- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.601
Bana böyle gelin işteEs mi? o ne ola ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana böyle gelin işteEs mi? o ne ola ki
Canım badem yağın varsa onu sürüp üzerine buz tutsan? Çok geçmiş olsunKızlar benim yaramaz, göğsümü çok fena ısırdı. Sık sık meme reddi yaşadığımız için korkumdan sesimi bile çıkaramadım, bağırmama korkup meme reddi yaşamayalım diye. ..gözlerimden yaş geldi ama, şimdi o göğsümü veremiyorum,hatta sütyen yada üzerine penye bile gelse hareket halindeyken acıyor. İlk aylarda kullandığımız gümüş kapaklarda fayda etmedi. Gümüş kapakların halka kısmına gelen yeri ısırmış. Lansinosh sürdüm şimdilik, göğsüm açıkta bekliyorum. Başka birşey yapabilir miyim? Nasıl çabuk iyileşir?
Geçmiş olsun canım.kantaron+ozon yağı sanki iyi gelir gibi.ya da ikisinden biri.ben miyom ameliyatı olduğumda doktor arkadaşım söylemişti.ameliyat sonrası kesilerin üzerine ozon yağı sürüyoruz demişti.Kızlar benim yaramaz, göğsümü çok fena ısırdı. Sık sık meme reddi yaşadığımız için korkumdan sesimi bile çıkaramadım, bağırmama korkup meme reddi yaşamayalım diye. ..gözlerimden yaş geldi ama, şimdi o göğsümü veremiyorum,hatta sütyen yada üzerine penye bile gelse hareket halindeyken acıyor. İlk aylarda kullandığımız gümüş kapaklarda fayda etmedi. Gümüş kapakların halka kısmına gelen yeri ısırmış. Lansinosh sürdüm şimdilik, göğsüm açıkta bekliyorum. Başka birşey yapabilir miyim? Nasıl çabuk iyileşir?
Kantaron ya da tahin yağı işe yarıyor demişlerdi bana göğüs ucu yaraları için. (Bende yaramadı)Kızlar benim yaramaz, göğsümü çok fena ısırdı. Sık sık meme reddi yaşadığımız için korkumdan sesimi bile çıkaramadım, bağırmama korkup meme reddi yaşamayalım diye. ..gözlerimden yaş geldi ama, şimdi o göğsümü veremiyorum,hatta sütyen yada üzerine penye bile gelse hareket halindeyken acıyor. İlk aylarda kullandığımız gümüş kapaklarda fayda etmedi. Gümüş kapakların halka kısmına gelen yeri ısırmış. Lansinosh sürdüm şimdilik, göğsüm açıkta bekliyorum. Başka birşey yapabilir miyim? Nasıl çabuk iyileşir?
Geçmiş olsun canım.kantaron+ozon yağı sanki iyi gelir gibi.ya da ikisinden biri.ben miyom ameliyatı olduğumda doktor arkadaşım söylemişti.ameliyat sonrası kesilerin üzerine ozon yağı sürüyoruz demişti.
