• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimki de 2-3 saatte bi uyanıyo elleri sürekli saçında saçlarını yoluyo sürekli emmek istiyor kucağıma yapışık olmasını söylemiyorum bile ama ben hariç herkese gülücükler saçıyo 🥺sırt ağrısından ölüyorum bende

Ben korkudan hiç başlamadım yazlık kışlık olayina
Benim Bi eşimin kaldı onunki zaten küçük hurç😂 kolay olur diğer çocuklarınki çok yordu bide reyhandan ecmele kalanları seç yıka dağ gibi ecmel hanımın çamaşırları birikti ütülenrcek sonra bayram temizliği kadir gecesine cüz yetiştirmem lazım off anammmm ben nerelere gidem kalktım ecmel uyumuşken cüz okuyum
Bizimkisi de günlerdir yemiyor çok üzülüyorum.. severek yediği şeyleri bile bıraktı, ağzını açmaz oldu 😕
Ecmel de yemiyor yaa çok canım sıkılıyor dün az Bi makarna yedi ne versenim o iki dişiyle ağzını kitliyor yemek ölüm oldu bize

Benimki de valla.gece 10da uyudu.periyodik olarak her 2 saatte bir ağlayarak uyandı emdi uyudu.en son 6:30da uyandı ve bidaha uyumadı.9 gibi uykusu geldi ve bir saat uyudu.bakalım beyefendi bir sonraki uykusuna ne zaman geçecek.hayır bir de iştahı da pek yok.akşama kadar yaptılarımı pek yemiyor diye akşam son öğününde meyve+yoğurt veriyordum artık yemek+yoğurt veriyorum biraz midesini tutsun da uyusun diye ama nafili yine 2 saat sonra uyanıyor.eğer diştense hemen gelsin dişleri yoksa kafayı yemeye ramak kaldı 😔 babasına da iteleyemiyorım babasının da bağsuru azmış oturamıyor zavallıcık 😏
Aklımda tek soru neden böyle yapıyorlar dün doktora gittik kontrolle okadar çok korktu ki orayı resmen inletti muane bile zar zor oldu koala gibi yapıştı bana her tarafını yoldu ağladı ben okadar üzüldüm ki hemşire doktor teselli etti normalde ahlak bı çocuk değil ama orda yaktı beni 🤦

Bizimki de 2-3 saatte bi uyanıyo elleri sürekli saçında saçlarını yoluyo sürekli emmek istiyor kucağıma yapışık olmasını söylemiyorum bile ama ben hariç herkese gülücükler saçıyo 🥺sırt ağrısından ölüyorum bende
Sırt ağrısı kol ağrısı😭😭 kendileri ne çekiyorsa resmen bize bir güzel hissettirip yaşatıyorlar 😬 ben hiç böyle hayal etmedim onlar sürekli acı çekiyor biz sürekli cefasini ben kızıma doyamiyorum

Bende internetten atak haftasında mı diye baktım ama henüz atak haftasına da girmemiş, önümüzde 4 hafta sürecek bir atak zamanı var..daha girmeden yemeden içmeden kesildi benim kız, atak haftasında ne yapacağız bakalım 😢

Aklımda tek soru neden böyle yapıyorlar dün doktora gittik kontrolle okadar çok korktu ki orayı resmen inletti muane bile zar zor oldu koala gibi yapıştı bana her tarafını yoldu ağladı ben okadar üzüldüm ki hemşire doktor teselli etti normalde ahlak bı çocuk değil ama orda yaktı beni 🤦
Pandemi dolayısıyla bebeklerimiz hep evdeler, kimseyi görmüyorlar. Yabancılamıştır canım..benim kızım muayene olacağı zaman doktor benim kucağımdan hemen alıyorsa ağlıyor ama sedyeyle ben oturtuyorsam, ben soyuyorsam, tartıya ben koyuyorsam daha sakin. Belki sizde de benzer bir durum olmuştur

Bende internetten atak haftasında mı diye baktım ama henüz atak haftasına da girmemiş, önümüzde 4 hafta sürecek bir atak zamanı var..daha girmeden yemeden içmeden kesildi benim kız, atak haftasında ne yapacağız bakalım 😢
Deme arkadaşım deme 🥺 belim bıkınım çıkmış. Memelerim sarkmış. Psikolojim bozulmuş... evimi b*k götürmüş. Ben bu atağın üstesinden gelemem

Pandemi dolayısıyla bebeklerimiz hep evdeler, kimseyi görmüyorlar. Yabancılamıştır canım..benim kızım muayene olacağı zaman doktor benim kucağımdan hemen alıyorsa ağlıyor ama sedyeyle ben oturtuyorsam, ben soyuyorsam, tartıya ben koyuyorsam daha sakin. Belki sizde de benzer bir durum olmuştur
Ben yapıyorum onları ama benim kız boynuma yapıştı birakmadi açıkçası ne boy ne kilo nede rutin muane yaptırabilirim çok zorlandık fakat ağzını baya inceledi dişler çok zorlamış dedi

Yazlıkları çıkardım,hiçbiri olmuyor,belim kalınlaşmış,memeler sarkmış güya 9 kilo almıştım hamileyken ama sonrası şu an 5 kilo fazlam var ama şeklim bozulmuş resmen.🥲

Yazlıkları çıkardım,hiçbiri olmuyor,belim kalınlaşmış,memeler sarkmış güya 9 kilo almıştım hamileyken ama sonrası şu an 5 kilo fazlam var ama şeklim bozulmuş resmen.🥲
Bende dolabı hep boşaltıyorum birilerine dağıttım hep hiç bişi olmuyor dolap doluyken almakta vicdan yaptırıyor bende fizik felan kalmadı zaten her şeyi rahat ve salaş tercih etmeye başladım o eski kokoş benden eser yok şimdi 😭

Bende dolabı hep boşaltıyorum birilerine dağıttım hep hiç bişi olmuyor dolap doluyken almakta vicdan yaptırıyor bende fizik felan kalmadı zaten her şeyi rahat ve salaş tercih etmeye başladım o eski kokoş benden eser yok şimdi 😭
Sen 3 çocuktan sonra bunu diyorsun ben bir çocuktan sonra😱 ayy yapıştı yapıştı kilolar

Beni de son zamanlarda görenler bu ne zayıflık ? Hiç bir çocuk annesine benzemiyorsun diyorlar. Hatta uzun ve zayıf bir kız yiğenim var o da geçen gün bana dedi ki “teyze hayırdır yoksa zayıflıkta benimle mi yarışıyorsun?” Hiç de yediğime içtiğime dikkat etmiyorum hatta baklava börek çörek ne bulsam yiyorum.ama fizik olarak tabiki de doğum öncesindeki gibi değilim.üst karnım kaldı mesela..yan yağlarım zaten vardı,şu anda daha da belirginleştiler 🤦‍♀️ Göğüsleri zaten anlatmaya gerek yok löp löp maşallah 😢

Aynı şekildeyim canım.☹️

Kızlar ben bi kez regl oldum. Burda olanlar düzensiz gitmesinden bahsediyodu. Bu ay tam 9 gün gecikti. Düzensizliktendir dimi normaldir başka ihtimal düşünmek istemiyorum hep dikkat ettik ama

Back