2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hangi hareketleri rahatsız etti

Bu nedir arkadaş... gerçi inanırım, temizlik için birini bulmak istedim. Bizim eve 350₺ dedi 2+1 evleri 250’den başlıyorlarmış.
Ayy ne kadar pahali ya bizim burasi 250 oldu diye isyan ediyodum
Ne zaman güne dinlenmiş başlayabileceğiz acaba?
insallah yakın olsun o günler
Benim yatili yardımcim da en basta cok mutlu ve fazlasiyla iyiydi. Zamanla eski dikkati kalmamıştı. Arada uyarmak istiyodu toparlamak için. Tabi ki hasta olmasi, özel hayatindaki problemler disinda, aliskanlik olarak degismekten bahsediyorum. Kibar bi sekilde arada isaret vermek gerekiyor yoksa baya gevsemeye yatkin oluyor sanirim insanlar :)

Ayy ne kadar pahali ya bizim burasi 250 oldu diye isyan ediyodum
Üstelik 4 ayrı kişiden aldığım fiyat bu canım, bir tanesinin whatsapp profil foto’suna denk geldim baya dudaklarda dolgu, kaşlarda dövme vardı..baya bakımlıydı, demek ki bu fiyatlarıda verebilenler varmış dedim

Evet canım ben yaptım birçok defa.hatta kıymalı mercimek çorbası da yaptım.biraz sonra da kıymalı mercimek çorbası+yoğurt yiyecek
Ay çok merak ediyorum Çınar bebeği:)) baya tontiş birşey olmalı, bi ara foto atsana canım, yüzüne emoji koyarsın istersen.. kıymalı mercimek yiyor ya

Amin ben artık şöyle düşünüyorum "insanların paraya ihtiyacı yok" diyeceksiniz ki ; ne kadar veriyorsun da böyle konuşuyorsun? Ev hanımı , lise mezunu bile değil, hiç çalışmamış e durum böyle olunca bence (bizim çevrede Max. Tam gün 2500) iki gündür pazarlık yapıyor, evlere temizliğe gidiyorum çok yoruluyorum diyor. E o zaman kabul et 2500 ü. 2800 ü veririsem 200 daha koyar yatılı, her işi yapan biriyle çalışırım en azından her şeyimi yapıyor derim yani

hangi hareketleri rahatsız etti
20 yaşında aklı tabi ki havada.elinde telefon sürekli. Uyardım ama bakalım. Biraz da özel bir durum var. Tanıdık var arada ondan sıkıntı yaşadım. Mesela üstü kapalı şöyle anlatayım hafta sonu çalışacağım hafta eşim şehir dışına gidecek rica ettik. Ek mesai vereceğimizi de söyledik. Aradaki kadının adını söyledi onunla işim var o göndermez dedi. E senin işin bu? İşi de temizlik. Gelmemesinden ziyada aradaki kadının yön vermesi sinirimi bozdu

Yatılı yardımcının zorluğu var mı ? Yabancı uyruklu mu ? Bu gidişle ben yatılı istiyorum eşim rahatsız olurum diyor. Bilgi verir misin biraz ?

Vallahi ben de insanların paraya ihtiyacı yok diyrm kimse kendini yormuyor senin kazandiginin derdinde e o zaman sen de oku.dirsek çürüt mesela kendime bakiyrm onların pratikliği ya da yemekteki hüneri vs bende yok çünkü okudum okudum okudum.haddimi biliyorum yarismiyrm

Dün de bu saatler huysuzdu ağrı kesici verdim. Hiçbir yerde durmuyor, meme almıyor Üst diş patlayacak az kaldı galiba. Epey belirgin yeri
Ağrı kesici biran önce etki etsinde rahatlasın kuzucuk... benimki de diliyle sürekli üst damağını kaşıyor bende bir ay içinde bekliyorum

Dün de bu saatler huysuzdu ağrı kesici verdim. Hiçbir yerde durmuyor, meme almıyor Üst diş patlayacak az kaldı galiba. Epey belirgin yeri
Bizde uzun uzun süredir bu durumlar var arada çok iyi oluyor ama diş halen yok alttaki bı ara sanki görünür gibi oldu ama yok

