- 26 Nisan 2019
- 4.509
- 6.694
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.441
Ben patlıcanı çok severim canım, kızartmasını, kurusunu, imam bayıldısını, muhakkak deniycem .. çok teşekkür ederimbegonvil1985 canım baktım yeni içinde nikotin olduğu ve besleyici değeri olmadığı içinmiş dikkat ederim artık ama çorba çok güzel siz deneyin kendinize
Makarna verdimHemen başka bişey deneseydin vermeyi sıcaklardan olabilir ayran yap ver bi canım zorlama hiç arada oluyorlar oyle
yok bacım onlar insansa ben kakılmışım
Sorma üstüm basım yemek lekesi gitmiyorda lekeler artıkev desen afedersin bk götürüyor koltukta beş dakka kendimden geçiyorum yorgunluktan sanki biri vurmuş bayiltmis gibi bir uyuyuş zaten hahah zavallı kocam halen beni güzel karım diye seviyor
O insta momlar bide benim eve gelse 10gündür yazlık kışlıkların içinden çıkamadım Bi düzen yapsınlar bana baya giderBen bol aliyorim az daha fazla giysin diyee
Yaa senin bakış açın çok iyi gerçekten benimde takip ettigim biri asla temizllettirmiyormus evi yemekleri falan herşeyi kendi yapıyormuş ama görsen mükemmel ötesi hergun bakimli spora gidiyor kızını uyutup falanbu arada eylule bende hesap açtım
Bende derz aralarım beyaz olucak diye kafayı yerdim eşim bırak canına yazık derdi şimdi simsiyah artık eşim banyomu ne zaman tadilat yaparsa derzleride söktürcem yeni çekeceksevecek tabii iyi günde kötü günde dediler o kadar
valla ben temizlik hastasıydım eskiden. kulak çubuğuyla fayans arasını silerdim hoşuma giderdi o derece. şimdi her gün tuvaleti banyoyu silip yıkarsam amenna diyorum. bu günler geri gelmeyecek. kızım bi daha bu kadar küçük olmayacak varsın evim dağınık pis olsun. ileride keşke demek istemiyorum hiç.
İyiki iftardan önce okumamıştım bende çok severim dondurucu un Bi gözü sadece patlıcan doluBen patlıcanı çok severim canım, kızartmasını, kurusunu, imam bayıldısını, muhakkak deniycem .. çok teşekkür ederim
Bende bugün yaptım versem dedim küçük hanım uyudu yarın veririm artık tepkisini bende merak ediyorumMakarna verdimbenim bebek şok bildiğin domates soslu burgu makarna verdim...her taneyi üçe böldüm..öyle verdim. 3 tane yedi..belki yerdi ama son verdiğimde çok öksürdü korktum. Tüm gün yediği de bu, benim kız yaz geliyor diye rejime başladı galiba
Martta 8.270miş nisan da 9 kilo bu iki tartının arasında mama da vardı mamayı kestik ek gıda sebze meyve ötesine geçemedik şimdi daha azdır hatta bana hiç almamış gibi geliyor tartım bozuldu bakamıyorum daCanım sen takip edebildin mi ek gıdaya başladığından beri kaç gram aldı?
manyaklık işte. boş vaktim varmışAmanın kulak çubuğu ile fayans arası mi
seni en iyi ben anlarım
Ayyy ben de aşırı titizdim resmen kafayı yeme derecesindeydim.çalışmaya başladıktan sonra temizlik hastalığım yüzünden nerdeyse hastaneye yatma noktasına kadar gelmiştim sonra kendimi sıka sıkaaaa çok zor da olsa o huyumdan kendimi vazgeçirdim.yine temizlik falan yapıyorum ama asla ve asla eskisi gibi değilim.evin salonununu 1 günde 6 kez sildiğimi bile bilirim o dereceydim
Hahaha kilo demeyin banaaaabirde bunlar çok güzel para kazanıyorlar.. takip ettikleriniz arasında şöyle bizden bir anne varsa bana da kullanıcı ismini verin kızlar.. benim çektiklerimden anlayan bir instamom olsun, azıcıkta kilolu olursa çok iyi olur
Ben makarnayı haşlayıp önüne koyuyrm normalde blw asla tarzım değil daral geliyo da öyle yağsız ya biraz kabullenebiliyrmMakarna verdimbenim bebek şok bildiğin domates soslu burgu makarna verdim...her taneyi üçe böldüm..öyle verdim. 3 tane yedi..belki yerdi ama son verdiğimde çok öksürdü korktum. Tüm gün yediği de bu, benim kız yaz geliyor diye rejime başladı galiba
Ben korkudan hiç başlamadım yazlık kışlık olayinaO insta momlar bide benim eve gelse 10gündür yazlık kışlıkların içinden çıkamadım Bi düzen yapsınlar bana baya gider
Bende derz aralarım beyaz olucak diye kafayı yerdim eşim bırak canına yazık derdi şimdi simsiyah artık eşim banyomu ne zaman tadilat yaparsa derzleride söktürcem yeni çekecek
İyiki iftardan önce okumamıştım bende çok severim dondurucu un Bi gözü sadece patlıcan dolu
Bende bugün yaptım versem dedim küçük hanım uyudu yarın veririm artık tepkisini bende merak ediyorum
Aynen koca bir kışı thsirtle geçirdim.Sıcak basıyor devamlı hareket halindeyiz.Ben de girmedim yazlık kışlık olayınaSıradaki korkulu rüyam benim de kışlık kaldır, yazlık indirİşin kötüsü hiçbir kışlığı kullanmadım da. Zaten çıkmıyoruz dışarıya. Bir de daral geldiğinden kalın kıyafeti bırak uzun kollu bile giymedim. Tek rüzgarlıkla geçti kış Ben ki lahana gibi çıkardım dışarıya kat kat
Al benden de okadar.6:30da uyandıBir anne sözüyle başlıyorum günaydin çok uykum var çok
Bizimki bugün iyicene abarttı gece 2 saatte bir sabahta 4:50 de uyandı 7 daha yeni uyudu 8 de uyandıAl benden de okadar.6:30da uyandı
Benimki de valla.gece 10da uyudu.periyodik olarak her 2 saatte bir ağlayarak uyandı emdi uyudu.en son 6:30da uyandı ve bidaha uyumadı.9 gibi uykusu geldi ve bir saat uyudu.bakalım beyefendi bir sonraki uykusuna ne zaman geçecek.hayır bir de iştahı da pek yok.akşama kadar yaptılarımı pek yemiyor diye akşam son öğününde meyve+yoğurt veriyordum artık yemek+yoğurt veriyorum biraz midesini tutsun da uyusun diye ama nafili yine 2 saat sonra uyanıyor.eğer diştense hemen gelsin dişleri yoksa kafayı yemeye ramak kaldıBizimki bugün iyicene abarttı gece 2 saatte bir sabahta 4:50 de uyandı 7 daha yeni uyudu 8 de uyandıbence Tom ve jerrydeki tom gibi gözümüze kurdanla açık tutalım
Üzülme canım benim sıpam da yemiyor.Bizimkisi de günlerdir yemiyor çok üzülüyorum.. severek yediği şeyleri bile bıraktı, ağzını açmaz oldu
Diş geliyor o zamanBizimkisi de günlerdir yemiyor çok üzülüyorum.. severek yediği şeyleri bile bıraktı, ağzını açmaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?