• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yani benim toromana ayına göre olanlar zaten olmuyor ama 9 aylık bebeğe de 9 aylık tam olur fakat uzun süre giyemez öyle bir kalıbı var yani. fiyatları ve kalitesinden çok memnunum ama. ilk doğduğunda aldıklarımın bile renkleri solmadı hala.

🤣🤣🤣 maşallah benimki de o ayarda giyiyor. yazın sıcakta da ne kadae giyinik kalır bilemiyorum ama aldım bayağı bişey.

ayyyyyy sorma. hepsi sabahtan akşama full makyajlı, uykular alınmış, evler temiz, ocakta yemek, bebekler mis gibi kitap okuyacak neredeyse. hatta vakitleri kalıyor da gelen pr ları giyip link de veriyorlar deli oluyorum. evlerinde full zamanlı bakıcı var çocukla ilgilenen temizliklerini yapanlar da var mis gibi. arada bebeklerini alıp 2 foto 1 video tamam. allah yukarda hiç birinin bizim bebeklerimizle ilgilendikleri kadar bebekleriyle ilgilendiğini sanmıyorum. biz kriz geçiriyoruz uyumadı yemedi emmedi diye onları niye paylaşan yok?

ay çok dolmuşum 😂😂😂

sıcaktandır aynen valla. bizim halimiz kalmıyor da bebekler ne yapsın.
Aynen yaa.6 saat bile uyumadım.uyandığımdan beri oğlumla ve yemekle uğraşıyorum yemeği ve bulaşıklarını şimdi halledip çıktım mutfaktan.ne ara makyaj yapıp oğlumla instaya video atacaktım acaba? Gelsinler bizlerin konumunda makyaj yapıp instaya video atsınlar bakalım pehhhhhhh.oğluşumun menüsünde bugün lahana sarması ve kuru dolma var 🤤🤤🤤

Ya kızlar, benim instagramda severek takip ettiğim bir kaç instamom var. Gerçekten bazılarını çok severek takip ediyorum ama bazıları da gerçekten çok itici gelmeye başladı. 5-6 aylık bebeleri neredeyse Orhan Pamuk okuyacak, Fazıl Say dinlemeden uykuya dalamayacak gibi davranıyorlar. En nihayetinde bebek değil mi bu...belki benim bebemde vardır tuhaflık ama en renkli kitaba bile maksimum bakma süresi 10 dakika yani.. hiçte öyle eline kitap alıp, yanıma gelipte ağlamadı bu kitabı bana oku diye..dikkat edin 5-6 aylık bebeklerden bahsediyorum kızlar yani ..sürekli annelere yetersizlik duygusu aşılanmasına acayip kıl oluyorum. Neyse sabah sabah sinirlendim yine
Benimki bakmıyor bile. Etkinlik yapiim dedim ne mümkün bizimkiler instabebe değil 😅

Benim bebeğim bugün neredeyse hiç bişey yemedi, 2-3 kaşık ancak yemiştir. Niye böyle oldu ki şimdi? Sıcaklardan mı acaba?
Benimkide ve bu durum beni çok yoruyor hele bebeğim şunu yedi bunu yiyor şuna bayılıyor yazılarını görünce meyve ve yoğurttan çok ileri gidemeyen ben ve oğlum sinir geliyor

Bu doğru beden işi biraz karışık😕 biraz büyük olsun diye aldığım şeyler kalacak. Önceki gibi kilo almadıkları için boşuna almışım. Bakalım sonbaharda giyebilecek mi? Birkaç şey söyledim ben de netten 9-12 bakalım iyi olursa ona göre devamını alacağım.

