• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar benim yaramaz, göğsümü çok fena ısırdı. Sık sık meme reddi yaşadığımız için korkumdan sesimi bile çıkaramadım, bağırmama korkup meme reddi yaşamayalım diye. ..gözlerimden yaş geldi ama, şimdi o göğsümü veremiyorum,hatta sütyen yada üzerine penye bile gelse hareket halindeyken acıyor. İlk aylarda kullandığımız gümüş kapaklarda fayda etmedi. Gümüş kapakların halka kısmına gelen yeri ısırmış. Lansinosh sürdüm şimdilik, göğsüm açıkta bekliyorum. :olamaz: Başka birşey yapabilir miyim? Nasıl çabuk iyileşir?

Kızlar benim yaramaz, göğsümü çok fena ısırdı. Sık sık meme reddi yaşadığımız için korkumdan sesimi bile çıkaramadım, bağırmama korkup meme reddi yaşamayalım diye. ..gözlerimden yaş geldi ama, şimdi o göğsümü veremiyorum,hatta sütyen yada üzerine penye bile gelse hareket halindeyken acıyor. İlk aylarda kullandığımız gümüş kapaklarda fayda etmedi. Gümüş kapakların halka kısmına gelen yeri ısırmış. Lansinosh sürdüm şimdilik, göğsüm açıkta bekliyorum. :olamaz: Başka birşey yapabilir miyim? Nasıl çabuk iyileşir?
Canım badem yağın varsa onu sürüp üzerine buz tutsan? Çok geçmiş olsun😞

Geçmiş olsun canım.kantaron+ozon yağı sanki iyi gelir gibi.ya da ikisinden biri.ben miyom ameliyatı olduğumda doktor arkadaşım söylemişti.ameliyat sonrası kesilerin üzerine ozon yağı sürüyoruz demişti.

Kantaron ya da tahin yağı işe yarıyor demişlerdi bana göğüs ucu yaraları için. (Bende yaramadı)

Geçmiş olsun canım.kantaron+ozon yağı sanki iyi gelir gibi.ya da ikisinden biri.ben miyom ameliyatı olduğumda doktor arkadaşım söylemişti.ameliyat sonrası kesilerin üzerine ozon yağı sürüyoruz demişti.

Kantaron ya da tahin yağı işe yarıyor demişlerdi bana göğüs ucu yaraları için. (Bende yaramadı)
Kantaron olması lazım ama diğer ikisi yok kızlar. Olmazsa sadece kantaron sürüyim . Şuan , ilk olduğu zamana kıyasla daha iyi gibi. Çok saolun tavsiyeleriniz için

Civciv saliha Civciv saliha Benim oğlum diş çıkardığında kaka sayısında bir artış olmamıştı.huysuzluk sayısı nirvanaya çıkmıştı.saat başından bile erken uyanıp beni emmek istiyordu.haa bir de salyası artmıştı.şu anda da gece çok sık uyanıp emmek istiyor.üstten bir diş görüyorum ama bakalım kaç güne kadar çıkacak

Civciv saliha Civciv saliha Benim oğlum diş çıkardığında kaka sayısında bir artış olmamıştı.huysuzluk sayısı nirvanaya çıkmıştı.saat başından bile erken uyanıp beni emmek istiyordu.haa bir de salyası artmıştı.şu anda da gece çok sık uyanıp emmek istiyor.üstten bir diş görüyorum ama bakalım kaç güne kadar çıkacak
Evet bizimkide sürekli emmek istiyor. Alt dişlerde bizde de pek belirti vermedi ama şimdi üstler çıkacak sanırım kaka, huysuzluk arttı dişe yoruyorum ben umarım ondandır
Ecmelde öyle canım valla her bezine yapıyor damaklarda kabarık ama ölüom ikide Bi alt değiş et bide durmuyor dönüyor değişirken
Damaklar bizde de çok kabardı. Emekleseler yandık

Evet bizimkide sürekli emmek istiyor. Alt dişlerde bizde de pek belirti vermedi ama şimdi üstler çıkacak sanırım kaka, huysuzluk arttı dişe yoruyorum ben umarım ondandır

Bizimki saat 22.30da emeklemeye başladı Bi andan kısa mesafe emekliyor iki güne iice çözer işi eşim yerde kırıntı ne sakın olmasın diyor bende Bi kat ya alalım o süpürsün diyorum bakalım😂

Şu saate kadar tam 4 kez uyandı😞 sersem gibiyim yeminle.10dk emip beni uğurlıyor tam uykuya dalıyorum ağlıyor.en son çok içli içli ağlayınca ağrısı olduğuna kanaat getirip ağrı kesici verdim.ona da yazık,bana da yazık.umarım kesintisiz uyur 🤲🤲

Berbat gecenin sabahından günaydın dicem ama bana gün aymadı maalesef.6’da uyandı oğlum.bugğn bana nasıl bitecek acaba 😫😫

Bizimki emekliyo bı de hızlı ki sürekli peşinde gezmek istiyor.elini çekmeceye sıkıştırıyor bizim olmadığımız başka odaya girip kayboluyor!abdest alırken banyoya giriyor kapı açık bulsa wxc ye dalacak

Bizimki saat 22.30da emeklemeye başladı Bi andan kısa mesafe emekliyor iki güne iice çözer işi eşim yerde kırıntı ne sakın olmasın diyor bende Bi kat ya alalım o süpürsün diyorum bakalım😂
Ben de çok niyetli idim bı Katya ya ama sanırım şarjda durdurmaz bizimkiler illa oynar .emekliyo masanın altına modemin kablosuna gidiyor bizimki onu da yuvasında durdurmaz diye biraz vazgeçtim.bi de bizim ev sürekli oyuncak dolu eşyalar alçak...

Gerçekten kabustu bizim gece de sürekli uyandı 1 saat bile gecmedenyarim saatte 45dk da bir
Benimki de canım.iki uyuyup uyanma arası 1 saat değildi.sersem gibyim yeminle.uykuya yeni dalıyordum ağlıyordu.gidip ilgilenip tekrar uyuyırdum ve yinr bir saat geçmeden yine ağlıyordu 🤦‍♀️

Bizimki emekliyo bı de hızlı ki sürekli peşinde gezmek istiyor.elini çekmeceye sıkıştırıyor bizim olmadığımız başka odaya girip kayboluyor!abdest alırken banyoya giriyor kapı açık bulsa wxc ye dalacak
Bizimki de örümceğinde ve banyonun kapısını açık gördüğü anda 4 nala banyoya koşuyor.onun için banyonun kapısını hep kapalı tutuyoruz.bir de bulaşık makinasına sardı.ne zaman içine bir şeyler koymak istesem 4 nala koşturarak gelip makinanın içindekileri elliyor 🤦‍♀️

Çok hoşuma gidiyor emekleyen bebek görüntüsü, ama malesef bizim ki emeklemeyecek galiba. ABisi de emeklemeden direk ayaklanmıştı. Kızımda öyle olucak gibi. Kucağımıza oturttuğumuzda ellerinden tutarsak birden ayağa atıyor kendini. Tabi bacaklarında henüz güç olmadığından 1-2 saniye sonra tekrar düşüyor.🙈

Back