2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İşin kötüsü azılar da zorluyormuş çok Arkadaşımınki bir yaşında o söylüyor Nasıl geçireceğiz bu dönemleri bilmiyorum?
Ben başa cikamiyorum yaa süt emmek istemiyor beni öyle sert ittirip ağlıyor . Bu arada genel soruyorum kızlar ne kadar sürede bir süt veriyorsunuz ve ne kadar emiyor çok huzursuz memede bizimki ya bu bı kaç gundur

Ben başa cikamiyorum yaa süt emmek istemiyor beni öyle sert ittirip ağlıyor . Bu arada genel soruyorum kızlar ne kadar sürede bir süt veriyorsunuz ve ne kadar emiyor çok huzursuz memede bizimki ya bu bı kaç gundur
Diş çıkarıyor olabilir mi acaba?ben 2.5/3 saatte bir emziriyorum.ek gıda da yediği için süre bu kadar uzuyor.

Benimde aklıma ilk diş geldi canım. Ek gıdayı güzel yediyse, 2-2,5 saat sonra emiyor canım.. ama gündüz çok emmiyor benimki, daha çok gece memeci

Benimde aklıma ilk diş geldi canım. Ek gıdayı güzel yediyse, 2-2,5 saat sonra emiyor canım.. ama gündüz çok emmiyor benimki, daha çok gece memeci
Memeyi biraz emiyor sonra bırak ağlıyor gece yine başladık redde artık kaldiramiyorum meme reddini beni iip istemesini

Memeyi biraz emiyor sonra bırak ağlıyor gece yine başladık redde artık kaldiramiyorum meme reddini beni iip istemesini
geçecek canım, bende yaşadım biliyorsun bana neler söylediğini hatırla.. gündüz ek gıdayı biraz azaltsan mı acaba? Belki açlık hissederse daha sıkı sarılır memeye

geçecek canım, bende yaşadım biliyorsun bana neler söylediğini hatırla.. gündüz ek gıdayı biraz azaltsan mı acaba? Belki açlık hissederse daha sıkı sarılır memeye
Bende aynı şeyi düşünmeye başladım ama ek gıdasını da memesinide emerdi bir anda yine red etti ya atak haftasi yada dişten dolayı insan bildiği şeyleri bile bir başkası destek olunca daha çok güç alıyor ne yalan soyliyim geçici durum biliyorum ama buraya yazdığımda sizden aldığım destekle daha çok sabrediyorum

İşin kötüsü azılar da zorluyormuş çok Arkadaşımınki bir yaşında o söylüyor Nasıl geçireceğiz bu dönemleri bilmiyorum?
Evet canım yaşına geliyor bide azılar tam sıcaklar ne yapacağız bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok bu konuda Allah korusun başıma gelse ne yaparım bilmiyorum
Sağol canım gelmesin inşallah
Değişik kullanıyorum canım ama gece kesinlikle düşüremedim şimdi daha iyi çok şükür
Yaptım canım hepsini.diş canım eminim bugün elime geldi ucu. bende ilaçla düşmediği için korktum sabaha kadar oturdum başında şimdi 37.5-6 gidiyor daha iyi oyun oynuyor 38 olunca baygın yatıyor yada kucağımda yatıyor eğer yine çıkarsa götüreceğim hem onun o hali mahvediyor beni hem oruçla beraber uykusuzluk hiç çekilmiyor çok yıprandık ikimizde
Teşekkürler Aminn inşallah

Hiç öyle saatli emzirme düzenimiz olmadı. Çok sık ama az emerdi. Şimdi öldürüyor beni bir fırt alıyor babası oradaysa dönüm ona gülüyor sonra yine meme. Böyle oyun oynuyor. Illa bırakacak sonra tekrar emecek kimse yoksa bile.
Gece tam tersi bırakmıyor orada uyuyacakmış. Bugün ben de emziremedim. Ağlıyor almadı ağzına. Ağrı kesici verdim biraz kesin dişle ilgili diye. Iki kulağını birden çekiştiriyor.

Acaba ilerde bizi sarıp sarmalicaklarmi bizim yaptığımız gibi yoksa bizi begenmicekler mi
Ergenlikte begenmeyecekleri yuksek ihtimal :)) anne baba olunca kiymetimizi anlamalari yuksek ihtimal, yaşlılıkta da elden ayaktan dusmeden insallah yine de sarip sarmalasinlar insallahhh :)))

İyi geceler kızlar, emzirirken kullanabilceğimiz bi kas gevşetici var mı? Çok fena sırtım ağrıyor
İlaç bilmem ama aşırı sırt ağrısı çeken biri olarak doktor tavsiyesiyle sıcak tutmak en iyi iyileştirici ben termal Kemer takıyorum ağrım olunca çok rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…