Aynen yaa.6 saat bile uyumadım.uyandığımdan beri oğlumla ve yemekle uğraşıyorum yemeği ve bulaşıklarını şimdi halledip çıktım mutfaktan.ne ara makyaj yapıp oğlumla instaya video atacaktım acaba? Gelsinler bizlerin konumunda makyaj yapıp instaya video atsınlar bakalım pehhhhhhh.oğluşumun menüsünde bugün lahana sarması ve kuru dolma var 🤤🤤🤤
olsa da ben yesem bayılırım kuru dolmaya 😍 siirtli aile dostlarımız vardı. kitel, pırtike çorbası, arap dolması yaparlardı öffff mis 😍😍

Ben şimdi çivile baktım çok güzel şeyler varmış fiyatlarda iyi ama hep stoklar tükenmiş😭😭 ah bir civciv annesi bir civciv annesi ah neden erken söylemedin indirimi😆 bizim Eylül gobeklendi putlandi yaa 18/24 bakıyorum genelde nazar değecek gören bu tospik olmuş diyip duruyor😬🤦 hayır kız gece beslenmesini abarttı uyumayip hep emiyor gündüz sürekli emiyor bari benden alsa kiloları😆
Maşallah kuzuya😘 Kaç kilo oldu canım? Karşılaştırmak için değil de benimki hiç ilerlemiyor bu ara gibime geliyor. Dişler ve enfeksiyon mu etkiledi merak ediyorum. Kaç gram almaları gerekli bu ek gıda zamanında acaba?

Maşallah kuzuya😘 Kaç kilo oldu canım? Karşılaştırmak için değil de benimki hiç ilerlemiyor bu ara gibime geliyor. Dişler ve enfeksiyon mu etkiledi merak ediyorum. Kaç gram almaları gerekli bu ek gıda zamanında acaba?
Canım benim ki içinde aynı şeyi düşünüyorum o yüzden Civciv saliha Civciv saliha arkadaşımıza sordum hatta, beslememde bir hata var anlamaya çalışıyorum. bu aylarda minimum ne kadar almalıydı hiç hatırlamıyorum.

Ruzgaressedee Ruzgaressedee canım sen geçen gün hünkar çorbasından bahsetmiştin Ecmel çok beğendi diye, ben tarifine baktımda nette patlıcanla yapılan bir tarif var. Sen o çorbadan mı bahsediyorsun? bebeklere 1 yaşından önce patlıcan verilmiyor diye şüpheye düştüm canım

Ruzgaressedee Ruzgaressedee canım sen geçen gün hünkar çorbasından bahsetmiştin Ecmel çok beğendi diye, ben tarifine baktımda nette patlıcanla yapılan bir tarif var. Sen o çorbadan mı bahsediyorsun? bebeklere 1 yaşından önce patlıcan verilmiyor diye şüpheye düştüm canım
Evet canım valla onu bilmiyordum bizimki bayıla bayıla yiyor sebze diye hiç araşturmadım açıkçası Bi ete dikkat etmiştim onun dışında çokta şeyetmiyorum seviyorsa alerjik reaksiyon vermiyorsa veriyorum patlıcan neden verilmiyor acaba (ha bide balı unuttum vermediklerimden)

Alıntı yapmadım genel yazayım 8 kilo benimki 2 ayda 750 gram aldı sadece😆 göbeğini ekleyip vuruyor foto atabilsek atardım beceremedim😆

yani benim toromana ayına göre olanlar zaten olmuyor ama 9 aylık bebeğe de 9 aylık tam olur fakat uzun süre giyemez öyle bir kalıbı var yani. fiyatları ve kalitesinden çok memnunum ama. ilk doğduğunda aldıklarımın bile renkleri solmadı hala.