Kantaron olması lazım ama diğer ikisi yok kızlar. Olmazsa sadece kantaron sürüyim . Şuan , ilk olduğu zamana kıyasla daha iyi gibi. Çok saolun tavsiyeleriniz içinKantaron ya da tahin yağı işe yarıyor demişlerdi bana göğüs ucu yaraları için. (Bende yaramadı)
Ecmelde öyle canım valla her bezine yapıyor damaklarda kabarık ama ölüom ikide Bi alt değiş et bide durmuyor dönüyor değişirkenKızlar diştendir diyorum da benim elim afedersiniz b*ktan çıkmıyor sizde de durumlar öyle mi ? Damaklar kabarmış o kadar
Evet bizimkide sürekli emmek istiyor. Alt dişlerde bizde de pek belirti vermedi ama şimdi üstler çıkacak sanırım kaka, huysuzluk arttı dişe yoruyorum ben umarım ondandırCivciv saliha Benim oğlum diş çıkardığında kaka sayısında bir artış olmamıştı.huysuzluk sayısı nirvanaya çıkmıştı.saat başından bile erken uyanıp beni emmek istiyordu.haa bir de salyası artmıştı.şu anda da gece çok sık uyanıp emmek istiyor.üstten bir diş görüyorum ama bakalım kaç güne kadar çıkacak
Damaklar bizde de çok kabardı. Emekleseler yandıkEcmelde öyle canım valla her bezine yapıyor damaklarda kabarık ama ölüom ikide Bi alt değiş et bide durmuyor dönüyor değişirken
Bizimki saat 22.30da emeklemeye başladı Bi andan kısa mesafe emekliyor iki güne iice çözer işi eşim yerde kırıntı ne sakın olmasın diyor bende Bi kat ya alalım o süpürsün diyorum bakalımEvet bizimkide sürekli emmek istiyor. Alt dişlerde bizde de pek belirti vermedi ama şimdi üstler çıkacak sanırım kaka, huysuzluk arttı dişe yoruyorum ben umarım ondandır
Damaklar bizde de çok kabardı. Emekleseler yandık
Bizimki emekliyo bı de hızlı ki sürekli peşinde gezmek istiyor.elini çekmeceye sıkıştırıyor bizim olmadığımız başka odaya girip kayboluyor!abdest alırken banyoya giriyor kapı açık bulsa wxc ye dalacakEvet bizimkide sürekli emmek istiyor. Alt dişlerde bizde de pek belirti vermedi ama şimdi üstler çıkacak sanırım kaka, huysuzluk arttı dişe yoruyorum ben umarım ondandır
Damaklar bizde de çok kabardı. Emekleseler yandık
Ben de çok niyetli idim bı Katya ya ama sanırım şarjda durdurmaz bizimkiler illa oynar .emekliyo masanın altına modemin kablosuna gidiyor bizimki onu da yuvasında durdurmaz diye biraz vazgeçtim.bi de bizim ev sürekli oyuncak dolu eşyalar alçak...Bizimki saat 22.30da emeklemeye başladı Bi andan kısa mesafe emekliyor iki güne iice çözer işi eşim yerde kırıntı ne sakın olmasın diyor bende Bi kat ya alalım o süpürsün diyorum bakalım
Gerçekten kabustu bizim gece de sürekli uyandı 1 saat bile gecmedenyarim saatte 45dk da birBerbat gecenin sabahından günaydın dicem ama bana gün aymadı maalesef.6’da uyandı oğlum.bugğn bana nasıl bitecek acaba
Benimki de canım.iki uyuyup uyanma arası 1 saat değildi.sersem gibyim yeminle.uykuya yeni dalıyordum ağlıyordu.gidip ilgilenip tekrar uyuyırdum ve yinr bir saat geçmeden yine ağlıyorduGerçekten kabustu bizim gece de sürekli uyandı 1 saat bile gecmedenyarim saatte 45dk da bir
Bizimki de örümceğinde ve banyonun kapısını açık gördüğü anda 4 nala banyoya koşuyor.onun için banyonun kapısını hep kapalı tutuyoruz.bir de bulaşık makinasına sardı.ne zaman içine bir şeyler koymak istesem 4 nala koşturarak gelip makinanın içindekileri elliyorBizimki emekliyo bı de hızlı ki sürekli peşinde gezmek istiyor.elini çekmeceye sıkıştırıyor bizim olmadığımız başka odaya girip kayboluyor!abdest alırken banyoya giriyor kapı açık bulsa wxc ye dalacak
Bizimki saat 22.30da emeklemeye başladı Bi andan kısa mesafe emekliyor iki güne iice çözer işi eşim yerde kırıntı ne sakın olmasın diyor bende Bi kat ya alalım o süpürsün diyorum bakalım
Çok hoşuma gidiyor emekleyen bebek görüntüsü, ama malesef bizim ki emeklemeyecek galiba. ABisi de emeklemeden direk ayaklanmıştı. Kızımda öyle olucak gibi. Kucağımıza oturttuğumuzda ellerinden tutarsak birden ayağa atıyor kendini. Tabi bacaklarında henüz güç olmadığından 1-2 saniye sonra tekrar düşüyor.Bizimki emekliyo bı de hızlı ki sürekli peşinde gezmek istiyor.elini çekmeceye sıkıştırıyor bizim olmadığımız başka odaya girip kayboluyor!abdest alırken banyoya giriyor kapı açık bulsa wxc ye dalacak