- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.401
Nasıl kalıpları acaba ordan bakayım bendeevet civilden yaptım alışverişini geçen gün. kalıplarını bildiğim için içim rahat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kalıpları acaba ordan bakayım bendeevet civilden yaptım alışverişini geçen gün. kalıplarını bildiğim için içim rahat.
Allah y
Allah yardmcmz olsun benimki benimle sahura kalkiyo orda 1.5saat uyanık kaliyo sonra 5gibi yatiyrz 6.30 7de tam kalkış yapiyo ama o arada kaç kez uyanıyor bilmiyorum gaz mi dış mi huy mu hiç bilemedim ama tam cildirmalik...
U Ummu gulsum 2020 Teşekkür ederim cümlemizin Allah yardımcısı olsun.tabii benimki de sahurda kalkıyor.onu söylemedim bile.birgün önce tam 1 saat uyumadı ve yatakta ağladı sızladı oyunlar istedi.dün gece de kalktı oyun istedi acıkmıştı da emerken uykusuna yenik düştü de öyle uyudu yoksa yine 1 saat ayakta kalırdı
Ben de sabah bağırdım ve kalbim sızlıyor halaaa neden kendimi kaybettim diye.çocuğa boş yere travma yaşatmaya hakkım yoktuBebek dediğin uyur yaa böyle değil miydi normalde dün artık kendine hakim olamayıp bağırdım tüm gece inledi bağırdım diye inledi kesin kendime hakim olamıyorum
Bende 4-5 parça birşey aldım. Benim aldıklarım genelde evde giysin diye, dışarılık henüz bişey almadım. Evde gün de 2-3 kez üst değişiyor, önlükte taksam da fayda etmiyor. Eline yemesi için verdiklerim hep üstüne hatta saçlarına bulaşıyor bitlenmezsek iyidir önümüz yaz olduğu için kafa olarak rahatım, giydir bir çıtçıtlı at Ortaya, terledikçe başka çıtçıtlı dışarı içinde bakıyım koton’a canım saolasınÇok teşekkür ederim kızlar benimkide giyinmek zaten istemiyordu ona fırsat doğdu atleti giyince kaçıyor artık yaz alisveriri yaptınız mı kotonda çok güzel indirim var ürünlerinde begeniyorim bı sürü şey beğendim sepete koydum ama halen alamıyorum dokunmayinca içime sinmiyor bedeni ayarlayamiyorim hep 18/24 ve 12/18 baktım ama sizler biseyler aldınız mi
Sakin biri olmayi çok isterdim o yüzden sakin kalmamız gerek bundan sonra yapmamaya çalışalımBen de sabah bağırdım ve kalbim sızlıyor halaaa neden kendimi kaybettim diye.çocuğa boş yere travma yaşatmaya hakkım yoktu
Ben şimdi çivile baktım çok güzel şeyler varmış fiyatlarda iyi ama hep stoklar tükenmiş ah bir civciv annesi ah neden erken söylemedin indirimi bizim Eylül gobeklendi putlandi yaa 18/24 bakıyorum genelde nazar değecek gören bu tospik olmuş diyip duruyor hayır kız gece beslenmesini abarttı uyumayip hep emiyor gündüz sürekli emiyor bari benden alsa kilolarıBende 4-5 parça birşey aldım. Benim aldıklarım genelde evde giysin diye, dışarılık henüz bişey almadım. Evde gün de 2-3 kez üst değişiyor, önlükte taksam da fayda etmiyor. Eline yemesi için verdiklerim hep üstüne hatta saçlarına bulaşıyor bitlenmezsek iyidir önümüz yaz olduğu için kafa olarak rahatım, giydir bir çıtçıtlı at Ortaya, terledikçe başka çıtçıtlı dışarı içinde bakıyım koton’a canım saolasın
üzme kendini canım, insanız hepimiz, arada olur öyle, daha neler yaşıycaz.Tek başımıza çocuk büyütüyoruz, tahammülümüzün bittiği zamanlar elbet oluyor. Millet tatil planları yapmaya başladı, ben bir bardak çay alıp boşboş tv’ye bakmanın hayalini kuruyorumBen de sabah bağırdım ve kalbim sızlıyor halaaa neden kendimi kaybettim diye.çocuğa boş yere travma yaşatmaya hakkım yoktu
oyyy yerim onun göbişleriniBen şimdi çivile baktım çok güzel şeyler varmış fiyatlarda iyi ama hep stoklar tükenmiş ah bir civciv annesi ah neden erken söylemedin indirimi bizim Eylül gobeklendi putlandi yaa 18/24 bakıyorum genelde nazar değecek gören bu tospik olmuş diyip duruyor hayır kız gece beslenmesini abarttı uyumayip hep emiyor gündüz sürekli emiyor bari benden alsa kiloları
oyyy yerim onun göbişlerini
Bende aynı fikirdeyim en iyi anne onlar sanki bı kaç dakka yada saniye iyi olan hallerini çekip biz hep iyiz çünkü ben çok iyi anneyim modundalar özellikle şu uyku eğitimi sayfalarıYa kızlar, benim instagramda severek takip ettiğim bir kaç instamom var. Gerçekten bazılarını çok severek takip ediyorum ama bazıları da gerçekten çok itici gelmeye başladı. 5-6 aylık bebeleri neredeyse Orhan Pamuk okuyacak, Fazıl Say dinlemeden uykuya dalamayacak gibi davranıyorlar. En nihayetinde bebek değil mi bu...belki benim bebemde vardır tuhaflık ama en renkli kitaba bile maksimum bakma süresi 10 dakika yani.. hiçte öyle eline kitap alıp, yanıma gelipte ağlamadı bu kitabı bana oku diye..dikkat edin 5-6 aylık bebeklerden bahsediyorum kızlar yani ..sürekli annelere yetersizlik duygusu aşılanmasına acayip kıl oluyorum. Neyse sabah sabah sinirlendim yine
Ezerek mi verdin acabaBu arada ben de kendi yaptığım yemeklerden azar azar vermeye başladım. Ama çok azıcık salça katıyorum ve bebeğinkini ayırdıktan sonra tuz ekliyorum. Taze fasülye yemeği verdim dün bayıla bayıla yedi valla
Yok ezmedim ama çatalla ufaltıp verdim. Sonra denemek için bütün verdim o şekil de yedi. Ama baya pişmişti. Kaymıştır boğaZından aşağı yaniEzerek mi verdin acaba
Evet sıcaklar iştahsızlık yapabilir. Hali keyfi yerindeyse, ateşi felan da yoksa yine takip edin tabi ama telaş yapmayınBenim bebeğim bugün neredeyse hiç bişey yemedi, 2-3 kaşık ancak yemiştir. Niye böyle oldu ki şimdi? Sıcaklardan mı acaba?