Kızlar ecmel nida nın ateşini düşüremiyorum ilaçla 37.5 38 arası iki gündür mahvetti diş bizi sabaha kadar o uyudu ben başında oturdum Bi an çok yükselir diye korkuyorum siz ateşle nası başa çıktınız ateş çok tecrübeli olduğum Bi hastalık değil diğerlerinde Ateşimiz çok yükselmedi

Çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok bu konuda Allah korusun başıma gelse ne yaparım bilmiyorum

Canım bazı bebeklere calpol bazılarına dolven iyi geliyor.. biz yetişkinler gibi düşün, senin ağrına minoset iyi geliyordur benimkini apranax kesiyordur gibi .. eğer calpol ateşini düşürmediyse, dönüşümlü olarak başka bir ateş düşürücü kullan. Ama muhakkak doktoruna danış canım. Birde diş olduğuna emin misin? Boğazında falan iltihap olmasın?

Yaa bizden bakimli desene onlar anlasiyolar canim. Surdaki su fiyata gidiyomuş burdaki bu diye kendileri de inmiyolar.
piyasayi yukseltenlere sinir oluyorum bazen ben pazarlık yaparım. En son gelen abla bana dedi ki 10 lirayla sen de zengin olmazsin bende tamam o zaman dedim benim dediğim olsun. Eve geldi isi bitince parayi veriyorum, 10lirayla sen de zengin olmazsın bende dedim ya diyo kendi fiyatıni istiyomus. Telefonda öyle anlastik dedim, yok ben dedim ya diye kivirdi simdi boyle olsun başka günler öyle olsun tamam dedi. Sinir oldum yok dedim tamam al 10lirani üstümde hakkin kalmasin. Ama hiçc iyi temizlememis ya camlar duslar
Yatılı yardımcının zorluğu var mı ? Yabancı uyruklu mu ? Bu gidişle ben yatılı istiyorum eşim rahatsız olurum diyor. Bilgi verir misin biraz ?
Zorluğu, evde birinin daha olmasi bence. Manen sadece ailen olmasi daha rahat. biz de istemiyoduk mecburiyetten aldik doğumdan önce. Yabanci uyruklu. Uyumlu biriydi sadece isini yapıyordu banyo konusunda uyardim. Uzerini giyip cik diye cunku kvaldem yardimcisinda bu tarz sorunlar yasadi. Baştan genel bi her seyi anlatirsin, kesin kurallarin varsa soylersin. Diğerlerinde bisey soylemeden zamanla anlasirsin çünkü o da bi insan ve alışkanlıkları, doğru yanlislari farkli olabiliyor
Canım, uzerini incelttin mi? Soguk kompres yapabilirsin, alın, koltuk altı ve kasiklarina. Ilik dus aldirabilirsin. Su icirebilirsin. Moralini bozmak istemem, en son düşün ama, ates dusurucuyle 38 olması iyi değil diş o kadar yukseltmez. Biraz bak, hic düşmüyorsa hastaneye goturmeni oneririm. Cok gecmis olsun insallah acil şifasi olsun kuzucugun♡

Bir de saat konusunda sorun yaşamıştım. Gorusmeye geldiği ilk gün izinden bazen 1 2 saat gec gelsem olur mu demisti. Ben cok esnek biriyim aslinda ama bastan sıkı tutmak gerek diye haberlesiriz bi durum olursa dedim. Esim yandan olur olur bisey olmaz dedi. Her hafta 1 2 saat gec geliyodu. Konuyu konustugumuzda ben her haftayı kastetmistim siz tamam demiştiniz dedi. Net konusmak lazim

Valla bazen boşuna okuduğumu düşünüyorum.temizliğe gelen yardımcılar,bebek bakıcıları ve youtubırlar paraya para demiyorlar valla.Biz de 5 sene okuyup kpss falan beyin patlatıp elinin artığı aylık ortalama 5000 tl için alnımızın damarını çatlatıyoruz.görümcemlerin bodrumda yazlığı var.geçen yaz anahtar teslimi oldu.evi temizletecek birini bile bulamamışlar.görümcem almanyada yaşıyor.diyorki bir de türkiyedekiler iş yok diye ağlıyor Ben de dedimki valla görümceciğim bir ev temizlemeye 250/300 tl isterlerse tabikii de iş yok diye ağlarlar.

yabancı, Türk fark etmiyor herkesle net konuşmak lazım. verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…