣🤣🤣
Ben de aynı durumdayım 🤗

Valla ben eşimle sırf horlıyor diye aynı odada yatmıyorum.zaten gece 1273649936263849 kez çocuk için uykum bölünüyor,bir de horlamasından dolayı uykum bölündüğü için sinir harbi geçirip oturma odasına taşınmıştım.sonra o bana kıyamayıp yatak odasına bana devretti ve kendisi oturma odasına geçti.böylelikle üç tarafta huzura erdi 🤣🤣🤣🤣
Bizde öyleyiz, bayramdan sonra artık bebegi odadan cikarmayi düşünüyoruz bakalım 😁

Niye bayram sonu
Ramazanda sahura kadar yatmiyo esim, gece gündüz salonda takiliyo. Sonra düzenli bi hayatimiz olsun istiyorum 😆
Benim oğlum kendi odasında uyuyor canım.yatak odasında tek takılıyorum 🤣🤣🤣🤣kociş de oturma odasındaki çekyatta iki büklüm yatıyor garibim 😁
Ooooo🤩🤩🤩 kraliçeyim diyosun 🤣
Benimki halinden memnun salonda yatmayı cok seviyo sabaha kadar tv açık 😒
Boyun destekli yastık almıştık horlamasını baya azaltiyo bu arada. Boyun duzlesmesi ve fitiklasma var biraz sebebi öyle bir şeyse sizin kocislerinizde de ise yarayabilir😊

Bebek gibi uyumadan ne kastediliyor bilmiyorum da kocam gibi uyumak çok şey ifade ediyor😄 Hiç sesi çıkmadan misler gibi uyur. Bebeğimin ondan önce uyumuşluğu yok. Ben uyutmaya uğraşırken o hop dalmıştır uykuya. Arada benden bile çıkıyordur ses ama onun nefesi bile zor duyuluyor😂 Keşke bebem de benzesiydi biraz. Uyku gözünden akıyor yok o hala direniyor. Ahh beni bıraksalar 3 gün uyuycam😉 Desem de 3 saat bölünmeden uyusam yetecek valla fazlasını istemem😊

Bebek gibi uyumadan ne kastediliyor bilmiyorum da kocam gibi uyumak çok şey ifade ediyor😄 Hiç sesi çıkmadan misler gibi uyur. Bebeğimin ondan önce uyumuşluğu yok. Ben uyutmaya uğraşırken o hop dalmıştır uykuya. Arada benden bile çıkıyordur ses ama onun nefesi bile zor duyuluyor😂 Keşke bebem de benzesiydi biraz. Uyku gözünden akıyor yok o hala direniyor. Ahh beni bıraksalar 3 gün uyuycam😉 Desem de 3 saat bölünmeden uyusam yetecek valla fazlasını istemem😊
İçimden ne geçiyorsa dile döktüm kardeş😂

Bu arada emziren anneler eskisi gibi mi emiyor bebişler? Benimki iyice oyuna döktü artık. Bir çekiyor bırakıp arkasına dönüyor. Olmadı oturuyor uzanarak emmeye çalışıyor. Yan tarafıma geçip memeye uzanıyor falan. Normal kucağımda emdiği yok gündüzleri. Olmadık şekillere giriyor, doyup doymadığı meçhul😕

Bu arada emziren anneler eskisi gibi mi emiyor bebişler? Benimki iyice oyuna döktü artık. Bir çekiyor bırakıp arkasına dönüyor. Olmadı oturuyor uzanarak emmeye çalışıyor. Yan tarafıma geçip memeye uzanıyor falan. Normal kucağımda emdiği yok gündüzleri. Olmadık şekillere giriyor, doyup doymadığı meçhul😕
Benimkide oyun yapıyor ama her bulduğunda emiyor bazen 5 dakka bazen uzun soluklu uyucagi sıra uzun emiyor ama açıkçası resmen aşk yaşıyor memeyle özellikle de bazen işim oluyor babasinda oluyor beni görünce emekleyerek koşup kendi açıp emiyor 🥰🥰 azar azar ensede çok çekiyordur annesi aç bırakmaz kendini için rahat olsun

anneler günümüz kutlu olsun 🥺🥺 pms mi bilmiyorum acayip duygusalım bugünlerde. kızım geçen sene bu zamanlarda karnımdaydı şimdi kucağımda, koynumda. 😭

allah kimseyi annesiz bırakmasın ve isteyene de hayırlısıyla evlat versin aratmasın. dip bi posta daha ağlayayım 😂

Nedendir bilmem ama bir duygulandım yaa anneler günü beni çok etkiledi çocukluğumdan bu yana hep anne olmak istedim özellikle aşık olduğum adamdan olsun istedim ve duam kabul oldu nekadar zorda olsa anne olmak tahmin ettiğimden hayal ettiğimden de guzelmis❤️ fakat tek tek etiket yapmicam 2 3 ve daha fazla çocuğu olan tüm anneleri gönülden alkışlıyorum taktir ediyorum ben bir çocukta tükendim sürekli onu düşünmekten onun için kosturmaktan ve tüm sevgimi ona vermekten kendimi komple unuttum ve o yüzden ikinciyi yapmaya bı yandan hiç cesaretim yok. ya ona eksik kalırsam diye düşünüyorum. Eylül'de kendimi tukettiysem diyorum fakat sizlerle çok uzun süredir muhabbet ediyoruz ve siz halen ilk cocukmus gibi hep çabalıyorsunuz o yüzden benim için sizler ve sizin gibiler kahramandır :KK68: :KK68:
Uzun oldu kusura bakmayın 🤭

anneler günümüz kutlu olsun 🥺🥺 pms mi bilmiyorum acayip duygusalım bugünlerde. kızım geçen sene bu zamanlarda karnımdaydı şimdi kucağımda, koynumda. 😭

allah kimseyi annesiz bırakmasın ve isteyene de hayırlısıyla evlat versin aratmasın. dip bi posta daha ağlayayım 😂
Gözyaşlarım pıt pıt benimde yalnız değilsin😂

Su sikayetlendigimiz konumda olmak isteyen bı sürü insan var.rabbim can sağlığı versin hepsi gelip geçiyor.ortancam gece gündüz memede idi yapisiktik resmen şimdi 5yasina geldi aksam yatar top patlasa uyanmaz.buyuk hala uykuyu sevmiyor ama o da bambaşka ince kalpli.kotu bı masa vardı onu ciflemis üstüne örtü sermiş babasına pasta aldırmış ışığı kapatmış maytap filan anneler günü hazırlamış.bi kartona kizim "canım annem" yazmış
Oglanda bana ,,"inek"çizmiş (çok ince babası gibi😄😄😄)
uzattım k bakmayın çok zor ama çok güzel annelik🥰🥰🥰

Anneler gününüz kutlu olsun kizlar geçen yıl bu zamanlar daha yeni yeni hareket etmeye başlama zamanlariydi şimdi kocaman oldular 😍 buradan uzaktayken kendimi çok çaresiz hissettiğimi fark ettim buralardayken en ufak şeyde anlatıp soruyordum yazılanlardan birşeyler öğreniyordum kendi kendine çıkış yolu bulmak çok daha zormuş sizi çok özlemişim canım anneler❤️❤️❤️❤️

Back