Benim obur da aynı canım.sıcaklardan mı yoksa dişlerden mi anlayamadımBenim bebeğim bugün neredeyse hiç bişey yemedi, 2-3 kaşık ancak yemiştir. Niye böyle oldu ki şimdi? Sıcaklardan mı acaba?
Ateşi yok canım , inşallah sıcaklardandırEvet sıcaklar iştahsızlık yapabilir. Hali keyfi yerindeyse, ateşi felan da yoksa yine takip edin tabi ama telaş yapmayın
Merak ettim kaç kgBen şimdi çivile baktım çok güzel şeyler varmış fiyatlarda iyi ama hep stoklar tükenmiş ah bir civciv annesi ah neden erken söylemedin indirimi bizim Eylül gobeklendi putlandi yaa 18/24 bakıyorum genelde nazar değecek gören bu tospik olmuş diyip duruyor hayır kız gece beslenmesini abarttı uyumayip hep emiyor gündüz sürekli emiyor bari benden alsa kiloları
yani benim toromana ayına göre olanlar zaten olmuyor ama 9 aylık bebeğe de 9 aylık tam olur fakat uzun süre giyemez öyle bir kalıbı var yani. fiyatları ve kalitesinden çok memnunum ama. ilk doğduğunda aldıklarımın bile renkleri solmadı hala.Nasıl kalıpları acaba ordan bakayım bende
maşallah benimki de o ayarda giyiyor. yazın sıcakta da ne kadae giyinik kalır bilemiyorum ama aldım bayağı bişey.Ben şimdi çivile baktım çok güzel şeyler varmış fiyatlarda iyi ama hep stoklar tükenmiş ah bir civciv annesi ah neden erken söylemedin indirimi bizim Eylül gobeklendi putlandi yaa 18/24 bakıyorum genelde nazar değecek gören bu tospik olmuş diyip duruyor hayır kız gece beslenmesini abarttı uyumayip hep emiyor gündüz sürekli emiyor bari benden alsa kiloları
ayyyyyy sorma. hepsi sabahtan akşama full makyajlı, uykular alınmış, evler temiz, ocakta yemek, bebekler mis gibi kitap okuyacak neredeyse. hatta vakitleri kalıyor da gelen pr ları giyip link de veriyorlar deli oluyorum. evlerinde full zamanlı bakıcı var çocukla ilgilenen temizliklerini yapanlar da var mis gibi. arada bebeklerini alıp 2 foto 1 video tamam. allah yukarda hiç birinin bizim bebeklerimizle ilgilendikleri kadar bebekleriyle ilgilendiğini sanmıyorum. biz kriz geçiriyoruz uyumadı yemedi emmedi diye onları niye paylaşan yok?Ya kızlar, benim instagramda severek takip ettiğim bir kaç instamom var. Gerçekten bazılarını çok severek takip ediyorum ama bazıları da gerçekten çok itici gelmeye başladı. 5-6 aylık bebeleri neredeyse Orhan Pamuk okuyacak, Fazıl Say dinlemeden uykuya dalamayacak gibi davranıyorlar. En nihayetinde bebek değil mi bu...belki benim bebemde vardır tuhaflık ama en renkli kitaba bile maksimum bakma süresi 10 dakika yani.. hiçte öyle eline kitap alıp, yanıma gelipte ağlamadı bu kitabı bana oku diye..dikkat edin 5-6 aylık bebeklerden bahsediyorum kızlar yani ..sürekli annelere yetersizlik duygusu aşılanmasına acayip kıl oluyorum. Neyse sabah sabah sinirlendim yine
sıcaktandır aynen valla. bizim halimiz kalmıyor da bebekler ne yapsın.Benim bebeğim bugün neredeyse hiç bişey yemedi, 2-3 kaşık ancak yemiştir. Niye böyle oldu ki şimdi? Sıcaklardan mı acaba?