🤣🤣🤣 maşallah benimki de o ayarda giyiyor. yazın sıcakta da ne kadae giyinik kalır bilemiyorum ama aldım bayağı bişey.

ayyyyyy sorma. hepsi sabahtan akşama full makyajlı, uykular alınmış, evler temiz, ocakta yemek, bebekler mis gibi kitap okuyacak neredeyse. hatta vakitleri kalıyor da gelen pr ları giyip link de veriyorlar deli oluyorum. evlerinde full zamanlı bakıcı var çocukla ilgilenen temizliklerini yapanlar da var mis gibi. arada bebeklerini alıp 2 foto 1 video tamam. allah yukarda hiç birinin bizim bebeklerimizle ilgilendikleri kadar bebekleriyle ilgilendiğini sanmıyorum. biz kriz geçiriyoruz uyumadı yemedi emmedi diye onları niye paylaşan yok?

ay çok dolmuşum 😂😂😂
Ben bol aliyorim az daha fazla giysin diyee😆
Yaa senin bakış açın çok iyi gerçekten benimde takip ettigim biri asla temizllettirmiyormus evi yemekleri falan herşeyi kendi yapıyormuş ama görsen mükemmel ötesi hergun bakimli spora gidiyor kızını uyutup falan😆 bu arada eylule bende hesap açtım 🤦😆

Ben bol aliyorim az daha fazla giysin diyee😆
Yaa senin bakış açın çok iyi gerçekten benimde takip ettigim biri asla temizllettirmiyormus evi yemekleri falan herşeyi kendi yapıyormuş ama görsen mükemmel ötesi hergun bakimli spora gidiyor kızını uyutup falan😆 bu arada eylule bende hesap açtım 🤦😆
yok bacım onlar insansa ben kakılmışım 😂😂😂

yok bacım onlar insansa ben kakılmışım 😂😂😂
Sorma üstüm basım yemek lekesi gitmiyorda lekeler artık😆 ev desen afedersin bk götürüyor koltukta beş dakka kendimden geçiyorum yorgunluktan sanki biri vurmuş bayiltmis gibi bir uyuyuş zaten 😆😆hahah zavallı kocam halen beni güzel karım diye seviyor

Sorma üstüm basım yemek lekesi gitmiyorda lekeler artık😆 ev desen afedersin bk götürüyor koltukta beş dakka kendimden geçiyorum yorgunluktan sanki biri vurmuş bayiltmis gibi bir uyuyuş zaten 😆😆hahah zavallı kocam halen beni güzel karım diye seviyor
sevecek tabii iyi günde kötü günde dediler o kadar 😒😒

valla ben temizlik hastasıydım eskiden. kulak çubuğuyla fayans arasını silerdim hoşuma giderdi o derece. şimdi her gün tuvaleti banyoyu silip yıkarsam amenna diyorum. bu günler geri gelmeyecek. kızım bi daha bu kadar küçük olmayacak varsın evim dağınık pis olsun. ileride keşke demek istemiyorum hiç.

valla ben temizlik hastasıydım eskiden. kulak çubuğuyla fayans arasını silerdim hoşuma giderdi o derece. şimdi her gün tuvaleti banyoyu silip yıkarsam amenna diyorum. bu günler geri gelmeyecek. kızım bi daha bu kadar küçük olmayacak varsın evim dağınık pis olsun. ileride keşke demek istemiyorum hiç.
Bende öyle ona bişey olur diye korkudan sürekli onu izlemek daha icimi rahatlatıyor🤗

Amanın kulak çubuğu ile fayans arası mi😁😄😄

olsa da ben yesem bayılırım kuru dolmaya 😍 siirtli aile dostlarımız vardı. kitel, pırtike çorbası, arap dolması yaparlardı öffff mis 😍😍
😍😍😍😍

Ayyy ben de aşırı titizdim resmen kafayı yeme derecesindeydim.çalışmaya başladıktan sonra temizlik hastalığım yüzünden nerdeyse hastaneye yatma noktasına kadar gelmiştim sonra kendimi sıka sıkaaaa çok zor da olsa o huyumdan kendimi vazgeçirdim.yine temizlik falan yapıyorum ama asla ve asla eskisi gibi değilim.evin salonununu 1 günde 6 kez sildiğimi bile bilirim o dereceydim 🤦‍♀️

Back