• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hemen başka bişey deneseydin vermeyi sıcaklardan olabilir ayran yap ver bi canım zorlama hiç arada oluyorlar oyle
Makarna verdim 🙈 benim bebek şok:olamaz: bildiğin domates soslu burgu makarna verdim...her taneyi üçe böldüm..öyle verdim. 3 tane yedi..belki yerdi ama son verdiğimde çok öksürdü korktum. Tüm gün yediği de bu, benim kız yaz geliyor diye rejime başladı galiba

yok bacım onlar insansa ben kakılmışım 😂😂😂

Sorma üstüm basım yemek lekesi gitmiyorda lekeler artık😆 ev desen afedersin bk götürüyor koltukta beş dakka kendimden geçiyorum yorgunluktan sanki biri vurmuş bayiltmis gibi bir uyuyuş zaten 😆😆hahah zavallı kocam halen beni güzel karım diye seviyor

birde bunlar çok güzel para kazanıyorlar.. takip ettikleriniz arasında şöyle bizden bir anne varsa bana da kullanıcı ismini verin kızlar.. benim çektiklerimden anlayan bir instamom olsun, azıcıkta kilolu olursa çok iyi olur 🤣

Ben bol aliyorim az daha fazla giysin diyee😆
Yaa senin bakış açın çok iyi gerçekten benimde takip ettigim biri asla temizllettirmiyormus evi yemekleri falan herşeyi kendi yapıyormuş ama görsen mükemmel ötesi hergun bakimli spora gidiyor kızını uyutup falan😆 bu arada eylule bende hesap açtım 🤦😆
O insta momlar bide benim eve gelse 10gündür yazlık kışlıkların içinden çıkamadım Bi düzen yapsınlar bana baya gider 😂
sevecek tabii iyi günde kötü günde dediler o kadar 😒😒

valla ben temizlik hastasıydım eskiden. kulak çubuğuyla fayans arasını silerdim hoşuma giderdi o derece. şimdi her gün tuvaleti banyoyu silip yıkarsam amenna diyorum. bu günler geri gelmeyecek. kızım bi daha bu kadar küçük olmayacak varsın evim dağınık pis olsun. ileride keşke demek istemiyorum hiç.
Bende derz aralarım beyaz olucak diye kafayı yerdim eşim bırak canına yazık derdi şimdi simsiyah artık eşim banyomu ne zaman tadilat yaparsa derzleride söktürcem yeni çekecek
Ben patlıcanı çok severim canım, kızartmasını, kurusunu, imam bayıldısını, muhakkak deniycem .. çok teşekkür ederim 😋
İyiki iftardan önce okumamıştım bende çok severim dondurucu un Bi gözü sadece patlıcan dolu 😂🤭
Makarna verdim 🙈 benim bebek şok:olamaz: bildiğin domates soslu burgu makarna verdim...her taneyi üçe böldüm..öyle verdim. 3 tane yedi..belki yerdi ama son verdiğimde çok öksürdü korktum. Tüm gün yediği de bu, benim kız yaz geliyor diye rejime başladı galiba
Bende bugün yaptım versem dedim küçük hanım uyudu yarın veririm artık tepkisini bende merak ediyorum☺️

Amanın kulak çubuğu ile fayans arası mi😁😄😄
manyaklık işte. boş vaktim varmış 😂😂😂
😍😍😍😍

Ayyy ben de aşırı titizdim resmen kafayı yeme derecesindeydim.çalışmaya başladıktan sonra temizlik hastalığım yüzünden nerdeyse hastaneye yatma noktasına kadar gelmiştim sonra kendimi sıka sıkaaaa çok zor da olsa o huyumdan kendimi vazgeçirdim.yine temizlik falan yapıyorum ama asla ve asla eskisi gibi değilim.evin salonununu 1 günde 6 kez sildiğimi bile bilirim o dereceydim 🤦‍♀️
seni en iyi ben anlarım 🤣🤣

Ben makarnayı haşlayıp önüne koyuyrm normalde blw asla tarzım değil daral geliyo da öyle yağsız ya biraz kabullenebiliyrm

O insta momlar bide benim eve gelse 10gündür yazlık kışlıkların içinden çıkamadım Bi düzen yapsınlar bana baya gider 😂

Bende derz aralarım beyaz olucak diye kafayı yerdim eşim bırak canına yazık derdi şimdi simsiyah artık eşim banyomu ne zaman tadilat yaparsa derzleride söktürcem yeni çekecek

İyiki iftardan önce okumamıştım bende çok severim dondurucu un Bi gözü sadece patlıcan dolu 😂🤭

Bende bugün yaptım versem dedim küçük hanım uyudu yarın veririm artık tepkisini bende merak ediyorum☺️
Ben korkudan hiç başlamadım yazlık kışlık olayina

Sıradaki korkulu rüyam benim de kışlık kaldır, yazlık indir😄 İşin kötüsü hiçbir kışlığı kullanmadım da. Zaten çıkmıyoruz dışarıya. Bir de daral geldiğinden kalın kıyafeti bırak uzun kollu bile giymedim. Tek rüzgarlıkla geçti kış😋 Ben ki lahana gibi çıkardım dışarıya kat kat😂

Sıradaki korkulu rüyam benim de kışlık kaldır, yazlık indir😄 İşin kötüsü hiçbir kışlığı kullanmadım da. Zaten çıkmıyoruz dışarıya. Bir de daral geldiğinden kalın kıyafeti bırak uzun kollu bile giymedim. Tek rüzgarlıkla geçti kış😋 Ben ki lahana gibi çıkardım dışarıya kat kat😂
Aynen koca bir kışı thsirtle geçirdim.Sıcak basıyor devamlı hareket halindeyiz.Ben de girmedim yazlık kışlık olayına

Gerçekten benimde öyle.. iki tane emzirme atleti almıştım, biri yıkanırken diğerini giydim. Pandemiden dolayı bir yerlere çıkamadığımız için de doğru düzgün alışveriş yaptım nede yeni kıyafet ihtiyacım oluştu

Bizimki bugün iyicene abarttı gece 2 saatte bir sabahta 4:50 de uyandı 7 daha yeni uyudu 8 de uyandı😅 bence Tom ve jerrydeki tom gibi gözümüze kurdanla açık tutalım
Benimki de valla.gece 10da uyudu.periyodik olarak her 2 saatte bir ağlayarak uyandı emdi uyudu.en son 6:30da uyandı ve bidaha uyumadı.9 gibi uykusu geldi ve bir saat uyudu.bakalım beyefendi bir sonraki uykusuna ne zaman geçecek.hayır bir de iştahı da pek yok.akşama kadar yaptılarımı pek yemiyor diye akşam son öğününde meyve+yoğurt veriyordum artık yemek+yoğurt veriyorum biraz midesini tutsun da uyusun diye ama nafili yine 2 saat sonra uyanıyor.eğer diştense hemen gelsin dişleri yoksa kafayı yemeye ramak kaldı 😔 babasına da iteleyemiyorım babasının da bağsuru azmış oturamıyor zavallıcık 😏

Back