2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ek gıdayı azaltın aciksin bence bı de bilmiyrm tatlı veriyorsanız anne sütü ona göre tatsz kalıyor olabilir o yüzden olabilir muhallebi tarzı verysnz
Günde 2 öğün yemek bir öğün meyve veriyordum pek tatlı sayılacak bişey vermiyorum aslında ama azakticam biraz daha

Azıcık da olsa uzanamayanlardanım maalesef.iş hiç bitmiyor
Her saat kalktı. 5 ten beri ayaktayız
Günde 2 öğün yemek bir öğün meyve veriyordum pek tatlı sayılacak bişey vermiyorum aslında ama azakticam biraz daha
Canım tam hatırlamıyorum ama ilimizden biri günlük ne kadar yemeli diye sormuştu ya da başka biri :) dün Dr a gittik. Ek gıda da amann aman doymuyor dedim. Günde 2 öğünün toplamı 1 çay bardağını geçmesin, emmek istemez. 10. Aydan itibaren ya da sonra tam anlamıyla ek gıdayı yemeye başlayacak dedi

Ben sormuştum ozaman ideal veriyorum ozaman teşekkür ederim

Benim minnoş da çok uyandı hemde ağlayarak.memede pek istemedi.sarıla sarıla ağladı.bi ara ağrısı olduğunu düşündüm çünkü yatakta kıvrım kıvrım kıvranıyordu.ağrı kesici verdim ama yine uyandı küçücük bedenleriyle nelere karşı savaş veriyorlar acaba

Bizimkisi de çok kalktı ya noluyor bu bebelere, toplu isyana falan mı geçtiler, anlaşmalı boykot mu? Merkür retroya falan mı girdi yine...
ben anlamadım grev mi isyan mı retro mu neydi dün gece üstümden geçti resmen 9 da yattı 1 de kalktı 2 buçuğa kadar uyumadı. kendi kendine konuşuyo gülüyodu en son bırsktım

Çok güzel geçecek gün belli. Pek sevimli uyandı tadindan yenmeyecek Her şeye ağlar mı insan? Bu dişler ömrümü yedi

Yine kahvaltı ettiremedim. Yumurtayı omlet yaptım ama istemedi. Normalde eliyle itmez az da olsa yer. Eliyle itip durdu Yarın çıkıp tuzsuz peynir, lor falan bakacağım. Ne yedireyim şaşırdım.

Bel ve sırt ağrısından ölüyorum geçecek gibi de değil şu şartlarda. Şöyle termal bir havuz olsa da hiç çıkmasam içinden
Bende artık evde kanguru kullanmayı düşünmeye başladım.. sürekli kucağımızdalar, bel sırt kalmıyor. Birde benim ayaklarım ezilmiş galiba canım, sürekli ayakta pışpış yaptığım için ağırlıktan ezildiğini düşünüyorum. Sende de var mı böyle birşey?

Geceniz nasıl geçti canım? Ateşi tekrar yükselmemiştir inşallah
Malesef canım 39.5u gördük ama şurupla ılık duş fela. 37e düştü şimdi de aşırı huzursuz eşim işini ayarlayabilirse götürücez haber bekliyorum yoksa akşam acile gidicez uyurken bile yanındayım gittiğimi hissedip ağlıyor

Canım yanlış hatırlamıyorsam, baybay night kullanıyordunuz değil mi? Bende aldırmak istiyordum eşime, fayda etmedi mi Tek umudum oydu
Baybay night işe yaradı geçen hafta baya iyi uyuttu. 2 gündür uyku sorunumuz var. 1- dişin ucu çıktı
2- çiş yapamamayla uğraştı.
Ağrı, sızı olmazsa uyudu valla

Tabanlar iyi ama gece yatağa yattığımda bacaklarımın ağrısından duramıyorum. Özellikle bilekler falan feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…